Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lovisek

Ako ja nwm co se vam na TH tak libi dyt sou to upe nejvic debilove a JB sou stokrat lepsi nez naky gejove z nemecka I LOVE JONAS BROTHERS a hlavne NICKA *14* *14* *14*
  • Best....

Já je mám taky mocinky ráda a hlavne ty jejich písničky nejvíc supe....Mě se nejvic libi cd jak ted vyslo v americe a little bit longer jsou tam proste nejlepsi písničky na svete...ae to předtím cd co je proslavilo je taky super...Ae kdo nemá chybu je Joe a Nick...Jsou nejelpsí sice mám radši Joea ae Nick je taky super...Moc jsem chtěla na ten konzert jak měli v dráždanech v Německu a je to hlavne docela blízko od Prahy..Měli jsme jet tam s kámoškou ae sešlo z toho...Chtěla bych do budoucna aby meli konzert tady v Čr...Joe, Joe *14* *14*
  • MILUJU JEEEE

JA TUHLE SKUPINU MILUJU!!!JE NEJLEPSI NA SVETE!!!KLUCI JSOU UPLNE NAAAADHERNY A MAJ NEJLEPSI PISNICKY,FAKT KRASNY!!!NIKDY JE NEPRESTANU MILOVAT,PROTOZE JSOU TAK DOKONALY!!!MILUJU VAAAAS,KLUCI!!!
  • best

Já je uplně M*I*L*U*J*U* *14* *14* *14*
  • kus..nejvíc<3I LoVe yOu<3:O*

nEjKrÁsNěJšÍ NeJlExUsNěJšÍ NiCk..pRoStĚ Is BeSt!!!I LOvE You..NeJvÍíÍc :-* *14* *14* *14*
  • MILUJU JEEEE

JA TUHLE SKUPINU MILUJU!!!JE NEJLEPSI NA SVETE!!!KLUCI JSOU UPLNE NAAAADHERNY A MAJ NEJLEPSI PISNICKY,FAKT KRASNY!!!NIKDY JE NEPRESTANU MILOVAT,PROTOZE JSOU TAK DOKONALY!!!MILUJU VAAAAS,KLUCI!!!
  • My loveeee

Užasná kapelkaaaaaa všichni kluci v ní sou prostě superrrr moccccccc miluju celou kapelkuuu ale nejvic mam rada asi nicka *14* skoda ze fakt nebyli u nas ja se tak tesila a ostatni fanousci urco taky ale doufam a preju si ze jsem nekdy brzo prijedou *3* *3* *3* *3* *4* *4* I love Jonas Brothers *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: My loveeee

já taky strašně miluju a Nickyho nejvíc!!!!!!!!!!!!je tak sladoučkej!!!! *14* *14* *14*
  • kazdej teda neni oblibenej stejne jako chapu ze nikdo se nebavi s vama

hele nadavejte si tady na JB jak chcete ae nadavat nekomu kdo vam nic neudelal je ubohy ,slaboduchy a sobecky aspon se ukazalo kdo ste a jestli na me mate neco tak prosim stejne to po vas ani nikdo neprecte a me to bude totalne u prdele a jestli tady budete porad nadavat JB tak prosim ae jak rikam nadavat nekomu kdo vam nic neudelala je ubohy ,slaboduchy a sobecky takze me a vsem co tady chranej jejich cest to bude jedno a kdyz chcete nadavat treba jako nekomu jinymu protoze tady to nikoho nezajima tak to delejte poradne to tady po vas ani nejde precist treba to co bude pravda nekam napisete a protoze to po vas nikdo nebude moct precist si rekne "jezis to pise nakej pedofil nebo nakej fetak!"a pravda to bude treba to ze ty vase tk nosej rtenku a je to pravda no a pak teda kdo je blbejsi (vy kdyz ani neumite psat) *15* *15* *1* *5* *5* *4* *5*
    • Re: kazdej teda neni oblibenej stejne jako chapu ze nikdo se nebavi s vama

souhlasím s tebou!!! *3*
    • Nic zajímavého.

Já nadávám spisovně *13* *13* *13* .
      • Re: Nic zajímavého.

ne ty nadáváš trapně!!!!! *9* *1* *9* *9*
  • joe

ahojik lidi me se taky libi upe nejvis joe je uplne k sezrani *14* *14* ... a jsou nej skupina na svete
  • jb

ted mluvim sam za sebe jako kluk , nevadi mi ze holky na ne letej jen kvuly vzhledu a protoze si vyholily chlupy v nosu a vsechny mozne partie na tele, me sere to ze zpivaj o takovejch blbostech jako kdyby poznali celej svet a tak trochu mi pripada ze ze sebe delaj fylozofi??? muj nazor , a ted me zdrbejte !
    • Re: jb

Vezmu to postupně 1.Jestli si myslíš že se JB všude holej koukni na Kevču(hrudník) nebo Joea(obočí) (nebojte holky nic proti nim ale potřebuju příklad)2.Jestli si myslíš že zpívat o lásce nebo o cukrovce je blbost jsi FAKT VELKEJ KRETÉN 3.Názor neznamená na někoho nadávat ale říct slušně co si o něm myslíš *5*

ja te drbat nebudu,respektuju tvuj nazor...me se jejich texty nahodou moc libej,aspon jsou o necem,narozdil od skupin ktery o necem napisou a nedava to vubec smysl:-)jinak nevim jak si prisel na to ze se holej vsude mozne...to me fakt pobavilo:-)

uplne s tebou souhlasim ja zrovna po nich nejedu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit