-
kdy v česku
čau nevíte kdy jonas brothers budou v český republice -
i love JB
JB je skvela skupina. Maj super texty a hudbu. Ja metal moc nemusim a urazim ho?? NE!!! tak se zklidnete a nepiste sem taky srance. Viva JB -
-
Re:
slipknot jsou dobri a metal taky.jonas brothers jsou popove mocky z kazachstanu nemaji tu co robit *13*
-
-
kde
ahoj nevite kde budou spivat? *3* -
Myspace
Podle me je nejlepšé Nick *14* *14* a jestli by na nej nekdo chtel myspace at mi napíše a ten myspace je pravej narozdíl od tech vašich icq a tel čísel *4* *1* -
-
Re: Myspace
ja bych chtela a ty si snima povidas ??a rozumi ti?? jestli by to slo tak bych ho chtela ae prosim at je to pravy *9*
-
-
I Lowe JB
Hele lidi nwite jestli přijedou někdy do ČR?? Já bych je dost ráda viděla prtže sou užo. Já sem prostě do nich blázen *3* -
-
Re: I Lowe JB
jj, meli by prijet v lete. Moc se na ne tesim
-
-
mam je rada a preju jim stesti
joe,nick a samozdrejme i kevin sou ty nej klucinove ae maji spoustu prace kdyz se pripravuji na turne nebo koncert ani jim nezavidim ty starosti ae oni maj stesti tim zeje potporuje spousta vernych fanousku mezi ktery patrim i ja ae to neni dulezity jen sem jednoduse chctela rict ze je mam rada a preju jim co nej stesti at se ty fanousci nikam neztratej a kdyz jj tak ja budu vdycky verna JB *14* a to budou san duz vedet
protoze rikali ze fanouzci sou pro ne vse bez nich by byly nahrany -
_OuUu_
_JsOu sQeLý_HlAvNě JoE ♥_MiLuJu TĚěĚ!_ *14* *14* *15* -
-
Re: _OuUu_
je to kravina sveta spivaji jak nafoukly becky v konzerve pisnicky maji jaku zmutovany jazz.
lidi spamatujte se a poslouchejte slipknon -
-
Re: Re: _OuUu_
hadej:prosim te nauc se psat a pak zacni nadavat!!!! *15* *15* *15* *15* lamo!!! *15* *15* *8* -
jsi stupidnííí hńupo kterej neumí vyzpívat stupnici c-dur tak si polib prdel a di někam...urážíš tady každýhoo...tak si ty svý řečičky strč někam nikdo tady není zvědavej maximálně tvý podvrženci keří jsou stejně stupidní jako ty -
-
Re: Re: Re: _OuUu_
ty katy to nadavas na mne jen tu pisu svuj nazor tak si zalep pusu samolepkama ci ja nevi treba nicka a pak neco rikej -
-
Re: Re: Re: Re: _OuUu_
Naprosto s tebou souhlasím,jen dáváš najevo svůj názor!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: _OuUu_
presne tak vzdyt je to tady na to
-
-
-
-
Sice tam máš chyby,ale je to pravda. *5*