-
jhjtfkf
nneejjj kapela *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Blbouni najapní :D
Je mi z nich na blití... nic neumí, bídáci, zkur**** *9* -
-
Re: Blbouni najapní :D
takze ty mrkev(trapne jmeno)nebudes urazet jonas brothers a vermi ze kdyz se nazesru tak to neni vubec pekne!!! *16* ty jsi spis kurva ty tvoje keci tady nikoho nezajimaji kdyz jsou pro tebe tak blby tak te nechapu proc sem chodis tak nwm kdo je tu pica a machrujes bez se kurva zahrabat !!!kravo!!! *8*
-
-
Re:Re: ghjdg
tomas a ty si co za praseci rypak? vsichni ste blby primitivove copak nevidite ze jsou uspesni diky svemu vzhledu ,tri rozkosni bratri co neumejji hrat ,ve hre na kytaru bych je trumfnul s gracii, a dost trapny je tady rikat rozbiju vam drzku ,abys sam nedostal -
-
Re: Re:Re: ghjdg
ANO sou to jenom 3 lamy a jak jim to říkáme? másla těsta apod. a v dubnu až přijede do česka CoF a grght tak je zavřem do klece *15* a budou s toho mít doživotní trauma a Dani bude hrát mi budem pařit a bude to hustýý jupíííííííííí *15* -
-
Re: Re: Re:Re: ghjdg
hejj hejj co to tady pišete za traparny o jonasss brothers *7* jsoou ti s 5 NEJ vole a kdo si to nemysli tak at laskavě zaleze pač všechny serete *16* jsou šajleně sladci a žůžo spivaj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nik *14* joe *14* kevin dcl de
-
-
-
hahaha
Dneska zrovna davaly HM dil kd ejsou Jonaskove *15* *15* *15* jsme s ezase zasmala *15* *15* -
:D
snad mě nezničíte:D:D....pouhý názor...stává se:D -
Nic a Jonas Brothers
nj...Jonas Brothers to jsou fakt parádní kluci, mají skvělé písničky a Nick je fakt krásnej..nejhezčí.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Nic a Jonas Brothers
ee...nejhezci je joe....ale na nejakej fotkach kdyz vynikne to jeho oboci...ale stejne je u me vzdy na 1. miste.....ale zas kevin....a taky nick....KDYZ TO JE TEZKY!!!!!oni jsu vsichni proste k sezrani....proste jsou jedno! THE JONAS BROTHERS A STOP! *14* -
-
Re: Re: Nic a Jonas Brothers
Aby si si neposrala ty kravo zkurvena
-
-
-
achh
No JB teda moc nemusim připadá mi když zpívají jako kdyby jim zaskočil knedlík *15* -
Serte na ty Idioty !
Hey fakt lidi (fan JB), oupe je ignorujte....jasne, my si stojime za tim, ze JB jsou nejbestovejsi (a to jsou :-) ), ale tihle trapaci co tu nemaji absolutne co delat, jsou to trapaci, co si myslej, ze kdyz tu napisou neco ve stylu " metal/punk´s not deat" potopej tim oupe nehorazne JB style...zbytek si preberte sami, nechci se kvuli tem.....ani nwm, jak je nazvat...proste je to oupe demence...fakt na to serte...oni nevedi jak JB vnimame my. Proste jsou jinak staveny na to, aby to pochopili...takze: VYKASLE TE SE NA NE, A JEDNODUSE JE IGNORUJTE...nema smysl si nima kazit naladu a zbytecne se rozcilovat... my vime jaci jsou THE JONAS BROTHERS a zistaneme jim verni! *3* Vase Barry (: -
jooop
ježiš Jonas brothers chraň mě bože *9* takový sračky -
-
Re: jooop
TY SI SRAČKA!!!a ne jenom sračka ale i debil,magor,kretén atd.!!!a když je nemáš rád/a tak sem NECHOD!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *5* *5* -
hele vis co jediny sracky ste vi co je furt urázíte ste fakt trapni beste vite kam a uz sem nelezte trapaci trapaci trapaci jb sou uzasni ne tak jak vy sracky,a jestli jim chcete nadavat tak jim to reknete do oci a ne pre diskuzi vi hovadaaaaaa *15* *15* *15* *15* -
ako može o nich niekto povedať niečo take.to je ta naj. naj. naj. naj. naj. skupina aku som kedy počula.su fakt dobry. -
odpoved degenovi
asi velkej debiiiiil!!!!! jonas brothers jsou uzasni !! a kdyz je nemas ty dehene tak rad tak sem nelez !!! *13* *13* *13* *13* -
ty jsi sracka!!! *16* *16*
-
-
Dokazali jsme to !
Vsem JB fans, kteri hlasovali oddane na t-musicu pro JB- when you look me in the eyes GRATULUJU!!! konecne jsme je dostali na 1. misthoooo!!!! jsme dobry!...tak at tam zustanou jeste 3 tydny!!! *3* *1*