Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xD

nechápu ty všechny trapáky co si o sobě myslí když řeknou ze jsou blbý.. xDD reknu vam.. s te trapní jak moje babička! *1* já když nesnáším nějakou skupinu tak je mi to jedno a neřeším to"! xDD jenže se narodili tady nějaké postižené děti a nepochopí co je to názor a nadávání!! *16* *16*
    • Re: xD

kdyby to tvoje babicka cetla. Nauc se respektu ke starsim.
      • Re: Re: xD

di někam debile!! *16*
        • Re: Re: Re: xD

Nono, snad se nám nerozpláčeš, maminka ti koupí slona.:*
          • Re: Re: Re: Re: xD

neboj.. nerozpláču se.. já se jen naseru! *16*
            • Re: Re: Re: Re: Re: xD

Jen do toho, tim strasne moc vyresis.:D lol
  • nick

Nick je nejvetsi kunda na svete teda az to kaulitzo twins:-d
  • ???

Jééé Bééé nechci tady nikoho urážet ale kam že to spěje hudební scéna?Do p**ele!Ať žijou borci jako Led Zeppelin a jim podobní je to jen můj názor...bohužel
    • Re: ???

Hele já tě taky nechci urážet ale kam to spěješ ty?Když se ti nelíbí JB tak si běž za těma svejma Borcema ok?To je taky můj názor!
  • serial J.O.N.A.S.

kluci maj fakt mrtě serial jmenuje se J.O.N.A.S a je to desna sranda.na youtube je par dilu. *1*
    • Re: serial J.O.N.A.S.

Myslím že většina fanynek už dávno ví že mají tenhle seriál. Od 19. září bude dokonce dávat v ČR na Disney Channel
  • jste gut we love you

jste ta nej a nej skupina na světě ja a kamoška vas poslouchame jste uplně krasnoučcí ahojky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • omg

Jen se s tech sracu neposerte kravy *16* *16* *16*
    • Re: omg

nebo co ty metalisto posranej *5*

di do p***!!!!!ty k**** vy******!!!!! *10* *16* *16* *16* *16*

ses sprosta *16* *8* *8* *8* *8* *5* *13* *13* *10*

metalista!?!? *LOL* ! ! ! *15*
  • oo

Chystam na ně atentát ne fakt to neni prdel *1*
  • Re:Re: Re:ffff

hele vercidelko ty si jeden z tech lidi co si mysli ze ceska republika je stredem sveta? metallica to je proto protoze nedavno vidali novy album a kazdej po nem sili samozrejme az na ceskou republiku a kings of leon sou uplna novinka a v americe sou dlouho uz dlouho mezi top 10 s hitama jako use somebody nebo sex on fire . a pokud vim tak jonas brothers nejsou ani v top 20 *15* kdybi sis to chtela overit koukej na mtv nebo vh1 nebo na internetu to uz najdes
    • Re: Re:Re: Re:ffff

no tak nejsou ani v top 20 ale nekomu se treba jejich pisnicky libijou
  • fuj

muj nazor je že tihle týpci sou nejvetší buzeranti na světě...nechapu jak mužou tyhle skupiny vubec existovat...bléééé je mi z toho špatně *7*
    • Re: fuj

a muj nazor zas je ze JB jsou skveli a suprove zpivaj. Jejich hudba se mi libi stejne jako oni:-* a tenhle nazor mi nikdo nezmeni!!!
    • Re: fuj

tak existují!!abys náhodou z toho neumřel!!! *8* a zvracej si jak chceš klidně 10 kibliku ale ja je posloucham!!!a je to naše věc jakou skupinu posloucháme!!! *16* *16* *16*
  • jj

mě se líběj a nejvíc Nick je strašně sladkej
    • Re: jj

jj nick je upa sladkej nádhernej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* lovuju Nicka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit