Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na strane 8

na strane 8 je jsou prispevky o ewe farny, jak byla na premiere camp rocku...je to docela zajimavy...kdyztak piste komentariky...jsem zvedava na vase nazory... *7*
  • jonas brothers

k´dy a kde jonas brothers v česku
    • Re: jonas brothers

Hlavne at u nas nebudou nebo radsi at vubec do Evropy nejezdijou *9* Sou jen zase nakej americkej experiment na zisk penez *1* .
      • Re: Re: jonas brothers

LP: smuuula....letos jedou na wordl tour 2009 a v planu maji i evropu... *15* ...kelly: jb se zatim do ceh nechystaji ale urco budou letos v evrope *3*
        • Re: Re: Re: jonas brothers

Tak to aby sme na ne spachali atentat... *15*
          • Re: Re: Re: Re: jonas brothers

haha...fakt strasne vtipny....trapaci!
            • Re: Re: Re: Re: Re: jonas brothers

ja se ale s tebou nebavim...tak neodpovidej *13*

Kde a kdy TynQa *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: jonas brothers

to si pockame az budeme vedet kdy tu budou...ja zaridim granaty a pistole...ty lidi *15*
  • fanynka

kdo by byl tak hodny a napsal mi icq joea na email?? *3* tady je ten email:smizuzi@seznam.cz
    • Re: fanynka

Ty zasraná krávo přestaň chodit nadávat na TH!! Nikoho tvý kecy nezajímají!!! Je ti to jasný? *10*
      • Re: Re: fanynka

tak za prvi tady o THnikdo nemluvil protoze nas nezajimaj a za druhy muzeme si nadavat komu chceme kdyz vy tady nadavate taky JB tak mi muzem taky tem vasim a to je pravda pravdouci
        *15* *5*
        • Re: Re: Re: fanynka

To Adisek: Mluvil někdo s tebou? Ne? Tak mlč! *10* Mluvila jsem o tom co píše na Tokio Hotel a né tady!
          • Re: Re: Re: Re: fanynka

proc tu picu !?!:ty kurvo hnusna kdo by mel rad hnusny tokiace kteri hrajou jak bezdaci *16* *16* *16* sou hnusni jak hovna a smrdi *9* strc si sve hnusne tokiace do prdele a tam si klidne hrajte(ale at je neslysime!! *9* *9* *9* *15* )je to fakt hnus *9* *9* kravo!!az prestanes nosit plenky tak muzes psat!!!mimino posrane!!! *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* a taky me neser!!!!!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: fanynka

jo přesně... *15* *15*

jo a jeste bez si sukat stim hnusny billem *9* *9* *9* a neser!!! *16* *16* jo az budute mit ty zmutovane deti chci je videt!! *15* *15* *9* *9* chtela bych se zasmat!! *15* *15* *15* *15*

no presne si myslis ze tu nekoho zajima debilni tokio hotel to frcelo uz davno ted frci jonas brothers a vis na ty tvoje upominku tu neni nikdo zvedavej tak uber plyn a neotravuj s TH tema trapakkama *16* *13* *13* *5* *8*

ae jj tady se mluvi se vsea kdyby si nahodou nevedel *15* *15* si asi trochu mimo a ver mi ze nejsem jedina kdo si to mysli *1* *1* *5* *5* *5* a kdyby neco tady uz nikdo nemluvi o TH protoze sou tady diskuse JONAS *14* BROTHERS a nadavej si mi jak chces protoze me je to jedno dokud me bude porad hrat srdce LASKA K JB nejvic k NICKOVI tak mi nikdo neuze ublizit protoze ja ziju svuj sen *15* *15* *15* *14*

*7* *7* Ty jsi mimo!
  • proč sem lezou antifuns?

takže, abych nemusela psát ke každýmu pitomcovi, co jim nadáv,á tak to sem napíšu rovnou -------> vždycky když někdo někomu závidí, tak mu nadává, jak nejvíc může.....a jedna raka pro všechny tyhle bezmozky----> až dokážete to co oni tak sem teprve můžete něco psát *5*
    • Re: proč sem lezou antifuns?

bezmozky-mazec hláška!!! To budu používat *1*
  • Re:Re: VYSERTE SI OKO

Tož to dokazuje enem že jsi Pražská k *1* rva
  • hej sakra hlasujte poradneee

hlasujte na:http://www.bravoweb.cz/ pro JONAS BROTHERS *14* *14* *14* *14*
  • jonas brothers

k´dy a kde jonas brothers v česku
    • Re: jonas brothers

Doufam ze nikde a NIKDY *15*
      • Re: Re: jonas brothers

hele to ue se ti nelibi je preje jeno tvuj nazor ae di si to rikat tem tvim kamaradum trapko a klidne i nadavej ze sem trapna protoze me je to jedno me tim ublizit neuzes to je ten problem a JONASY to stejne nezajima tajze si tady prebitecna tak odpal si kecat nekam jinam!!! *15* *15* *15* si smesna vis to??asi ne co??tak ti to rikam ted a tady nickonejsi tady k uzitku tak si di polouvat ty tvoje dechovky to sou teprv trosky *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *5* *5* *13* *13* *1* *1*

souhlasim s tebou Adélko:-D

ty woe...ja nechapu co kazdej ma s tema dechovkama,ja posloucham alespon KVALITNI musiku jako je Metal,Punk a Ska...a je to demokraticky forum,jak uz psal muj ,,kamos''KHARE...takze ja tu budu psat porad... *16*

tak bez stim posranim metalem do prdele a tam si hrajte i treba sukejte *15* *15* *15* *8* *16*
  • dssRFD

presne tak fuck off** *15*
  • VZKAZ

Vzkaz pro z.u.z.k.u jsi Píča *1* *1* *1* *1*
    • Re: VZKAZ

myslím že jsem omdlela a asi umřu z toho že mi nadává nějaká kráva, která mě ani nezná a ještě se bojí sem dát svoje jméno.. TRAPAS *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15*
  • HLASUJTE NA T-MUSIC!

http://www.t-music.cz/ JSOU NA 5.MÍSTĚ!! No jako HEY!!!!!!:( HLASUJTE!!!! *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit