Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smradlavy hovna

VYJEBANCI, SMRADLAVY HOVNA to jsou !!!!!!!!!!!
    • Re: Smradlavy hovna

TAK SI JICH NEVŠÍMEJ A ULEVÍ SE TI!!!!!!!!!!
  • Proč?

Mám jednu prostou otázku
    Proč to posloucháte?????
    1.Říkají si rockeři ale do rocku to má hodně daleko
    2.Ta obrovská mánie co je kolem toho to mě uplně dohání k šílenství
    3.Případně pro ty co si myslí že je to rock tak mám jednu odpověď
    Jestli chcee rock tak si poslechnětě třeba AC/DC,Nirvanu a ne Jonas Brothers *10*
    • Re: Proč?

nikdo nerika,ze jejjich muzika je cistej rock, ten jejich smer kterym se ubiraji porad neni jasnej,ikdyz to mozno bude jeste tim, ze jsou porad moc mladi. Na jejich albu si najdes rychlejsi pisnicky, pomalejsi, nektere veci se uberaji spis takovim tim punkovym smerem. Ono to bude asi tim, ze jsou originalni, nejsou jako vetsina skupin co znam, navic jsou talentovani a delaji obrovsky pokroky o cem svedci nove album lines vines and trying times, hlavne co se tyce textu. Pokud si treba prehras nove skladby nick jonas and TA tak zistis, ze ty texty sou opravdu o necem, hudba a zvuky sou opravdu vyspele a ten album je opravdu povedenej. Nemyslim, zeby mneli nejak moc fanousku a uz vubec ne v CR nebo na SVK kde jich vetsina lidi ani nezna. Praveze meli nekdy mnohem vic fanousku (vseobecne) kdyz se jich disney snazila propagovat jako emo sracky, tedka to uz ale vypada, ze jedou opravdu svym smerem, delaji svou muziku, navic vypadaji opravdu normalne jako muzikanti a je videt, ze by chteli oslovit i sirsi publikum lidi, nez dotedka nactilete pubertaky. Mam z nich opravdu dobrej pocit, kluci to dle mne v budoucnu dotahnou hodne daleko ...
      • Re: Re: Proč?

To jsi napsala moc hezky *4* Naprosto s tebou souhlasim!
        • Re: Re: Re: Proč?

JO! tohle je velká velká pravda!

ale oni hrajou pop-rock víš?! ale to je jen detail!! *13*

a já se tě ptám proč sem lezeš? když.,

1. je nesnášíš
        2. hrajou pop/rock ale to je detail
        3. co si dokázal/a ty?!!!? *8* *8*

No, já si myslím, že rozhodně je to víc rock než AC/DC nebo Nirvána, které jsou metalové skupiny.....metal a rock je velký rozdíl....možná by sis měla první udělat pořádek v hudebních stylech a pak poučuj *5*

Nirvana je rock ty demente do metalu to ma hodně daleko a AC-DC je lehce hard rock co se do toho seres Jonas Brotherská buzno!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Nirvana je grunge, AC/DC rock, metal je Rage, Blind Guardian, Hammerfall, Children of Bodom atd., takže asi tak.:) To jen tak pro upřesnění.

Kdo tě nutí si jich všímat????????

posloucháme je asi proto že se nám to líbí a mimochodem rock a pop-rock je docela rozdíl
  • Sou upa božíí

Sou nejlepší nejhezčí plostě je Miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • supééér

Prostě jsou upe nej nej nej!!!! Skvěle zpívaj jsou i hezký a určo nejsou žádní namyšlení šamponci!!! *14* Prostě jsou úúúúžasní!!! Není co dodat *14* MuCk MuCk MuCk....
    • Re: supééér

souhlasim stebou *9*
    • Re: supééér

néé vůbec to nejsou šamponci ... a jen tak náhodou se na každý druhý fotce tváří ,že chtěj balit holky...tohle je taková tvrdší obdoba US5 *1* haha,něco ti řeknu...víš jak se pozná dobrá kapela ??? ...že ji poslouchají všichni bez rozdílu věku a pohlaví...což se o JB říct nedá... jelikož je poslouchají jen dívky od 10-ti do 18-ti... jak sem o nich četl tak budou mít vlastní televizní seriál... sorry,ale tohle normální kapela nedělá...ať třeba hrajou ve filmech to je mi jedno..klidně ať dobudou holywood...ale ať se neserou do hudby...říct o nich že hrajou rock je urážka rocku *16*
      • Re: Re: supééér

no prave! Oni nejsou jen obycejna kapela...proste celebrity jak maj bejt! jo hrajou spis pop...nwm, kde jsi prisel(a) na to, ze to sou rockeri?!
      • Re: Re: supééér

tak to neni pravda deto ože jsou plostě vyjmešni a chcou vic neš ostatni kapely sou boži a jsou to rockeři *4*
        • Re: Re: Re: supééér

ROCKEŘI????? To je hodně dobrej vtip, nepamatuju se že by sem slyšel takovou kravinu. Rock to není ani náhodou. Uši všech rockerů se obracijou když slyší tuhle komerci.

heh ?! *1* když čtu tvůj příspěvek tak první co mě napadne ,že potřebuješ odbornou pomoc... hele můj strejda je schodou okolností psychiatr,chces na něj číslo ? *1* JB je čistá komerce...a jestli tohle posloucháš tak jsi tupá ovce...

cože??já snad špatně vidim!Rockeři?! *16* buď si ze mě děláš prdel nebo ti definitivně hráblo! *8* buď tak laskava a nenazývej tyhle diskanty Rockerama!
          jestly hrajou Rock já sem svatej papež *5*... a navíc pěkně ubohej tah zaměřenej na puberťačky -"budu panic až do svatby" *9* ach ano vytvoří si tímhle image hodných hošíku-paniců a holky ve věku 10-16 po nich budou jen slintat *7*
          co to je dneska za trend poslouchat tyto šmejdy typu:JB,Tokio hotel,US5..atd mohla bych pokračovat do nekonečna...
          ale jestli tyhle hošánky z Ameriky nazýváš Rockerama tak očividně nevíš co Rock vůbec znamená když tohle vypustíš z pusy *7*
          • Re: Re: Re: Re: supééér

hele proč se přihlašuješ do funklubu, když je tu akorát pomlouváš??
            • Re: Re: Re: Re: Re: supééér

co to tu meleš! já v žádnym fanklubu nejsem!! *16* a nikdy sem nebyla a ani nebudu
              ..tak co pindáš ..sere mě jak je nazýváte Rockerama když hrajou obyčejnej pop..to co sem psala nebylo pomlouvání ale pravda!realita je krutá že?! *5*
  • BEST STAR

Zapoj se do mého projektu a zvol si svoji nej star! Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zůčastnění:-)
    • Re: BEST STAR

fanoušci hlasujte pro JB! Ale zvolte si sami...
  • pls

já je taky miluju.... hele nemá někdo film Camp Rock???? já ho nemůžu sehnat....pls odepište na můj mejl: janahermiona@seznam.cz
    nebo na blog: jessikuv.blog.cz
    a tam se dočtete jak hlasovat pro ně v soutěži kde s nima soutěžim....pls podpořte mě a jeslli má někdo Camp rock tak mi napište na mejl nebo na blog ju????
    i love you Jonas brothers *14* *14* *14*
    • Re: pls

stahni na tenu, a stahni si titulky a finiíto... *5*
  • i love jonas brothers

ahoj hledam jakykoliv věci z jonas brothers klidne i plagaty na penezich nebo na necem jinym se domluvime napiste mi na emayl Kollarova.Monika@seznam.cz

diiikyyy *14*
    • Re: i love jonas brothers

plakaty sezenes na jejich strankach www.jonasbrothers.com a v shop
  • Smradlavy hovna

VYJEBANCI, SMRADLAVY HOVNA to jsou !!!!!!!!!!!
    • Re: Smradlavy hovna

TAK SI JICH NEVŠÍMEJ A ULEBÍ SE TI!!!!!!!!!!!!!!!
  • Jonas Brothers uměj říct česky ahoj

To bylo hezký jak se Joe učil ahoj a on řikal enhoj a Nick ho opravil a řekl this is ahoj.Lovuju nicka *1* *1*
    • Re: Jonas Brothers uměj říct česky ahoj

Taky jsem si nejdřív myslela, že to je ,,naše české ahoj'', ale není! *9* Jedna holka jim něco psala a místo ,,enjoy'' napsala ,,enhoy'', tak se tomu smáli! Ale okamžitě jsem jim psala, že umí český pozdrav ,,Ahoj'', co to znamená u nich, odkaz na video jsem jim dala(ať ví, co myslím) a taky ať si to zapamatují, že nás takhle přivítají v Česku na jejich koncertě!
    • Re: Jonas Brothers uměj říct česky ahoj

ahoj ...je nejaky video s tim? plz *4*
  • ??

pro pavlisu:jo??? a kde je píšeš...ráda si je přečtu...pls odepiš na mejl *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit