Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fuck america

Sou to buzíci nagelovaný...aby je rakovina honila po poli...jsou to jen debilny amerikany,nechapu proc se jim musime tak vtirat...FUCK AMERICA and JONAS BROTHERS *13*
  • jonasové

Jonas Brothers jsou nejlepší
  • Jonas Brothers

I love Joe Jonas and Nick Jonas *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ¨
    já sem tak šťastná že je můžu vídat často u nás jsou ted 3hodiny ráno a já už od večera pařím na pc *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14*
  • hlasovat

Všicni a všude hlasujte pro Jonasy protože jsou best a hrajou fakt hrubě. Je to prostě muj styl rocku. Jsou to frajeři. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    Tak čauky.
  • miluju vas

sou ksezrani hlavne shak *14*
  • blee

fuj..nenávidím je..tkový sračky hrajou..nedá se to poslouchat a..hrajou si na bůhvíco ale sou to akorat malý hovna...nemůžu pochopit jak může Miley cyrus milovat toho malho blbečka Nicka bo jak se menuje...bleeeee...trapáci... *16* *3* *9* *9* *9* *9*
    • Re: blee

No když je tak nesnášíš tak proč vůbec lezeš na stránku o nich??Asi protože rád schazuješ lidi,co??Takový trapáčky miluju *5*

tak tohle nepochopím!!!
      Tak když někdo nadává na JB,tak to je dobrý,to člověk musí poslouchat!!ale když se tu řekne že je Miley štětka,to se všichni rozčilujou!!Vidíte Jaký to je?!!mi máme JB rádi,a at nosína hlavě hovna,pořád je budu mít ráda!!!Nezáleží na vzhledu,ale na tom co je uvnitř!!!!!Vždyt to že na ně budete nadávat nemá cenu,akorát zbytečnej pohyb prstů!!!
      Kdyby tady lidi řekl"JB se mi nelíbí,nehrají můj styl,znám někoho lepšího"-tak neřeknu,ale když se tu píše že hrajou sračky ( *15* což sem nepochopila) a že jsou to malý hovna,tak to je trošku drsný nemyslíte?!!kdyby tu každej řekl svůj názor slušně,tak se tu nikdo nehádá§!!Jasně,nikomu nezakazuju aby říkal svůj názor,ale sme lidi proboha!!tak to řeknu normálně!!!!

ano je to ksindl a nezkutečnej a ještě o sobě prohlašujou že sou rock! ale já chápu jak může miley toho blba milovat. ona je totiz stejna k*áva jako oni ko*oti takže se k sobě dokonale hoděj :)
      • Re: Re: blee

Říkaj, že jsou POP-ROCKOVÁ skupina!!!!!

mami lepši pisničky než milena

A víš co by mě zajímalo? Koho,nebo co posloucháš??
      Proč ti tolik vadí??
      Když se ti nelíbí jejich muzika,tak je neposlouchej a jednoduše se nezčiluj..tak proč potom chodíš sem,když sama vidíš,že tady jsou teda hlavně fanoušci?Nech nás i sebe dýchat...Proč by jsi se tím měla zatěžovat?

ježiš tak když se ti nedá poslouchat tak je neposlouchej a jdi do prdele!!je to tak težky??!!!!!!!!! *10* *10* *8* *8*

Kdyby jsi měl/a prachy a slávu, tak si taky hraješ na Velkýho Kinga!!!!

Tak je neposlouchej!!!!! A je po problému!!!!!! Miley Cyrus ho miluje, ale nevydrží s ním ani 2dny!!!!! Už má zase někoho jinýho!!!! ŠTĚTKA!!!

tak aby bylo jasno miley není žádná štětka. říkáte to o ní jenom protože chodila s nickem. nick je moc pěknej kluk a miley moc pěkná holka takže nevidím důvod proč tohle řešíte. já osobně to nickovi i miley moc přeju protože je mám moc ráda. rozhodně bych jim nezáviděla.jsou nádherný pár. *4*
        • Re: Re: Re: blee

já ji nezavidim. Me takova pripada, proste mi neni sympaticka. Kazdy ma svou neoblibenou osobnost a pro me je Miley jednou z nich. A stejne uz nejsou spolu. Nejsou si souzeni.

že s nim nevydrží ani 2 dny jo?????chodila s nim 2 roky a není to žádná štětka *16*
        • Re: Re: Re: blee

Stejně jim to nikdy nevydrží!!!!!!!!!!!!
  • JB

Kdo se vám nejvíl líbí ???
    Mě asi Kevin
    Kdyžtak mi písněte na mail
    *14*
  • :-*

*7* Nechapu ty lidi co pisou takove komentare kapele kterou nemaji radi a jako myslim si ze jsou zajimavi.....boze myslite ze je nejake takove ubohe urazky nastvou...upe na vas serou kdyz maji o dalsu milion jinych fanousku...byste si mohli jit buzerovat nekam jinam TADY O TO NIKDO NESTOJI... *9* nahodou jsou upe v pohode... *14*
    • Re: :-*

mno ber to takhle...sou 2 typy anti fans...jedni co by JB upálili zaživa (TynQa) :D,a druhý co si z nich dělaj prdel ... já *1* ,dále nemyslím si ,že je něco takovéhleho naštve o to mi nejde...mě spíš baví podělávat fanynky... (jo to je teprve sranda) *1* ,a když o když o moje příspěvky nikdo nestojí...to je mi taky jedno...já za to nemůžu ,že vy jste stádo tupých ovcí a pokaždý na to odpovíte *1* hahaha ,mě můžete klidně ignorovat ,ale to vy neuděláte :D
      • Re: Re: :-*

*1* *1* *1*
  • hajzlové

Nenávidím je. Na co si hrajou?
    že se drželi svojeho snu.
    Kdyby neměli rodiče v showbisnisu
    tak sou v hajzlu *10*
    • Re: hajzlové

oni rodiče v showbisnisu nemaj!!! jen jsou dobrý a dostali se až na vrchol!!! *10* *10* *10* *16* *16* na rozdíl od někoho *9* *9*
      • Re: Re: hajzlové

a to nikoho vůbec nezajímá tak ahoj *15* *15* *15*
  • JB

Kdo se vám nejvíl líbí ???
    Mě asi Kevin
    Kdyžtak mi písněte na mail
    *14*
    • Re: JB

Kevin je fakt hezkej, ale nemuzu si pomoct...vzdycky u me nakonec zvitezi JOE....ale vsichni jsou krasny...to nejde...proste patrej k sobe...jsou uzasny!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit