Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ewa Farna se setkala s JB!

Joo minulý týden tedy 10.září byla premiéra filmu Camp rock v Londýně no a JB tam byli a Ewa se s nima setkala.Možná jste to četli viděla jak o tom mluvila žeprý jsou to její idolové no to moji taky hej ty vado já chci taky:-( jinak žeprý film úžasnej a koncert taky.Jo jinak někdo nevíte e ewa nazpívala písničku this is me v polské versi oto ja?A enní to špatný kluci jí to chválili a fakt hej jak já jak ji závidím:-(
    • Re: Ewa Farna se setkala s JB!

Ta se máá xD
      • Re: Re: Ewa Farna se setkala s JB!

Ewu moc nemusim, ale setkat se s jonas brothers by urco stalo za to...ale kdyz jsem potom videla to video a ty fotky z ty premiery, tak jsem ji dost zavidet pestala...chovala se tam jak mala pubertacka a to, jak se na ni nick s joem koukali, kdyz se s nima chtela vyfotit!? uplne styl jako coze?! kdo to tady trapci!....oupe ji potom odstrcili a nechali bejt...i pro to ewu nemusim no...
  • Re:kazdej teda neni oblibenej stejne jako chapu ze nikdo se nebavi s vama

ten kdo aspon umi psat a podepise se (smisek)... mozna mas pravdu ze nekteri neumeji psat ale je to ubohy se tim branit, i ty mas v tom tvym proslovu chybu , a abys vedela my teda alespon vetsina branime cest rock`n`rollu jelikoz se tyhle tri parodie povazuji za rockkery, takze nemas vubec scim argumentovat . a jeste kde si prysla na to ze jsme sobecky?a slaboduchy? pokud nas znas tak by bylo mozne to napsat ale jelikoz ani to ne tak se vrat az zas budes mit novej proslov pro anti.
    *15*
    • Re: Re:kazdej teda neni oblibenej stejne jako chapu ze nikdo se nebavi s vama

pííííííčooooooo!!!!!!!!!!!!! !! *13* *13*

a ty snad znas jonas brothers ze o nich takle pises zamysli se driv nez neco napises *8*

me neprijde,ze by ze sebe delali rockery.hrajou svuj styl a je to jejich vec nikomu se tim nevysmivaj,snad maji pravo hrat svou hudbu ktera je ve stylu poprocku.a dost lidem se libi takze asi nebud tam hrozny.a jestli branis cest rock`n`rolluou tak ji branis na spatnym miste oni nejsou zadna parodie.jsou originalni a rozhodne nikoho nekopirujou *13* a jsou proste skveli *14* *14*
  • mozna ze sem neco malo jako blba ae ty si i horsi tak si dej otchot

pro tvoji inforaci ja taky fandim JB a nwm prov bych tady na ne mela neco hnusnyho psat nevis???ti to nak nemysli ja je mam rada narozdil ot tebe tak di do prdele a ja to o nich nepsala ze sou naky samponi to ty nebno snat nekdo jinej ty debile tak se hot do klidu ty protze ja sem normalne klidna a nech me uz jako bejt ja se neminim hadat s nekim blbim kterej ani nepremejslki je mi te skoro lito ubozaku dej si odchota ozna ze sem neco malo jako kunda ae ty si horsi *15* *16*
  • luky

tady nekdo rekne svuj nazor bez vulgarit, ale dotycny 12 - 14, mozna i vic abych nerurazil, fanynky hned nadavaji ...lol
    • Re: luky

no si vem prizpevek lein ten jim nenadava ale joker jim nadava.....tohle je nazor?? ne to je nadavani!!!
      • Re: Re: luky

nahodou to je normalka serou me serou tak co
  • fuck off*

strcte si tyhle triparodie do prdele ,delaj hudbe maximalne ostudu sazej na svuj vzhled a image takze instrumentalisti na hovno, maximalne je uznavaj tak 13 holcicky *10*
    • Re: fuck off*

sice nwm co sis do toho autora napsala ae jedno sem pochopila ze tam osobe pises ze ses monster vid??ja ti rozumim *5* *15* *15* *15* a kdyby neco ty mi taky pripadas na 13 holcicku takze asi mluvis osobe né?? *15* *1* *1* tady sou diskuse o JONAS BROTHERS teda spis pro pochvali JB a ty si tady pises neco osobe to nas nezajima
    • Re: fuck off*

Ehm mně je 16 a bude mi 17!
      • Re: Re: fuck off*

dobre thy!
  • AHOJ

Ahoj.
    Chtěla bych se zeptat.
    Je pravda že JB se spojí s Tokio hotelem?
    Já si myslím že ne ale nevím to jistě. *3* *3*
    • Re: AHOJ

to by bylo krásný..sračka k sračce sedá
      • Re: Re: AHOJ

Ale TH se aspon daj poslouchat.
  • jonas brothers

jo a nick taky ze jo
    • Re: jonas brothers

JOOO tEN JE TAKY ŠUKÉUNÍ xD
  • AHOJ

Ahoj.
    Chtěla bych se zeptat.
    Je pravda že JB se spojí s Tokio hotelem?
    Já si myslím že ne ale nevím to jistě. *3* *3*

coooožeeeee?????mno jako doufám že ne!!!!!!!!!!!!??vždyt tokio hotel jsou takoví hovna zasraný oškliví a trapnýýý,a Jonas Brothers takoví skvělí,krásný,úžasný!!!to by byl úúúúlet!!!!!!!!!!

jsi blazen ne? co by takovy skveli kluci delali s takovejma debilama jako je th? *16*
    • Verunkaa17

Ahoj,jestly se chcete o Jonas Brothers dovětět víc tak se mrkněte na můj blog který patří předevšim jim *4* *14*
      • Verunkaa17

www.Verunkka17.blog.cz toje ten blog pro Jonas Brothers
  • co furt řešíte

Bože!co furt řešíte..pstě někdo je má rád..a nekdo né!každý má jiný názor...každý má rád někoho jinýho!ale pořád nejsem tak blbá..!abych se otravovala tím..abych psala komenty ke skupinám který nemám ráda!pohá stráta času!jeden má ráda linkinpark druhej JB třetí má rád nekoho jinýhoooa.e pořád nedokážete pochopit žety vaše pojebaný nadávky nikoho nezajimajou!a popravdě!ste mi všeci u prdeléé!mě se lïbi JB ale můžu říct žesemi třeba nelibi tokio hotel..a myslíš..že to řeším?né!tak už se konečně ostatni vzpamatujte a vratte se do reality!
  • Svatba

Ahojte, kdy se bude Kev ženit? Nebo už to má za sebou? Chcu mu poslat gratulaci a nevím kdy!
    • Re: Svatba

prosím nemáš jaký koli kontakt na jonase odepiš
      • Re: Re: Svatba

na email 21.pavel@seznam.cz
    • Re: Svatba

cetla jsem ze svatba bude nekdy koncem roku 2009,nebo zacatkem roku 2010 a pry to ma byt na Bahamach kde se kev s dani seznamili....:-)a svedkove budou joe i nick:-)
      • Re: Re: Svatba

A jak se ta snoubenka jmenuje přesně? Musím tu gratulaci napsat hezky *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit