-
HITPARÁDA
HLASUJTE NA UJDETO.cZ v HITPARÁDĚ a v KLIKÁRNA *14* *14* *14* *14* -
-
Re: HITPARÁDA
coze?!?!?! Jonas brothers jsou az 23?! co to je za skandal tohle?! Jak jsme mohli dovolit je takhle potopit?! A hlavne vubec nwm jak se hlasuje?. klikna jsem na tu bednu na podtrzenou 1 a nic....tak nwm...help. *7* -
-
Re: Re: HITPARÁDA
funguje to jenom v té klikárně
-
-
-
fynqua ci jak se jmenuje?!
vsazim 5,- na to, ze tynkQu je naky gothic! *1* *9* -
-
Re: fynqua ci jak se jmenuje?!
ja vsadim 10,- že uctívá satana *1* -
-
Re: Re: fynqua ci jak se jmenuje?!
Já ho taky uctívám*5* -
-
Re: Re: Re: fynqua ci jak se jmenuje?!
tos neměla psát...hráli jsem tu na bobříka mlčení...aby sme věděli kdo má větší vůli... *1*
-
-
to je lepsi... *1*
-
-
Re: fynqua ci jak se jmenuje?!
NE Vsadils blbe *1* -
-
CO SI VY IDIOTI O SOBĚ MYSLÍTE?!!!!!!!!děte do hajzlu S vašema ,,DRSNÝMA,, kecama na JB!!!!VY SI SEM PŘÍDE,ZAČNETE TADY NADÁVAT NA JB A CO JAKO??!!!TO SE Z VÁS MAJ VŠICHNI POSRAT NEBO CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
za to ty nejseš vůbec drsná s tím capslockem a hromadou nadávek...nejsi o nic lepší než my...problém je v tom,že my to víme...avšak ty pořád ani netušíš... -
-
Re: Re: Re: Re: fynqua ci jak se jmenuje?!
ale narozdíl od Lucinky jsi tady brán ty za debila *1* *1* *1* tk se tk začni chovat nebo vypadni!!!!
-
-
-
cerny mastny vlasy mas urcite a dlouhej cernej kabat taky a ty punkovy boty taky urco nechybej!! *8* -
-
Ne taky blbe...Cervenocerny dlouhy vlasy,Steelky,kabát mám ale červenej...skoro si to dal dobre -
-
Re: Re: Re: Re: fynqua ci jak se jmenuje?!
tak emo ! *1* ...a jsem ona...ehm:-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fynqua ci jak se jmenuje?!
emo ze mam cernocerveny vlasy...neznamena ze se EMO>xD...a navic ja EMO odsuzuju *5*
-
-
-
-
-
-
ach jo
tak to je blbý.....:-(
ted sem se divala na jejich turne jedou i do evropy...jenze budou mit koncert asi 100x v angli ve francii v nizozemi ve svicarsku a asi 3x v Italii coz nechapu...a nechapu ani to proc nemaj koncert u nas nebo aspon v nemecku nebo rakousku nebo polsku slovensku......proc kdyz je to svetovy turne..tak maj 10x koncert v jedny zemi misto aby meli pokazdy jeden a byli tak poceli evrope....to me sere...:-( sem se tesila ze bych na ne sla.. -
nejlepší kluci
nejlepší kluci co znám ale nejlepší jsou v rocktáboře... *14* *14* *14* -
mám vás ráda
The Jonas Brothars jsou prostě super a nej je Joseph. *14* -
heh..
heejjjj...vy ste taki noooooobbb...takove lamy jak muzete poslouchat neco jako je tady too???? hehheehehehe to je k smichu ja se asi pobliju *15* *15* *15* *15* *8* *9* *9* *5* *5* *13* *13* -
-
Re: heh..
muzem to poslouchat, protoze mame zivot o kterem si rozhodujem, jak bude vypadat. Klidne se zblij jak chces, ale myslis ze nas to zastavi v poslouchani JB?
-
-
j best
jj *14* *14* *14* camprock je fakt best kevin tam hraje dost dobrou roli a demi je fakt kocenka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a jonas brothers o tech ani nepochybuju *15* *15* *15* *15* *14* ale hodnotit je fakt nemuzu nejsem buzeeeerant *1* -
-
Re: j best
to jako Demi Mooreová tam hraje *7* -
-
Re: Re: j best
Nn, demi M. nn.. Demi Lovato... z části moc neznámá mladá hvězdička, která se začíná rozjíždět..:) *1* -
-
Re: Re: Re: j best
díky,už jsem se na ni mrk *1*
-
-
-
-
jonas brothers
dobrej vtip bety moc jsem se nenasmala tak my rekni jaky ma ten tvuj sportovec primeni a az potom ti budu verit protoze ten tvuj sportovec by musel bejt znamej aby se mohl vydet s tak super skupinou tako jsou jona brothers
tak mi napis *8* -
faf
JB= Jebnuti Brachové! *15* -
-
Re: faf
JB=Jebnutí Bráchové *15* *15* *15* *15* Přesně!!!!!! -
kydž se ti nelíbí tak sem nepiš!! *13* *9* -
to melo byt vtipne *7* ty kdybys se treba jmenovala zdenka krocilova *15* tak bys byla zk=zkurvena krava *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: faf
teda sorry ty jsi zkurvena krava *15* *15* *15*
-
-
TY JEBNUTEJ KRETÉNE, JESTLI POSLOUCHÁŠ METALICU NEBO JINÝ SRAČKY, TAK MI LASKAVĚ VYSVĚTLI , CO DĚLÁŠ TADY V DISKUZÍCH O JONAS BROTHERS!!!!!!!
VĚŘ NEBO NE, ALE NA TO, ABY SI TADY BYL ZA HVĚZDU, KTERÁ VYPADÁ, JAKO KDYBY PRÁVĚ ZABLOUDILA A NEMOHLA SE DOSTAT PRYČ Z DISKUZÍ O JONAS BROTHERS, TAK NA TO JSI MOC KRÁTKEJ A KAŽDEJ TŘEBA I PODLE TEBE KRETÉN, KTEREJ ŠÍÍÍÍLENĚ LOWUJE JONAS BROTHERS JE UŽ JENOM PROTO HVĚZDA..... *15* *15* *15* *13* *13* *1* *1* -
zavidis co ze sou nejlepsi *7* Jsou to best kluci klidne si je urazej ale nazory fanousku neovlivnis -
JONAS BROTHERS SOU SUPER JONAS BROTHERS SOU SUPER
JONAS BROTHERS SOU SUPER
JONAS BROTHERS SOU SUPER
JONAS BROTHERS SOU SUPER -
*9* nemáš mozek *16* *8*
-
-
The Jonas Brothes I <3 Joe Jonas
Jonas Brothers jsou upr kotel krásní a nejlepší kapela co znám *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I <3 U *14* *14* *14*