Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • achjo

achjo, prestante tady nadavat! *8* *8*
    ti, co nemaji radi JB, tak at sem proste nelezou a nenadavaji jim, vzdyt pak jim akorat ostatni nadavaj na jejich skupiny nebo to schytaj ostatni skupiny, ktere za to nemuzou, tak toho nechte, jinak pokud tady budou ostatni nadavat, tak jsou to fakt k*****i,ale fakt
  • jak to mužete poslouchat

jakto může někdo poslouchat furt sou titulky rockové hvězdy přiton zpívají pop a na rock nikdy nemají
    *10*
    škoda mluvit tahle skupina to nedotahne daleko
    • Re: jak to mužete poslouchat

Tak si běž na svou oblibenou skupinu a nepruď tady!!!!!!!!! A pro tvou informaci je to pop-rock!!!!!! My tu o tvůj názor nestojíme!!!!!!! *16* *16* *8*
  • Víte že

Oni nosej prsteny čistoty a přísahali si že budou panicové..snad až do svatby nebo tak něco....chudácí fakt je lituju *5* *13* *1*
    • Re: Víte že

jj, maj prsteny čistoty. jsou věřící a řikaj, že tím slíbila sobě a Bohu, že nebudou mít sex až do svatby - o důvod víc, proč je miluju *14*
  • Miluju vás

Sou moc dobrý hned jak sem je slišela zpívat tak sem pťestala mít raáda svoji oblíbenou skupina US5. Už se mi vôbec nelíběj sou proste humus ale JONAS BROTHERS sou nejjj *14* *14* *14*
    • Re: Miluju vás

Ty máš holka dost *15* *15*
  • rgg

ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):)
  • Songy-> Burning up,Play my music,Paranoid,Hello Goodbye

Ahoj Jobrosáci! :)
    Chtěla bych někoho z Vás poprosit,zda nemáte stáhlé tyto písničky:Burning up,Play my music,Paranoid,Hello Goodbye.Jestli aspon nekteré máte,prosím o zaslání na můj email n1VeRuNkA@seznam.cz ..Díky moc...A mějte se Jobře =* *14*
  • jonas brothers

JOnas Brothers...co k tomu prostě říct velmi dobrá skupina...dlouho jsem čekala až naká taková normalní zas bude......a konečně jsem se dočkallaa...poprosím všechny..fanouškyJOnas Brothers.....dejte mi hlas na blogu....http://best-celebrits.blog .cz/0807/1-kolo-sonbu.............. .
    jsem v soutěži o nejlepší blog......a můj blog je jen celý o JOnas Brothers...tak pls hlasujte pro adéla...můj blog.....www.JonasBrothers-Info.blo g.cz.......mockrát díki a rozešlete to všem co znáte...je to pro JOnas Brothers
  • Jonas brother

Ilova music tom *14*
    • Re: Jonas brother

ahoj jestli te to zajima muj bracha se snima zna hraje fotbal po celym svete a setkal se snima a byl s nima hodnekrat. poslal my po nich autogram a uz me i jednou do telefonu pozdravili. *15*
      • Re: Re: Jonas brother

JB sou super nemůžu z jejich hudby a ani z nich *14* hlavně z Nicka *15* *14* *14*

no jo to ti tak žeru a když tak si nevymišlej

je to fakt blbi si tak vymejslet to by ten tvuj bracha musel byt alespon slavnej *7*

myslis si ze ti to nekdo uveri? *15*
  • chcete je do česka?

chcete aby Jonas Brothers prijeli do česka??
    Tak klikejte!!!
    http://eventful.com/pe rformers/jonas-brothers-/P0-001-000 001976-0/demand¨
  • Dotaz

Můžu se Vás jenom zeptat - Posloucháte je kvůli muzice nebo kvůli vzhledu? Just a question.
    • Re: Dotaz

KVŮLI MUSICE TY PAKO!!!! A VZHLED JE BONUS!!!!!!!! *1* *14* *14* *14* a di do prdele!! jo?!! nikdo tady o tebe nemá zájem. xDD běž si holky hledat někde jinde!! xDD *1* *16* *15* *15* *15*
      • Re: Re: Dotaz

uh ty mas teda dost *1* *1*

A jinak - Věř, že můj sexuální život je dost bohatý a nepotřebuju si hledat holky, co fandí JB a ještě nadávají lidem kvůli ničemu.:D Já chodím jenom s inteligentníma holkama, který maj v hlavě a neposílaj hned každýho do prdele.:)
        • Re: Re: Re: Dotaz

Myslíš, že fanynky JB nejsou inteligentní????
          • Re: Re: Re: Re: Dotaz

Pozor, to jsem neřekl, lidi by se neměli škatulkovat. Jenom jsem referoval na to, že uživatelka smizuzi se inteligentně nechová v nejmenším, ale inteligence se nehodnotí přece podle toho, jakou hudbu člověk poslouchá. Jenom mě prostě zarazila tak primitivní agresivní reakce na prostou otázku. Ale urazit fanynky jsem nechtěl.
        • Re: Re: Re: Dotaz

hmm...a? xD už si skončil.. xD já tě nenutím abys chodil s blbkama!! xD chot si s inteligentníma holkama je mi to u ..víš co!! xD a chodit sem a kontrolovat co napíšem a odpovědět je trapné! už jsem to jednomu BORCOVI říkala!! *15* *13*
          • Re: Re: Re: Re: Dotaz

Jediná trapná věc je tu tvoje vyjadřování a neznalost češtiny. Di si prosímtě do sámošky koupit nějaký slušný chování, dík.;)

Jsem se jenom zeptal, ty pískle vysazené na povyšování se nad jiné jejich urážením.:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit