-
0_o
*8* loL TAKOVÝ BUZNY A TAK PRIHRATY HLÁÁSKY HLAVNE ZE I TEN BILL z tokio kotel ma lepsí hlas nez ten zpevák lol a to je co rict vy uslintaný ...... to neco zase splodila zasraná comerční Amerika co!!!
je to muj nazor tak mi ho neber ty ......!!!! *9* *8* *16* *10* hlavne ze vam natocí kamp rock 4526 -
-
Re: 0_o
co to mate ve hnusnim zvyku psat to lol?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* piste jako normani lidi prosim neda se to precist a kdyz pomlouvate tak pri tom aspon piste at se to da precist hm?? -
-
Re: Re: 0_o
a ještě mají rádi-RoFL a OMG,BTW,NWM,AE atd. *1* -
-
Re: Re: Re: 0_o
naši páni zkratkaři
-
-
-
-
?,?
proc furt kecate o takovejch srackach typu: co si dokazal ty? to je najakej hoperskej vikrik? co ste dokazaly vy? treba uživatel Jana291995 podle me nebude slavna i kdyz chodi na hudebni skolu protoze si furt stezuje jako vsichni ostatni tady a je pekne namyslena ale aby neco udelala tak rekne rodicum. a takhle to tady bude nejspis se vsema fanouskama , uz se stim smirte na svete neexistuje diskuze o jb kde by nebyli i anti tady to nebude jinak nevim co cekate ze je vsichni budou milovat ?kazda komercni kapela ma nejake priznivce a odpurce , a takhle to proste je ale vy si to nejspis nechcete priznat.?.
prosim nepiste mi ze sem nic nedokazal a co si vubec dovoluju sem psat ze... -
-
Re: ?,?
Máš pravdu s tím, že mají i svý odpůrce, ale anti nás musí pochopit, že je prostě chceme a budeme bránit, protože je máme rádi!!!! -
-
Re: Re: ?,?
ale já jsem s Váma,já jsem taky fanynka Jonasů!!já vám pomáhám!!!!!!nejsem proti vám!!!!!možná že jsem namyšlená,to nemůžu říkat já,ale snažím se aby jste se nehádali,ptž to je zbytečný,Mám JB ráda stejně jako vy,a nemám důvod proč bych jim měla nadávat!!!vyjste si mysleli že jsem tu proto abych nadávala 3.klukům,který znám jenom z televize?!!
Proč byhc to dělala?!!Možná že předkamera,ajsou to slušní kluci,a za kamerou?!!neznám je,tak o nich nebudu říkat že jsou to teplouši a taK!!!!JÁ VÁM POMÁHÁM!!! *9* -
-
Re: Re: Re: ?,?
Hele holky..vždyť je zbytečné se hádat! Pro mě jsou JB naprosto senzační! I když třeba z osobního myspace Nicka jde poznat že je to úplný puberťák jako my..
Co od nich čekáme?Že to budou nějací slušní supermani?Vždyť oni mají i svůj život a určitě není jednoduché být každý den sledován paparazzi(nebo jak se to píše)..Já být nimi,tak se dávno psychicky složím..Líbí se mi jejich muzika a i jako herci jsou suproví!
A komu se nelíbí,tak ať si svůj názor nechá pro sebe,vždyť já taky nepomlouvám TH apod. -
-
Re: Re: Re: Re: ?,?
Pro mě jsou taky JB nejlepší, ať si říká kdo chce co chce, ale jenom je bráním! A Nick už svoje osobní myspace nemá!!!!! Zrušil ho!! Důvody neznámé! Ale podle mě za tím je Miley(ty její hnusný kecy o něm) nebo fanynky(dopisy typu:miluju tě atd.) Je škoda, že ho zrušil, bylo na něm fakt poznat, že je to normální teenager, jako my všichni, prostě milej, roztomilej a stydlivej kluk!!!!!! Měli jenom v životě štěstí!!!!! A navíc zpěv mají v rodině!!!!
-
-
-
-
-
Má úvaha
Mě se zdá že je to další typická holčičí skupina jako Tokio Hotel...obyčejná komerce... -
-
Re: Má úvaha
Tokio hotel jsou fakt ujetýý, ale s Jonas Brothers nemaj nic společnýho xP Jonas brothers maj jinou muziku, svůj styl a žádná komerce tam nefunguje ;) -
-
Re: Re: Má úvaha
No ty si fakt super star pica na n -
Re: Re: Má úvaha
moje rec!
-
-
-
100
fuj to radci budu poslochat evu a vaška a jejich modrou liliji lol fu.ck jinas.gril *15* -
nick-love
nevíte někdo skype nebo icq nebo adresu na nicka mocinky moc dekuju -
-
Re: nick-love
já na ně sice mám i číslo na mobil i icq atd ale já sem jim slíbyla že to nikomu nedám to sem jim nabídla sama a Nick řek:Yes ok *3* -
-
Re: Re: nick-love
ahooojky ty máš fakt na ně icq a mobil???......ty se máááš já je tak strašně miluju......nechces mi dat aspoň icq pls pls pls já bych za to dala uplně cokoliv *14* -
Hej dej mi jenom icq co ti to udela plosimmm..! *9* *9* smutne koukam -
tak co das to aspon jedny z nas??pls *9* ja je mam rada a je pravda ze bych proto abych je uvidela nebo slysela udelala cokoliv ae ty to asi nikomu nedas vid??ach jj tak promin uz nebudu otravovat protoze vm ze chtej mit soukromi promin uz nebudu *9* *9* *9* *9* jen me to mrzi celou tu dobu sem zila jen kvuli tomu ze sem je videla a slysela a tohle by bylo to nej nej nej co by sem zazila jenze se to asi nesplni takze...........ae neprestanu na NICKA ´myslet a az snim zase budes mluvit prosim rekni mu ze tady v cesku ´ho ma nekdo mooc rad a rekni ze to byla jen jedna obyc holka tak nic pozdravuj ho *9* *9* -
ja vm a taky vm ze chtej mit soukromi ae videt slyset je a zit pro ne to ja umim nejlip a delam to pro ne to je celej muj zivot ja pro ne proste zkracene ziju a jestli mas srdce tak ho das aspon jednomu ne??vyber si ae rikam co ja bych bejt tebou dala za to kdyby mi rekli aspon jedno slovicko to by mi stacilo NICK je totiz moje A TO bez srandy vysnena laska to mozna kazdyho ae ja to myslim uprimne a vazne a kdyby mi ek treba jen ahoj byla bych ta nejstastnejsi holka na svete *9* *14* -
tak ja si to zjistim sama to icq mam i na miley cyrus -
-
Re: Re: Re: nick-love
ahooojky pls pls pls kdybys zjistila to icq dala bys mi ho plosíím.......já je tak strašně miluju *14* dala bych za to cokoliv fakt nekecam
-
-
-
-
stupid
Na vás aplikují brainwashing no joo to se dysney chanel a jetix zase vyzamenaly a jestli nevis co to je brainwashing tak di na wikipedii !!!!!!!!!!!!! ubohý ste vy kdyz nikdy nevyhrají skupiny který hrajou j-rock rock metal punk atd *16* -
-
ste ubohy!!!viteto vubec
co to tady na nas hrajete vy vypatlany ubozacci myslite ze ste nejchytrejsi??!!!!!!!!!tak to ste teda k smichu ha ha ha ha ha ha ha *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* jestli se vam neco nelibi na jonasech tak to dete psat nekam jinam nas fanynky to nezajima ze sou lepsi ty vase dechovky *15* *15* *5* *16* *10* smirte se stim ze se JONASUM nevyrovnate ani po kotniky!!!!smirte se vy chudacci stim protoze i treba i ty vase namalovany slecinky z tokio hotelu sou lepsi nez vy !!!ha ha ha *1* *1* *1* *15* *15* *8* -
-
Re: ste ubohy!!!viteto vubec
jedinej kdo je tu k smichu si ty!!! *13*
-
-
-
smrdej
pica ktera tu pise ze vyhravaj fakt dobry ceny tak je kurva na omylu vyhravaj ceny tak maximalne od disneho coz v hudebni branzi nema velky meno , az vyhrajou grammy tak neco kecej -
-
Re: smrdej
JDĚTE DO PRDELE KDYŽ SME VÁM jONÁSCI♥♥♥♥NELÍBĚJ TK SME NECHODTE JE TO DOOST UBOHÝ VÍTE?!!! -
ty demente,nejdriv se nauc poradne psat,ty negramote!!! -
-
Re: Re: smrdej
jo debile!! *16*
-
-
Byli na Grammy nominováni, a to už je sakra postup!!!!!!!! A asi nevíš, že být ,,Disneyho hvězda" je fakt dost!!!!!!!! Teď něco kecej ty, demente/pizdo!!!!!!!! O jejich koncerty je fakt velkej zájem, ale na tvůj by nešla ani tvá vlastní matka!!!!!!! -
-
Re: Re: smrdej
jo ale kazdej z vitezu grammy ti rekne ze vyhra a postup neni totez, lidi se nebavi o tom kdo postoupil lidi se bavi o tom kdo ji vyhral, a disneho hvezda ma ji madonna nebo snad dokonce metallica? disney je pro deti jonas brothers sou pro deti seriozni hudba se odehrava uplne nekde jinde, rek bych ze tu hvezdicku budou mit tyhle panaci a hanna montana *15* -
-
Re: Re: Re: smrdej
jj, aspoň nezpívaj na playback!!! Slyšeli jste Britney Spears????? To je děs, ta u zpěvu nemá co dělat!!!! -
Měním výraz: Na výhře stupidních cen nezaleží!!! Spokojený/á???????!!!!!!! Já už dítě rozhodně nejsu!!! Myslím obecně! Jinak dítě jsi i ty(svojí matky, svýho otce). Je mi skoro 16!!! To už fakt na dítě nevypadá. JB se mi líbí, jak jejich hudba a zpěv, tak oni samotní!!!! A víš co? Konečně si napsal/a správně Hannah Montana a Disney! -
Nevíš ani, jak se píše Disney, negramote!!! Tak to nepiš!!! A ani Hannah Montana nesvedeš správně napsat!!! Lidi je mají rádi, a to je hlavní!!! Život a oblíbenost není o žádných stupidních cenách!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: smrdej
moje rec....oni nezpivaji proto,aby vyhravali nejaky priblbli ceny,ale proto ze maji radi hudbu a lidem se jejich hudba proste libi.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: smrdej
tak toto mě fascinuje----> LOBO AŽ DOKÁŽEŠ TO CO ONI TAK SE OZVI.......možná že nevyhráli grammy, ale alespoň nezpívají na playback jako ta stařena Madonna *5* *15* -
drž tlamu jo!! jo lidem se líbí!!!! a když se ti nelíbí tak jdi do prdele!!! kokote!! *13* *13* *13* *16* *16* -
hele co je komu ptom jestly nekdo umi napsat slovo disney nebo hannah montana ?? do vseobecnejch znalosti to nepatri tak to tady nevytahuj uz nevis co rict to je to , ted tady rikas ze na stupidnich cenach nezalezi ale predtim ses o tom se mnou hadala , a uz nepiste ze se libi lide to je moc zobecneny , detem se libi
-
-
-
-
-
-
Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
mily/a ............... , vis moje hvezdy jako jimi page, james hetfield nebo bruce springsteen maj pravo bejt namisleny prtoze kazdej z nich mel tuhej zacatek a kazdej z nich ma ted vic prachu a slavy nez by se tem tvejm brachum mohlo zdat -
-
Re: Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
tihle jazzovi psychouni patri kajsi na k jejich druhu. ja si myslim ze to vhlave nemaj v poradku to jsou take kraviny ty jejich zmutovany jazz protoze prava hudba je metal!!!!!!!!!lidi *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* prosim vzdyt je to parta nafouklych pubertaku kteri si mysli ze jsou nejlepsi i kdyz muzo spivat kajsi na ulici v kazachstanu ale tady jsou nuly *10* -
Re: Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
tady ta stránka je plná úchylů tím myslím že ůchl je ten kdo to poslouchá už jsem to tu psal ale niak to nezapusobilo myslím že každý kdo tu píše je bud feták uchyl debil kokot a další devianti kteří se hodí do psychyatrie
až na ta chytré lidi kteří tu protestujou
Rada tadle skupina jsou uchylové poslouchejte SLIPKNOT *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
tak to bych si radši zabodla kříž doprdlele a tahala ho za sebou hajzle -
-
Re: Re: Re: Re: Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg
krka a ty co na nich furt mas vzdyt je to obycejna nudna pisnicka ten jonas brothers a slipknot vzdyt to je total huste slysela si od nich aspon psychosocial nebo duality? *13*
-
-
-
-
Re: Re: Re: z.u.z.k.a
jeee vtipny , dobre nepisu spisovne ale slovo este najdes i v knizkach v prime reci blbko *3* -
-
Re: Re: Re: Re: z.u.z.k.a
Máš pravdu! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: z.u.z.k.a
říkejte si co chcete je mi to u prdele!!! *5* *15* je to můj problém tak ho neřešte!!taky neřeším jaký ste magoři a tak!!!
-
-
-
VYSERTE SI OKO
U nás na Sleku si skoro každý myslí že to su buzny. VYJE JAK KDYBY HO ZA KULE TAHALI
*15* *15* *15* *15* *15*
POSLOUCHEJTE METAL *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10* -
-
Re: VYSERTE SI OKO
poslouches si nějakej trapnej metál sam\a každýmu se líbí něco jinýho.. tak hned když se ti nekdo nelíbí tak ho nemusíš urážet.. co ti udělali?? taky by se ti líbilo kdyby si byl\a slavný\á a tebe by někdo takhle urážel jenom kůli tomu že se jim tvoje písničky nelíbí a že tě nesnáší?? to je nemůžeš prostě ignorovat a nevšímat si jich.. prostě dělat že ti jsou lhostejní??? KAŽDEJ JE JINEJ... TAK UŽ TO KONEČNĚ POCHOP -
u nás v česku si zase všichni myslíme, jací blbečci jsou ti na slezsku! -
neříkej nám co máme dělat ty kokote *13* *5* *3*
-