-
:D
Víte proč se ta skupina líbí jenom holkám? Protože nosí stejný oblečení. -
-
Re: :D
No to jsi nás ale ohromil ! JB se 100% oblíkaj líp než ty a holčičí oblečení rozhodně nenosí myslím že bych si toho za těch pár roků co jsem jejich fanynka asi všimla nemyslíš ? -
ježiši, ty jsi táák vtipnej! A co nosíš ty, drsňáku? Army? -
to měla být urážka nebo kompliment? *7*
-
-
Jsou prostě nej
Jonas Brothers jsou prostě ta nejúžasnější kapela, snad se při jejich světovém turné uráčejí a přijedou i do Česka *4* . Jinak nevíte někdo adresu Fanklubu? Já nějakou našla, ale nevím jestli je správná -
-
Re: Jsou prostě nej
Heji žádnou neznám *9* Ale píšu si s nima na jejich myspace official *4* Teda já píšu jim a oni nějak nic, njn mají toho hodně!! Ae měly by přijet příští léto *14* Nick to psal na svým osobním myspace, ještě než ho zrušil *9* Moc se na ně těším!!! *14* -
-
Re: Re: Jsou prostě nej
tak to je SUPER!! sice bydlím na druhé straně od Prahy ale newa *1* *9* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Jsou prostě nej
Tak nějak, bydlím kousek od Olomouce, ae tohle si nenechám ujít!!! *14* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Jsou prostě nej
Tak to je super, snad opravdu někdy přijedou. Já jim dneska psala o podpis a nezapomněla jsem připsat ani otázku kdy přijedou. Šance že odepíší alespoň z jejich fanclubu je asi tak 1% hlavně když jsem zapomněla na zpáteční obálku připsat Česká republika *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jsou prostě nej
ja jim asi pred mesicem a pul taky psala o podpis a taky jsem tam napsala jestli by neprijeli do ceska:-)jeste mi neodepsali,ale doufam ze brzy odepisou:-)proste sem musej priject...muj nejvetsi sen je videt je na zivo...tak snad se mi to splni *4*
-
-
-
-
-
-
Nechte je být
Jasný pomlouwat někoho koho neznáte to vám de *16* oni jsou bezvadní :D -
hlaska na t-music.cz
prisla jsem na to, jak muzete hlasovat 2x denne!! nejdriv pro ne hlasnete neprihlaseny a pak se prihlasite a hlasnete znova....me to tak funguje...zkuste to, a napiste jestli vam to taky funguju! a tak hlasujte vsici pro JONAS BROTHERS: WHEN YOU LOOK ME IN THE EYES (jsou zatim na 2. miste)....tak sup! 2X denne! *14* *3* *14* *15* -
muj blog s jonas brothers
mam blog s jonas brothers jsou tam jejich fotky texty pisni atd......podivejte se napiste mi na www.jonasbrothersrock.blog.cz *14* *14* *3* *4* *4* *4* *14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!!!! -
sny
Já je úplně miluju! Pořád se mi o nich zdá! Není den kdy by se mi o nich nezdálo.. a pro ty lidi co tady píšou ty hnusy, chci vzkázat že každý má svůj vkus a když nerozumí dobrý hudbě a tak tak ať sem radši nic nepíšou jsou leda trapný!!!!!! *16* *16* -
-
Re: sny
jestli je tohle dobrá hudba, tak sem asi papež.
-
-
NeWIm ne=D
No,ako normalně bych řekla že je to kravina__ae ako ta angličtina_=Dpodle mě to je možny že sem psal..=o*JůŮj=D=DaE NicK jE sLaDkeJ žE Jo??Ae aKO MĚ sE sPiš lIbÍ JoE..=)AWe wObA sOu kUáSňOučKýÝ..=o*=)=) *14* *8* *8* -
-
Re: NeWIm ne=D
Hele jako první se nauč psát česky a potom sem lez. Kdo to má po tobě luštit. Jo mimochodem to písmo je hódně trapné... *8*
-
-
Taky se mi o nich zdá
Taky se mi o nich zdá jsou prostě super a Camp Rock je ten nej filmík kterej sem kdy viděla.Nejvíc se mi asi líbí Joe.... -
Nová soutěž JB
AHojte všichni. Chtěla bych vás jenom poprosit, jestli byste se nepodivali na moje video k nové soutěži od Jonasů. http://www.youtube.com/watch?v=tgRd _5FlPoU jestli někdo máte svoje, tak pošlete, ráda se podívám. -
-
Re: Nová soutěž JB
sorry ale to video nejde
-
-
AHOJI
Jste prostě úžasní JONAS BROTHERS joooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooo k sežrání *14* *4* *15* -
-
Re: AHOJI
*14* *14* JONAS BROTHERS SOU NEJ NEJLEPŠÍ SKUPINE NA SVĚTĚ!!!! *14* *14*
HLAVNĚ JOE TOHO UPA MOC ŽERU *14* *14*
-