-
okay
ja osobne jonas brothers nenavidim..takovy blbecci ja wim klidne reknete zhe sem trapná bo pica bo co ete..ale kazdej by mel mit svuj nazor..XOXOXo -
-
Re: okay
kdyz ri rekl/a pro tebe osobne, tak to nevadi. Ale ostatni, co na ne nadavaj, si mysli, ze si ty hnusny veci o nich mysli vsichni. Kdyby napsali: PRO ME NEJSOU TAK SKVELY, NELIBI SE MI A NEMAM JE RAD/A. Tak to beru. Ale kdyz pisou, ze jsou to kokoti a buzny, tak to je sila. Vzdyt je neznate!! Nevite jaci jsou!! Ja si s nima pisu(myspace), a jsou to uplne normalni kluci.
-
-
joe je nej
joe je ten nejlepší a v camp rocku je k sežrání *14* -
lala
Jonas Brothers jsou sračky hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna *15* -
-
Re: lala
jediny hovno ses tady tyyyyyyyy *8* *15*
-
-
:-D
Kliiiid... ty anti si mysleji že sou vtipný ale už je to nudný ;-) *9* -
-
Re: :-D
jo přesně....hej lidi nevšímejte si jich *15* oni za nic nestojí!! *5* *5* jen at si jim nadavají když jim nebudem odpovídat tak půjdou pryč skratka budem si psat jenom kdo je ma rad a kdo je nepomlouva *5* *5* ignorace je lepší než je pořád premlouvat aby sli pryc!! *3* *3* stejne by nesli pryc protoze jim bavi nadavat a hadat se snama *5* *5* -
-
Re: Re: :-D
samozrejme kdo stim nesouhlasi(myslim fanousky)tak nemusite ja vas nutit nebudu ale bylo by to lepsi *3* *3*
-
-
-
Fuuuuuuuuujjjjj
fuj takovi trapaci se vam libi jsou hnusny jak noc a zpivaj jak holka *1* *1* -
HAHAHA
BUZÍCI NEJVĚTŠÍÍÍÍ *13* *13* *13* -
Fuuuuuuuuujjjjj
fuj takovi trapaci se vam libi jsou hnusny jak noc a zpivaj jak holka *1* *1* -
-
Re: Fuuuuuuuuujjjjj
komu se nelíbí at si políbí
-
-
TH -trhli holcicky(my to asi nebudem )vy vite kdo
hele to ze ste se po dlouhy dobe zase ukazali a delate nam kazani otom co neni a je pravda neznamena ze vam budeme verit co si jako o sobe myslite ??!!!!! *7* *1* a kdyz ste tady tak dlouho nebyly to znamena ze vam nekdo rek co vas a ty vase blbi upominky zabrzdilo nebo snad nn???vy nemyslici hovada.A kdyz vy nadavate tem co se libej nam teda JB tak mi muzeme nadavat tem vasim a vite co znamena TH -trhli holcicky a to nejse my fynousci JB a vy ste taky fynousci nn??? *4* *5* *5* -
Jonas brothers
hele nevim proč se někteřím Jonas Brothers nelíbí vždyt jsou upe super.Miluji je!!!!!!!!! *14* *14* *14* mimochodem já je nemám ráda.....Já je Miiiiiilllllllujjjuuuuuu!!!!!!! *14* -
-
Re: Jonas brothers
Víš proč?? Protože to sou ošklivý, komerční kreténi. -
-
Re: Re: Jonas brothers
co to kecas za kraviny?to jsou nejhezci kluci ktere znam chtela bych videt tebe jak vypadas *15* a nwm jestli si blba nebo slepa ale asi to oboji *1*
-
-
-
NEJLEPŠÍ
Takže asi tak je to jediná porádna skupina na svete a to nikdo nemuze poprít.To co oni dokazali tak se stím polovina dalších populárních kapel muže jít zahrabat. Jsou proste nejlepší skupina naší doby.Reknete mi aspon jednu která má víc fanoušku ??? Proste to ani zádny sračky byt nemuzou když toho tolik dokazali! Jejich pisničky nejlepší jejich chování nejhodnejší jejich vizáš oujééé:D proste BEST BOYS ON THE WORLD *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*