Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!

Hey fakt lidi (fan JB), oupe je ignorujte....jasne, my si stojime za tim, ze JB jsou nejbestovejsi (a to jsou :-) ), ale tihle trapaci co tu nemaji absolutne co delat, jsou to trapaci, co si myslej, ze kdyz tu napisou neco ve stylu " metal/punk´s not deat" potopej tim oupe nehorazne JB style...zbytek si preberte sami, nechci se kvuli tem.....ani nwm, jak je nazvat...proste je to oupe demence...fakt na to serte...oni nevedi jak JB vnimame my. Proste jsou jinak staveny na to, aby to pochopili...takze: VYKASLE TE SE NA NE, A JEDNODUSE JE IGNORUJTE...nema smysl si nima kazit naladu a zbytecne se rozcilovat... my vime jaci jsou THE JONAS BROTHERS a zistaneme jim verni! Vase Barry (:
    • Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!

jaj ty to taky bereš hrozně vážně :D nejsi náhodou EMO ? :D rofl haha
      • Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!

hahaha a to mělo bejt jako co??? *1* *1* to mě jako mělo dostat nebo co?? *1* *1* jk chceš:tvé příspěvky mají tolik smyslů např:že z nich de vyčíst tvá inteligence nebo že je z nich vidět že na JB tk či tk nemáš,a co ten váš metal??z toho je zase vidět že jste sto let za opicema protože dnešní mládež posloucháá upaaaaaa něco JINÝHO!!!!tk tady máš tu svou odpověď a etě něco:NEMUSELA JSEM NAD TIM CO TI NAPÍŠU ANI MINUTKU PŘEMEJŠLET *1* *1* *1* *1* *1* PS.to bylo pro odpověď Khare na můj příspěvěk:-D:-D
        • Re: Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!

dávam sem poslední dva příspěvky pro vás dva a pak si sem napište co chcete ale já vás už budu ignoravat *1* *1* *1* *1* *1* :mě je upa jedno co si tady píšete vy ste prostě idioti co nemaj ani na blbou Paris Hilton a to už se nezmění tkže si můžete dát odchot páč vás tu budou všichni ignoroat!!!!!
          • Re: Re: Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!

idiot jsi ty ,pořád nechápeš o co tady jde...s paris hilton si můžeš podat ruku...má asi stejnou chápavost jako ty...a s tim ignorováním...klidně kdo ti v tom brání ? *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!

Lucinka nebo ty si může podat s Paris Hilton ruku *1* *1* *1* *1*

hahaha a to mělo bejt jako co??? *1* *1* to mě jako mělo dostat nebo co?? *1* *1* jk chceš:tvé příspěvky mají tolik smyslů např:že z nich de vyčíst tvá inteligence nebo že je z nich vidět že na JB tk či tk nemáš,a co ten váš metal??z toho je zase vidět že jste sto let za opicema protože dnešní mládež posloucháá upaaaaaa něco JINÝHO!!!!tk tady máš tu svou odpověď a etě něco:NEMUSELA JSEM NAD TIM CO TI NAPÍŠU ANI MINUTKU PŘEMEJŠLET *1* *1* *1* *1* *1*

jo jasne a ted si jako hustá...nebo co???prosimtě ty jedne popová barbinko di se zahrabat...ty tví Jonas Buzeranti za pul roku skonci a nestekne po nich ani oes...je to jen Americká protekce... *16* je to proste HNUS *9*

když už tk buď tk hodná a neříkej mi ,,POPOVÁ BARBÍNKA,,!!!!!!!co si o sobě vlastně myslíš?!!!!!že si bůhví co abys mi tady mohla říkat co jsem?!!nebo jako co??!!!CO SI VY IDIOTI O SOBĚ MYSLÍTE?!!!!!!!!děte do hajzlu S vašema ,,DRSNÝMA,, kecama na JB!!!!VY SI SEM PŘÍDE,ZAČNETE TADY NADÁVAT NA JB A CO JAKO??!!!TO SE Z VÁS MAJ VŠICHNI POSRAT NEBO CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...mno ted si me dostala...ale sorry ale me to bavia navic je to demokratický forum...takze vyhul

emo, kdyz posloucham jb a miley cyrus?? j, jasne...

u vas je mozny vsechno...Anti EMO

jo to máš pravdu Lucí!!!!

mno tak to se máš čim chlubit miley cyrus *1* haha :D co paris hilton ? tu taky *1*

hahaha dovolte abych se zasmála těm idiotům co si hrajou na drsňáky ale my všichni víme že na JB nemajíííí *15*

ale jestli jsi to nepochopil(jakože nepochopil)tk tady de o to aby to nebylo správně......a navíc je furt lepší byj panic než mít na čele napsáno:,,vypim se s každou,,!!!!ale to ty nemůžeš pochopit

tvůj příspěvek má tolik smyslu asi jako 1+1=9 *1*

mno to nemam...mas pravdu...ja nejsem kluk,a kdybych byla tak by sem nechtella bejt buzik

to ze posloucham miley cyrus, jeste neznamena, ze ji buchvi jak obdivuju, jen se mi libi jeji songy z hannah montany...a paris? vzdyt je to blondyna!!? ty jsi ji nevidel v Nocni show Davida Lettermana?? ma oupe vymleto!!!vtipy o blondynach jsou fakt o ni! oupe do detajlu...tak spatne na tom nejsem...nepodcenuj me!

ty si fakt piča ty frajerko misis jonas *15* *15* ani to neumíš napsat!prej pank *15* *15* *15* *15* tak zmlni a zalez stokrát lepší jak ti tvoji sráči JB-panicové *15* *15*

jj Miley Cyrus je furrtttt lepšííí než nějakej metal,pank.....atd...no prostě to co poslouchaj ty blbci *1* *1* *1* *1*

tvl!!!co tam delal bruce willis!!!delal tam starsiho bratra zaca efrona a ze nude hrat ve 3. dilu hsm! lol

hm asi zčeknu youtube abych se zasmál show Davida Lettermana znám...ale většinou kv§li jiným celebritám...

Ja sem ANTI-EMO... *16*

to taky nebylo na tebe...

dit to rikam ze odpovidam i na to co neni pro me *1*
    • Re: Fans JB! posle te je do prdele a KONEC!

takovou radost ti neudelam *16*

je to vidět:-DALE TO UŽ VÁM NEPOMŮŽE PÁČ NÁS JE TADY TŘEBA 20 NELI VÍC a vy jste jen dva!!!tk si to uvědomte jo ale počkat vy vlastně neumíte přemejšlet tk to pak jj

tk kde jsou ty blbci který evidentně potřebujou schladit pár příspěvkama?????

tady,tady,tady *1*

jk se řekla:OMG....hele nejsi ty náhodou ten debil?????popřemejšlej o tom=teda,jestli to vůbec umíš....

hahaha tak teď jsi mi to nandala...BTW co to píšeš za kravinu ,,hele nejsi ty náhodou ten debil,, ani vtipný,ani pouční....celkem vzato trapný...a jestli jsi až do teď nepochopila smysl mích komentářů...debil jsi ty...takže přemýšlej spíš ty než něco napíšeš..aby to nebyla bezduchá kravina....

jenze tenhle prispevek neni pro tebe...ehm...

že by dárek pro mě :D děkujuuuu *1*

...ted si me upe dostala...asi se hambou propadnu...vis ja odpovidam i na to co neni pro me:-D

uz na vasi demenci fakt nemam slov! co tady valis, ze jsem te dostala...ucelem tohodle prispevku nebylo abych te nejak "dostala! !? lol...tvl! tohle je pro fans jb, aby se nad tim co pisou zamysleli...

ty fakt nemas nic na praci vid?

...mno tak sem se premackla...a hned je z toho 3.svetova
  • pro khara a tynqku

hele je mozny ze se vam nelibej tak si tady onich piste co chcete me je to bestak uz jedno protoze ja a bary ty vase nadavky uz pomalu ignorujeme ae bzo zacnou vsichni vy tady do tech diskusi pisete sami kraviny a nadavate JONASUM tak budis sou to diskuse ae cim vic sem budete psat tim vic si budou vsichni zvykat a uz na to vase neodpovi je mozny ze vas to bavi ae co mi s tim proste noa,ani jonasove se na tyhle stranky obcas nechodej koukat kvuli tomu jak je nekdo pomlouva pritom vam jonasove nic neudelaly,kdyby jonasove pridaly do tech jejich pisni tvrdsi hlas a vic by tam parila kytara nelisilo by se to tolik od toho vseho metalu tak co??to uznejte *1* *4* *7* takze nadavejte si ae na to uz treba za par dni bude jedno protoze my si uz pomalu zvykame hm?? *5* *15* takze preju i nepreju hezky dny!! *1* *15*
    • Re: pro khara a tynqku

JAJ *1* takový vyznání *1* aby JB hráli metal...museli by změnit image,vymenit kytary,vymenit zpěváka,začít hrát na bicí....mít jiný texty... mno prostě to by byla jiná kapela...(takhle se to dá říc úplně o každý kapele),mno když na mě nikdo neodpoví no a co :D si z vás dělám prdel... ale to pořád nikdo nechápe...muhaha mě klidně ignorujte *1* ale ne,na to jsou ty 15-ti letý tupý nanynky moc natvrdlý...
      • Re: Re: pro khara a tynqku

Khare:mě neni ani 15 a už jsem daleko a daleko chytřejší než ty *1* *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: pro khara a tynqku

hh tak jsem přišel z práce a koukám na ten spam....hm určitě nejsi chytřejší než já...to ani nemusíš zkoušet...soudě podle tvých příspěvků s capslockem....a vůbec celkově se snažím vyhýbat vulgarismům což se o tobě říct nedá...stejně tak,že si hraješ na dospělou což nejsi...možná ,že říkáš ,že si hraju na chytrýho ...nejspíš to bude tím ,že už mám na to věk a taky něco za sebou...ne jako ty ..ty opelichaný kuře....až dokážeš něco v životě ,,můžem,, se bavit na stejný úrovni....do tý doby seš jen rozmazlenej smrad ...
          • Re: Re: Re: Re: pro khara a tynqku

dávam sem poslední dva příspěvky pro vás dva a pak si sem napište co chcete ale já vás už budu ignoravat *1* *1* *1* co si o sobě myslíš??!!!tk ty nemáš rád vulgaristy jooo?????TK PROČ MI TADY ŘÍKÁŠ ŽE JSEM,,OPELICHANÝ KUŘE,MALEJ SMRAD,,?????!!!!!!!!NOOO??????a ještě něco:DI DO HAJZLU TADY SI SVEJMA PITOMEJMA PŘÍSPĚVKAMA MOOOOC NEPOMŮŽEŠ PÁČ BYS JIM TO NIKDY,NIKDY NEŘEK DO OČÍ!!!!!TK SI DEJ ODCHOD!!!!!!!!!!!!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro khara a tynqku

jonas brothers jsou uzasny a hlavne joe ten je krasnej *5* *14* *1* *3* *4* *3* *14* *14*

od kdy je opelichaný kuře sprostý slovo :D i kdyby ten smrad..pořád lepší než to co píšeš ty...dále už sem to tu psal asi 10X ohledně smyslu mojich příspěvků..a jestli jsi to jěště do teď nepochopila sorry,to už není hloupost ,ale mentální zaostalost....už mě to nebaví psát dokola...rofl a že bych jim to do očí neřekl ? :D vůbec mě neznáš a nemáš ani páru toho čeho jsem schopen...

jéééé promiň tk ne ,,malej,,ale ,,rozmazlenej,,
      • Re: Re: pro khara a tynqku

sou to proste jen pubertacky *15*

jen pubertaci jj?ty si taky pubertak kteremu harasi!!!tak zmliki pipinko *5* *13* *5* *10* *1* *1* *5*

sry...ale s tebou se tady nikdo nebavi
            • Pro holky

Hele holky ja proti JB nic nemám ae vy děláte jako kdyby byly jenom vaši a je neskutečné jak se kvůli tady tomu hádate kolik holek jim napíše kolik holek je miluje a mě se taky líbí ae mame minimální šanci je poznat osobně a pochybuju zhe oni chodí na české stránky když nam asik hovno rozumí.... tak z toho nedělejte takovou vědu....jo JB sou pěkní pěkně zpívaji dobře poradí o písní a někomu se nelíbí a o tak ho ignorujte .....a radši pište jaks e vám líbí.......tak peace *3* *14* *15*

kolik vam je, ze nemate nic napraci nez tu zabyvat necim pro vas tak zbytcnym a nevyznamnym!?

pro me to je zajimavy...a jinak 15

prej: "to jsou jenom pubertacky"...ja jsem stejne stary jako ty....a ty si myslis, ze kdyz ti ji 15, ze uz jsi dospela, ci co? ja jsem rada, ze mi je tolik kolik je a muzu si hrat jeste na dite, ze si muzu dovolit dvta se na takovy pohadky, jako je hannah montana, hsm a camp rock...nwm, proc si vzdycky vsichni hrajou na tvrdy a dospely...demence!

19 let (po maturitě....) a dneska mám volno zítra jdu do práce....

je to vidět *1* *1* *1* *1*

jak hurááá ? :D trošku smyslu-plnější komentář prosím *1*

huraa!!!!

a jít chlastat když je -20 venku to fakt ne *1* hlavně když se vracím většinou v 5 ráno *1* shit taková kosa...
  • i love jonas brothers

co to tady kecate ?! jonas brothers jsou skveli forever uzasni !!! miluju nejvic joe !! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vgf

beestíík skupina bestíík kluci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • headhunter.mp

headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....

http://www.youtube.com/user/HeadhunterBall

musíte vidět *1* *1* *1* *1* *5*
  • anketa

anketa na bravoweb uz skoncila nevite kdo vyhral????doufam ze jonas brothers *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
    • Re: anketa

Ahojky bohužel nevihráli bylo to US5 *9* *9*
  • koncert JB

jo nekde sem cetla ze by mela miley cyrus prijet i do ceska aji JB sice nevim kdy ani kde ale urcite v Praze,Olmiku a Brne jo uz se tesim no jinak miley velky turne po evrope doufam ze prijedu jinak pojedu do ameriky na koncert *14* *14* *14*
  • viva JB

ja vas nechapu?! Jak na ne muzete nadavat. Jsou skveli, jejich hudba je uzasna. I kdyz je o bolesti, tak je rychla a da se na ni tancit. Mam navrh. Az sem prijedou, reknete jim v anglictine do oci, ze je nesnasite. Jste takovy posery, ze by jste to nikdy neudelali. JB jsou super, Kevin je romantik, Joe je vtipalek a Nick je citlivy. Jsou hrozne nadherni. I love The Jonas Brothers the most.
  • ffuujj

je mi z nich na blití proč voni musí existovat běžte poslouchat metal ten je lepší né nějaký buzny *16* *16*
    • Re: ffuujj

Ty se ptáš proč musí existovat JB ? Já se ptám proč existuješ TY když je urážíš ?
    • Re: ffuujj

jejda to nás tak dostalo že budem poslouchat metal *1* *1* vážne nám to nerozlmuvíte a je ti znich na blití je to tvůj problém a ja se můžu jenom smát *1* *15* a proč musíš existovat ty když je tady pomlouváš!!!!!!!!!!!!! *16* já snad urážím metal hmm...!!!?????????běž radši prýč jo nikdo na tebe není zvědavěj!! *13* věř že tě tady všichni fifakujou!!! *13* *8* a proč nás do takové věci jako nutíš co hmm???není to náhodou naše věc co posloucháme a máme rádi!!!si vážně trapná a nikdy mi to nerozmluvíš co mám a nemám dělat!!!!! *13* *16* *16*
      • Re: Re: ffuujj

trapná/ý
        • Re: Re: Re: ffuujj

ale jako metal si trosku poslechnu jo ale JB mam nejvic rada prose je lowuju!! *14* a nikdo mi to nerozmluvi!!! *13*
  • ??

Cože?? tohle že je první??!! *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit