-
viva JB
ja vas nechapu?! Jak na ne muzete nadavat. Jsou skveli, jejich hudba je uzasna. I kdyz je o bolesti, tak je rychla a da se na ni tancit. Mam navrh. Az sem prijedou, reknete jim v anglictine do oci, ze je nesnasite. Jste takovy posery, ze by jste to nikdy neudelali!!!! JB jsou super, Kevin je romantik, Joe je vtipalek a Nick je citlivy. Jsou hrozne nadherni. I love The Jonas Brothers the most. -
-
Re: viva JB
máš úplnou pravdu!!!sou to takocí srabové že by jim to neřekli.ale já bych jim řekla že je MILUJU!!!♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* -
ja souhlasim reknete jem to do oci ale ste asi fakt srabi
ja jonas brothers miluju hlavne joa ale vsichni sou skveli *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
No hele na to už jsem taky myslela ale dík za inspiraci *15* Kámošce se dneska zdálo že je rozsekala na kousky a oni pak vždycky dorostli prej noční můra *1*
-
-
Yeble howada
Jsou to yebly howada. Nenavidim tuhle hudbu a chci, aby to vsichni vedeli *9* *9* *9* -
-
Re: Yeble howada
No, tak už to víme!!!!! Tak co kdybys odtáhla do horoucích pekel??? Mají už tam pro tebe místo!!!!
-
-
borci
jsou úžasní a nejvíc Joe, je k sežrání.a jejich muzika je úžasná.nejlepší skupina na světě. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
-
Re: borci
*15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: borci
tSo nA NiCh wIDíTe?tY sOu nAšE rUcE pRyC hOlKy! *10* *14* *13* *14*
-
-
-
JB sou nejlepší
Jonas Brothers jsou nejlepší hej kdo si pokecá lidi? *7* -
-
Re: JB sou nejlepší
pokeca? jak to myslis?
-
-
Omg
Omg kreténi největší víc nemám co říct -
Jsou prostě nejlepší
Oni jsou prostě boží ja je žeru :) *14* *14* -
hlasujte
lidicky vsichni co milujete hannu montanu a miley coz ja ano hlasujte na www.eso.nova.cz dneska je tam od ni pry novinka Rockstar coz vsichni znate tak pls hlaaaaaaaaaaaasujteeeeeeeeeeeee
*14* *14* *14* *14* *14* a taky hlavne jonas brothers *14* *14* tak hlasujte na www.t-music.cz jsou na4.miste tak delejteeeeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* lidicky -
-
Re: hlasujte
bist du normal?
*9*
-
-
Jonas Brothers
No lidičky já sem Jonas Brothers nikdy nemusela pokaždý když sem je viděla v časopise tak sem otočila prostě list a nezajímala se o ně,ale od tý doby kdy sem viděla Camp Rock kse sou úžasný a pustila jsem si jejich videa na youtube tak sem úplně změnila na ně názor sou to prostě normální kluci se smyslem pro humor a muziku a to že chodí skvěle vystilyngovaný to je jedině jejich plus *14* -
lala
Jonas Brothers jsou sračky hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna *15* -
-
Re: lala
hele!koukej se uklidnit!!!!představ si,že ty by si byl/a osobnost a někdo by k tomě napsal že si hovno!!taky by se ti to nelíbilo...tak jim přestaň nadávat!!!!a jestli je nemáš rád/a tak sem prostě nechod´!!!!!!!!!! *13* *13* *13* -
Re: lala
lala:Jednou to stačilo. *1* Ale myslím,že tu s tím nikdo souhlasit nebude. *15* *15* -
-
Re: Re: lala
ja souhlasim z lala -
Re: Re: lala
Ale dyť jsou úplně trapnýýýýý *9* -
-
Re: Re: Re: lala
To jo..... ale hovna to nejsou. A jejich hlas,vizáž,ani styl,co zpívají,se mi prostě nelíbí. Tak a ted' mě třeba ukamenujte!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
-
!!! pro Kindís
Jestli se ti nelíbí,tvoje věc.Ale nemusíš sem vůbec lozit,být vulgární a kazit nám zbytečně náladu.Vím,že tě baví otravovat ostatním život a být dotěrný/á jak moucha...ale vlastně ty mi za žádné vypisování nestojíš,takže se laskavě uklidni a vypadni tam kde jsou ti jiné hudební skupiny sympatičtější..Děkuju *4*