Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm

Khare je vůl.
    • Re: hmm

a ty si malej smrad kterýho maj na triku chudáci rodiče....
  • Jonas Brothers do ČR!

Ahojky lidički!Psala jsem do Brava a ptala sem se jich jesstli když budeme hlasovat na jejich webu www.bravoweb.cz pro Jonas Brothers tak jestli oni vyhrají tak automaticky přijedou do ČR! *14* *3* *1* *1* *1* *3* *14* *14* *14* tak please hlasujte pro ně co nejvic díkes jste zlatíčka!
    • Re: Jonas Brothers do ČR!

musí přijet..bylo by to upa nejwic super... *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Jonas Brothers do ČR!

jj mas pravdu koupila bysem si ty stupenky aji kdyby stali tisice,jsou super!!!!nejvic se mi libi Joe je tak krasny!!!!!!!!!!!!
        *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: Jonas Brothers do ČR!

Co to tady meles za hnoje dyt to co tam vydavaj za zvuky to je jak kdyz se pari jeleni

ty si fakt hyper super dylina

musí prijed *3*

jj...to on je.......proste...uz anu nenalezam slov, jak je on uzasnej......fakt.....nemam slov proste...¨hey!!!!! *8*
    • Re: Jonas Brothers do ČR!

JJ hlasujte, bylo by to super! *15*
  • KONCERT.

Hele a byli jste někdo na koncertě JB?:)
    • Re: KONCERT.

mno tak oni tady stejnak nebyli ne eště? nebo jo *7*
  • HLASOVÁNÍ

http://www.ujdeto.cz/ HLASUJTE!!!!
    a na BRAVOWEBU hlasujte samozdřejmě taky!! Můžete pořád dokola..jen stačí vypnout prohlížeč a zase ho zapnout..:) *14* *14* *14*
  • jkonísci

no tak sme je třeba neznali no ae tet sou slavný a rozhodně vís než ty ty si určo slepice prostě je milujem noa tobě do toho nic není a byla sem na jejich turne a taky na premijeře filmi Camp rock kterej je boží tak drž hubu s vojí nevimáchanou no tet sem zvědavá píčo a je mi jich líto tak o nich mluvíš kdyby to věděli tak by si už nic takovího neříkala no sem
  • co to je?!

hey jako co to je tady dole?? ze by tu psal nick jonas?:??? no...zni to docela presvedcive...co myslite?
    • Re: co to je?!

no ja nwm barry mozna ze jj ae jak by nam asi rozumel???? *7* *9*
  • jonas brothers

ta skupina je strasne cool mam je moc rada maju krasne pesnicky ,chcem ich vydiet na zivo ,pesnicka s.o.s. je naj cool *14* milujem tu skupinu *1* *14* *14*
  • suppppper

super kluci ktere miluju!!!!!!!!mam jejich novy album burnip up, a take s.o.s. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14*
  • jonas

jonasovi jsou nej *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • aaaaaaaaaah

hele, když se vám nelíbí, tak co chodíte na jejich profil *7* mám chuť vám dát přes hubu *5* miluju je a líbí se mi *14* vy jim nidko nesaháte ani po kotníky, i kdby jste se poskládali všichni na sebe, jste jenom banda trapáků *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit