-
jj
jo ja taky sou upa bozi *14* *14* *14* -
gfgyxt
Jsou to debili zasraní. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: gfgyxt
di do hajzlu ty herko jedna usraná!sam/a si debil! -
toho andela si tam ani davat nemusis protoze ses trapnej a ty andel rozhodne nejsi at si kdo si ses proste traaaaaaaaaaaappppppppppneeeeeeejjj jj člověk a stym byses mes smirit
jo aa jb jsou uzasn a krasni a ty nemas co tady kecat a nadavat jim sproste *3* *3* *3* *4* *4* *1* *1* *3* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jj stejne jako ty -
tokio hotel -tulpacky (namalovany)holcicky *15* *15* a je to vyrovnany ete naky dotazy?? *5* *5* *5* -
-
Re: Re: gfgyxt
adelko,ale tady se řeší Jonas Brothers a ne TH! *1* -
-
Re: Re: Re: gfgyxt
ja vim dianko jen aby to bylo vyrovnany nebo ty by si snad chtela aby sem lezli naky blbci ani nn s mozkem a nadavali jb ktery im nic neudelali?? *7* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: gfgyxt
Mně to je úúúúúúplně jedno..... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: gfgyxt
tak neodpovidej!! *15* *15* *15* -
zuzana:Tady nejde o to,že musím mít poslední slovo,ale ty chceš,abych sem nic nepsala a pořád mně něco píšeš,tak jak tady nemám nic psát?! Tak už mě nech! -
diana114:já zapoměla to ty musíš mít poslední slovo že! tak sorry!!!!!! *1* *5* -
z.u.z.k.a:Já už sem nic psát nebudu,ale tak už mi ty nic nepiš! -
diana114:hlavne ze si jim nadavala!! -
z.u.z.k.a:Já tady nadávám? Já jen píšu,že tady je diskuse o JB a ne TH a že je mi vcelku jedno,co tady řešej,ale jinak sem už nic nepíšu,tak nwm,co ti zas tolik vadí... ale souhlasím s tebou v tom,že je Joe nejhezčí *5* -
no dobre dianu114:ja pujdu za tu tvoji madonnou a taky tam budu nadavat uvidime jak se ti to bude libit!!!! *16* *1* *5* *5* *5*
-
-
-
-
-
joooooo
-
-
ty co tady nadavate JB tak se mirnete a to nerikam jen ja
zuzka ma pravdu nikdo tady o ty vase blbi stupidni a este k tomu nesyslny nazori nestoji ty co nadavaj JB a navic jestli ste asi tak kolem 9h. neposlouchali fajn radio ta rikala ta viktorie z myslim ze fajn black chard tam rikala na ty lidi ktery nadavaj naky skupine tohle rekla "hele lidicky jestli na nakou tu skupinu nebo cloveka nadavate a nekam o nich neco hnusnyho pisete tak to prosim nedelejte ,protoze fakt to neni zrovna lehky stat pred vsema tea lidmama na podiu "atd kazdopadne ja s ni souhlasim a tady na ty diskuzi myslim ze nejsem jedina -
-
Re: ty co tady nadavate JB tak se mirnete a to nerikam jen ja
jo presne ja taky souhlasim *8* *8* *8* -
-
Re: Re: ty co tady nadavate JB tak se mirnete a to nerikam jen ja
Přesně!!!!Co Vás na tom baví na ně nadávat, že jsou buzny, nejhorší skupina atd.? Nám fanouškům se líbí a nic nám to nevyvrátí!!!!!!! Tak se zklidněte a když se Vám nelíbí, tak sem NELEZTE!!!!!!!
-
-
-
JB
JONAS BROTHERS JE PROSTĚ NEJ NEJ NEJ A 1000X NEJ -
Jonas Brothers special
Dívala jsem se v pondělí na Jonas Brothers Special na Očku i se svým otcem kterýmu se zdaj v poho.Přesně jsem věděla jak jdou ty písně po sobě a každá jejich nová písen je lepší než ta před ní.A vy antifans jděte do pr.... -
JB
JB jsou nej znám každou písničku doce jsem vyhrála ve škole cenu a to byla písnička Hold On *14* -
meli byste jb dekovat (pro ty co jb nadavj)
hele prestante furt na ne nadavat prave sem cetla clanek kde se JB snazili o to aby meli jejich fanousci radi i TH tak zmlknete JB vlastne tem vasim namalovanejm holcickam delaji laskavost a furt jb rika svim fanouskum jak sou senzacni a ze by ti jejich fandove meli poslouchat i th takze nwm proy tady na tehlech diskusich nadava´te nekomu kdo prokazuje laskavost th ikdyz sou uz na dne a th ma rado jb tak nwm co ste si to tady vymejsleli takze byste meli jb dekovat *1* *15* -
-
Re: meli byste jb dekovat (pro ty co jb nadavj)
Kdo říkal že TH jsou na dně? TH tu byli davno před JB a budou tu jěště dlouho po nich (to není namířené proti JB to je fakt *3*) Nejlepší bude když vy nebudete chodit na TH jim nadávat a mi nebudem chodit sem. Vždyď TH a JB nejde vůbec srovnávat.... -
-
Re: Re: meli byste jb dekovat (pro ty co jb nadavj)
Nevim jak si to vykládáš, ale asi ti nedošlo že JB jsou !bráchové!, takže tu budou spíš dál JB než TH, protože když se rozpadnou JB, tak se rozpadne i rodina a (estě ktomu když sou křesťani) se těžko stane. Tak u tohodle trochu přemýšlej :) *3* -
hm to by bylo super jenomze za 1.tady o th nikdo uz dlouho nemluvil ani jim nenadaval z fandu JB a za 2.ty sem uz mozna beudes chodit a nadavat jb ae ty ostatni jj takze kdyz se nak domluvime tak my uz by sme uco nenadavali th a vy zase JB???ikdyz my th nenadavame uz dlouho takze domluvime se nak??? *7* *3* *9* me to uz nebavi jak tady ostatni nadavaj skupinam kterym se nelibi jb a zas naopak doufam ze vsechny uz taky takze ja sem ochotna uz nenadavat th ted je to ae jen na vas *5* -
ale jde JB je lepsi nez TH vis a myslim ze JB maji vice fandu nez TH no asi urcite -
-
Re: Re: Re: meli byste jb dekovat (pro ty co jb nadavj)
to je rpo lenu hm???dany
-
-
-
-
petice :D
Hej tak mě jednou při mym Jonas záchvatu napadlo že bysme mohli udělat Petici JB to Czech *14* (pstě jako bylo HSM 2 CZ tak to samý s Jonasema :P )
je to dobrej nápad nebo to nemá cenu??? *7* protože fanoušků v Čr a na Slovensku maj JB docela dost *14* -
-
Re: petice :D
Určo bysme tu petici měli udělat,páč si myslim,že hooodně lidiček by je chtělo vidět,ale chtělo by to co nejvíc lidí,ne??...;-) -
-
Re: Re: petice :D
už od tří(tet mě je 10) se dívam na goofy na výletě kvůli písničce eye to eye,teprve dnes jsem zjistila jméno skupiy!!ja tu písničku miluju!!! *3* *1* *14*
-
-
Re: petice :D
hej jo uděláme a ktomu jim pošlele adresu našeho blogu o JB pže se vám tak líbí:-D hej mě se zdálo že jsem napsala přání Joeovi k narozkám(to je pravda) no a on si ho přečetl a napsal mi mail že děkuje za nádherný přání a že na koncert hned dojedou a dojeli a já koncert měla zadara:-D -
-
Re: Re: petice :D
hej tvl sem se úplně lekla ne?? xD *15* ptž sem trošku přehlídla to slovo ZDÁLO a úplně sem se lekla že sem prošvihla JB koncert v Čr *1* a pak sem si všimla toho zdálo a úplně sem si oddychle..
jó holka, takovýhle sny bych taky chtěla mít *14*
-
-
-
Fuj!
Haloooo lidicky zpamatujte se nejlepsi skupina je pussycat dolls a ne naky Jonas Brothers fuuuuuuuuj ty jsou hrozni *8* *13* -
-
Re: Fuj!
HEY NIKDO TADY NECHCE TVŮJ NÁZOR TADY TO JE O JONAS BROTHER A NE O PUSSYCAT DOLLS NEVNUCUJU TI ŽE JONAS JSOU BOŽÍÍ ALE PLS UKLIDNI SE!!!! -
-
Re: Re: Fuj!
pcd maji oupe jinej styl nez jb....a nam sedi vic ten jonas brothers style!...a taky jsme prevaha holek a kdyz jsou JB takm uzasny a neodolatelny, tak jim podlehneme snadno... *14*
-
-
-
Nickoušek
tobe se adelko zda ze kdyz ti nekdo pripada sexy, ze je to uchylny? Me teda ne. Nick se mi libi nejvic a je sexy ae Joe je asi sexy vic:-)