-
jebanci
tohle hranici uz s demenci , nekdo sem napise a jako ze to je jeden z tech troubu neni to trochu retardovany? *15* -
www.jangczpjeng.blog.cz
Hlasujte na mém blogu v hitparádě,např. v souboji o postup do 3.kola jsou i Jonášovi bratři,tak pro ně můžete hlasovat,jestli chcete,aby postoupili *3* -
hlasuj
hlasujte zde pro jonas zemi pro prosinec
http://tweeter.faxo.com/T op_Jonas_Brothers_Country_December? page=2 -
-
Re: hlasuj
Bude to i pro leden??? -
Re: hlasuj
hlasuju furt.. :) dá se každých 20.min.. tak nevahejte a hlasujte!! *3*
-
-
Grammy
Ahoji, The Jonas Brothers maji sanci ziskat hudebni cenu Grammy, ktera se udeluje uz po 51. tuto nedeli v Los Angeles, kategorie ve ktere by meli vyhrat je Objev roku. Tak jim drzme palecky:-) -
jonas brothers
wow...tleskám *4* -
I LoVe JoNaS
aHOJKY!§ NEVÍTE NĚKDO JĚSTLI BUDOU MÍT Jonas koncert v ČR? a nevíte kdy!! díkess! *3* -
-
Re: I LoVe JoNaS
podivej se niz nevim kdy -
-
Re: Re: I LoVe JoNaS
tam to nikde není... -
-
Re: Re: Re: I LoVe JoNaS
urcite v praze,brne,a olomouci ale podle toho jestli budou mit na spech tak jenom v praze -
-
Re: Re: Re: Re: I LoVe JoNaS
jj to vím..ale já jen jestli nevíte třeba darum nebo měsíc...ale díky *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: I LoVe JoNaS
tak to nevim oni se jeste rozhodujou ale nic mene miley cyrus prijede letos ma turne po evrope
-
-
-
-
Re: Re: I LoVe JoNaS
A\ kde?
-
-
-
songy
ahoj, toto je POUZE PRO FANOUŠKY této skupiny. Chtěla bych vás poprosit, jestli máte někdo písničky Paranoid a Fly with me, tak mi je pls pošlete na mail luida@seznam.cz . Moc děkuji. -
-
Re: songy
jj ja to mám stáhlé v komplu jestli chceš já ti pošlu !! *3* *4* *3* *4* *3* *14* -
-
Re: Re: songy
pošleš mi je taky plosím *7* *7* *14* *15* martina.mikulu@seznam.cz
-
-
-
jsou fakt husty:-)
na tuhle skupinu sem prisla az dneska..davali zrovna na ocku SOS..strasne se mi zalibili....jsou fakt kruty na to ze je jim tak malo:-) *1* -
-
Re: jsou fakt husty:-)
Helča: Mluvíš mi ze srdce.. *1*
-
-
že jsou jonas brothers hezký
že joe,nick,kevin jsou fakt super hezký??????????????????? -
jupii
hej v praze v nakym kine bude mit nevim kdy premieru jonas brothers 3D KONCERT BYLO TO V BRAVU ALE NEVIM KDY *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* -
-
Re: jupii
sak jak to bude tak to urcite v bravu napisou ja tam urcite pojedu -
Re: jupii
jo Bravo má zaručený informace *1* avždycky je to všecko pravda že? -
-
Re: Re: jupii
no ja ti nevim, napr.psali ze Nick chodi se Selenou a on sam prohlasuje, ze s ni nic nema. -
-
Re: Re: Re: jupii
musim souhlasit bravo a tyhle ruzny casaky toho vdycky nakecaj a napisou a pak to neni ani pravda protoze co je to pravda???prece to co hvezdy sami priznaj ostatni o tom muzou vedet akorat tak velky kulivi *9*
-
-
-