-
Miláčkové
Já je *MUCKUJU* *14* *14* *14* *14* ...z vás nejvíc....!! *8* *10* *3* -
Jonaseci :-*
*14* *14* *14* Milujuuu Jonas Brothers ..sou nejlepší *1* *14* *14* *14* -
-
Re: Jonaseci :-*
jj a nejhezčí je joe *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Jonaseci :-*
jj je ale kevin a nick sou taky pekni ne jenom joe ale joe je nejhezci *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Jonaseci :-*
mě se líbí nejvíc Nick. On je taaaaaaaaak roztomilej. A podívejte se na Joeovo video na youtube, kde paroduje klip Beyoncé-single ladies, je to fakt sranda!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Jonaseci :-*
to už je tam hooooooooodne dlouho *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
ta anketa na strankach brava....
Napis sem tedy pls odkaz...urco budu hlasovat.... *3* ... -
-
Re: ta anketa na strankach brava....
Ta anketa je na : www.bravoweb.cz v pravo tak hlasuj!! *3* Výsledky : Tokio Hotel: 37% US5: 37% a Jonas Brothers:27% -
-
Re: Re: ta anketa na strankach brava....
táák snad doufám, že wíte že se tam dá hlasovat každou sekundu! Stačí si otevřít prohlížeč, dát BRAVOWEB.CZ - hlásnout, pak prohlížeč zase vypnout, pak zase zapnout - HLASOVAT a pořád takhle dokola :D Já to tak dělám ale že by jsme se z těch 27% nějak hli?:( se říct nedá.. :( *7*
-
-
Re: ta anketa na strankach brava....
ta stránka je: http://www.bravoweb.cz/
pls hlasujte pro Jonas Brothers... *14* *14*
-
-
Camp Rock
http://uk.youtube.com/watch?v=nNhjQ OxvEg4
good písnička od Jonasáků :) -
Jonas brothers
Jonas brothers jsou úžasný a sexy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* -
Jonas Brothers
Jonas Brothers *14* !To je moje nejoblíbenější skupina!Moc se mi líbí Joe *14* je moc krásný,ale i ostatní jsou fajn *14* .konečně jsem je mohla vidět i naživo!Moc se mi to líbilo.no tak se mějte fajn.Vaše Ewa:). -
-
Re: Jonas Brothers
no to nejsi sama!!!!já ho taky miluju!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jjj souhlasím oni jsou príma kluci na světě mám je moc rádá *14* *14* *3* *4* -
Ty jsi je viděla live?
-
-
led zeppelin
holky, víte kdo jsou Led Zeppelin prosím??? jenom taková nenápadná otázka. *4* -
-
Re: led zeppelin
ja to vim urcite nejsem sama ale proc ta otazka?tady neni diskuze o nich ajejich hudba uz je docela stara me se teda nelibi -
Re: led zeppelin
já to vím, ale mám ráda Jonas Brothers. A ty buď tý lásky a ochoty a běž někam, když se ti JB nelíbí. Třeba na profil Led Zeppelin!!
-
-
prispevek pro Khare
Cuzz...hele nwm, jestli jsi holka nebo kluk, ale rekla bych, ze spis to 2. Mam na tebe prostou otazku, a odp me fakt zajima! Vysvetli nam tady, proc opakovane pises prispevky na diskuzi JB, kdyz jejich fanouskem evidentne nejsi?! Hele stacilo napsat 1 mozna 2x, ze se ti straaasne nelibej..bla...bla...bla....ale 50 prispevku o tom jak jsou desne detinsky a trapny a jejich styl je trapnej, a jak jejich fanousci jsou totalni ubozaci... Nwm. jestli te to bavi, nebo co na tom vidis, ale me to teda pride uz dost jako NUDA! zamysli se nad tim....uz me nebavis! -
-
Re: prispevek pro Khare
ROFL *1* jo baví mě to ... a ani nevíš jak ...odpovídat na některý příspěvky fanynek ,to se je prostě síla :D,mnohem zábavnější než koukat na youtube apod.... a samozřejmě ,že sem chlap (19 let),tohle je demokratická země a ,můžu svobodně vyjádřit svůj názor kdekoliv...a jestli tě to štve ,tak sem chodit nemusíš...nebo na mě můžeš podat trestní oznámení *15* -
-
Re: Re: prispevek pro Khare
Borec!!! *5* -
Ty seš borec!!!!!!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
*1* hahaha....strasne vtipny....tak kdyz te to bavi, tak ti to nemuzu zakazat....hele kdyz teda takhle obrazis fankluby kapel pro nastilety holky.....nevis jeste o nejaky online diskuzi jonas brothers??? *3* -
-
Re: Re: Re: prispevek pro Khare
nn,chodím jen na tuhle webovku...(vždycky tu hledám různé kapely a rovnou když zavítám sem ,tak se i pobavím :D ) ,protože jestli myslíš ,že vlezu na nějakej blog tak to ztrácíš soudnost... fuj,fuj blog to je hnuj....jinak na hlavní straně jak víš je spousta (teda byla...ale někdo to ,mam takovej pocit odstranil aby se mu zvýšila návštěvnost...teda esli se nepletu)odkazů na stránky... tam určitě budou taky diskuze...ale tady bude nejspíš ta největší... -
-
Re: Re: Re: Re: prispevek pro Khare
tj....diky
-
-
-
-
-
Kdepak bydlí
Ahojte, nevíte jestli bydlí Jonasovi v Houstonu v Texasu???? Nebo někde jinde v Texasu??? -
-
Re: Kdepak bydlí
V Texasu se narodil Nick,ale jinak nevím.
-
-
BRAVO ZLATÝ OTTO 2008
BRAVO ZLATÝ OTTO 2008
Stačí poslat SMS ve tvaru "BR SKUPINA 10" (10= číslo přidané Jonas Brothers)
a to poslat na číslo ČR: 900 15 03 nebo SR: 6663 (Cena 1 SMS je 3,-Kč)
*14* *14* *14* *14* -
-
Re: BRAVO ZLATÝ OTTO 2008
Asponˇ toho Zlatýho Otta at' vyhraje nějaká talentovaná skupina! To Jonasové nejsou!!!!!!!!!!! -
Re: BRAVO ZLATÝ OTTO 2008
hm tohle je v BRAVU
-