Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jonas brothers

Holky nezoufejte v jednom článku sešm četla jak kluci říkali že zamilovaní do fanynky pro ne není nemožné! *14* *14* *14* *3*
    • Re: Jonas brothers

ae co kdyby ta fanynka byla treba z cech??nebo z jiny zeme *7*
      • Re: Re: Jonas brothers

Vím že je to nemožne a každé bych to přála ale snít můžeme dál! *1* *14*
      • Re: Re: Jonas brothers

kdyby byla z čech a byla by nickova a nebyla bych to já tak bych jí utrhla hlavu *13* *14*
        • Re: Re: Re: Jonas brothers

hm to mi vime ae uvedom si ze nejsi jedina komu se nick libia kdo ho ma rad takze........ae fakt co kdyby byla z jiny zeme co by teda delaly??noo?
  • Jonas Brothers

JSOU UPLNĚ MOOOOOOOCINY SUPÉÉÉR.. *3* *14* *4*
  • Umělé hvězdy

Další z uměle vytvořených hvězd, kteří potřebují 1t make-upu aby byli slavný. TRAPÁCI sou to, to skřehotání se nedá poslouchat, konečně se proberte, kdyby neměli hezký tvářičky tak byste jim těžko sypali tolik peněz.Marketingový společnosti vědí, že je budou poslouchat jen 10-20tiletí krávy a utratí za ně prachy.
    • Re: Umělé hvězdy

psmte neznamená že maj hezký tvářičky že hned dostávaj miliony hrajou krásně a zpívaj nádherně a jestli se ti to nelíbí tak je neposlouchej a nerozšiřuj o nich takový debilotiny jako že sou to umělý tvářičky!! hle pstě sem nelez a bude ti hej!! neposlouchej je a bude ti hej!! nemluv o nich a bude ti hej!! pstě drž klapačku řechtačko!!!!!!!! *16* *8* *8* *8* *8* *10*

jo no prene *1* takovyhle sran.ce sem nepis nevim opravdu *13* jak nekteri lidi je takhle muzou posuzovat vydelali miliardy dolaru ,maj prirozenej talent na zpev a jsou haezci tak ze jestli nekdo *15* *15* tyto vsechny tri polozky splnuje tak at si rika co chce ale takovejch lidi moc neni *3* *3* *14* *14* stejnak jsou nejlepsi *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Umělé hvězdy

Přesně takových dementů moc není.

sorry ne milardy ale miliony *15* *15* *15* *15* ale to je taky mocinky penez *14* *14*
        • Re: Re: Re: Umělé hvězdy

aa dalsi pripad... tak libej se ti oni neb ty jejich penize? *1* Kdyz je tak strasne mc milujes tak si udelej poradek v tom co je ti prednejsi... *15*
          • Re: Re: Re: Re: Umělé hvězdy

sry it's to: iloveeemiley *3*

jo ja taky souhlasim *1* kdyz se ti jonas brothers proste nelibej tak sem nelez a vlez si treba k tokio *16* jonas brothers jsou proste senzacni a umej skvele zpivat a maj bozi pisnicky ktery se dostavaj nahoru do hitparad tak fakt nwm jestli by nekdo jinej nez ty mohl rikat ze skrehotaj .. *13* fakt NE sry!! *9* JB 4ever *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Umělé hvězdy

Co je na tom božího??!!Sami by ani tu písničku nenapsali!!Musí mít za zadkem 50 dalších lidí.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Umělé hvězdy

Že by si sami ty písničky nenapsali?!...Frajere a co Nick?!...ten pro ně napsal haldu písniček! Třeba S.O.S., tu prý Nick napsal za 10 minut kvůli looove!!!...takže nepiš sem nic co nevíš!

OMJ! To snad ne? ... :D Sorry, ale co to tu žvaníš? .. *7* *7* Je vidět, že o nich víš velký ho*no! Kolikrát si je slyšel(a) že je takhle posuzuješ? ...xDD Nejdřív si o nich něco zjisti pokud chceš kritizovat..to s tim make-upem newim kde si sehnal(a) ale oni žádnej make-up nenosej..pleteš si je asi s TH bo s někym jiným.. nebo lepší rada! Zalez a nevyjadřuj se..:-*

Která z osobností nenosí make-up??Sorry, ale bez make-upu by si ani neškrtli.

hohohooo *1* Aha..tak to sorry..možná tak na nějaký shooty nebo různý akce..ale v normálním žiwotě asi těžko.. jsou normální teenageři jako my..nehodlám se tady s tebou háda, je vidět že každej máme jinej názor a hodlám si tvrdit, že tohoonch vím víc já než ty.. *3*

jako tak nevim co sem lezeš... když se ti nelíběj tak se na ně nedívej a neposlouchej je... ale my je máme rádi že jo??? jdi se dívat na svoje tokio hotel nebo či co to ¨uznávᚨ takže papa a nech nás napokoji my je máme rádi takže papa *8*
  • jsem zpet

ahoooj všichniii chyběl sem vám!!!sem zpět jinak rovnou jako na začatek JB jsou buzeranti!!!!!!!!!! *13* *13* *13* fuck them *13* *13* *13* !!!!!!!JOJOJOJOJO
    • Re: jsem zpet

ježiš dej už pokoj...nechápu, co tě na tom tak baví...
      • Re: Re: jsem zpet

jsem Joker ne?? a ja vzdycky kazdyho komanduju a tesim se az ta jedna vyletí to víš to jsem prostě já a snad můžu mít svůj názor ne no já přijdu příště kdyžtak musim zneškodnit batmana *15* *1* ale budu tady čekejte mě děckááá *3* *3* *3* ne dělám si prdel *5* *5* *5*
        • Re: Re: Re: jsem zpet

Co sem lezeš? Co sem lezeš?! Hele tohle je pouze pro fanoušky kokote vymrdanej!!!! *10*
        • Re: Re: Re: jsem zpet

Mít vlastní názor neznamená nadávat!! To tě Batman nenaučil???? *1* *1* *1* VIVA BATMAN!!!
          • Re: Re: Re: Re: jsem zpet

my s batmanem serem na nejaký názory my řešíme bouchačky kdo má lepší ale když sem mu o vás říkal tak mi řekl že bych měl říct co si myslim a já si hold myslim tohle možná že mi to ani nebudete věřit ani já sem tomu nechtěl věřit ale on mě ještě pochválil *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: jsem zpet

neboj, to bude dobrý, ju? To chce klid a nohy v teple *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: jsem zpet

a jinak seš normální, jo? *9*
  • Miluju jeee!!!!

miluju Jonasky:-)jsou nejlepsi na svete!!!maj skveli pisnicky a jsou vsichni desne sexi:-)hlavne muj milovanej Joeík!!zeru je.......!!!! *1*
    • Re: Miluju jeee!!!!

taky miluju Joeíčka...!! *14* *14* *4*
      • Re: Re: Miluju jeee!!!!

Jsou úžasní každou chvíli hypnotizuju jejich plakát nejkrásnější je podle mě Nick a nevíte jestli by někdy mohli přijet do ČR bylo by to super ne? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: Miluju jeee!!!!

nekde jsem slysela ze by k nam meli priject pristi rok...snad se jich dockame *14* *4*
          • Re: Re: Re: Re: Miluju jeee!!!!

No to by byl ZÁZRAK!!! *14* *14* *14* *1* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: Miluju jeee!!!!

to doufám *14* ..ale doufám že nepříjedou do Prahy *9* páč bych tam ani nemohla..:( mamka by mě tam nedovolila jako vůbec..bydlím až u Zlína...a mamka pch ta by semnou vůůůbec nejela někam do Prahy *9*
  • Banket

tak Žentouři už tu jsou,ale Banket ještě ne
  • jsou bozi

ahojky lidicky jsou upne nej a nej skupina pls napis te mi jak muzu jit do vaseho fanclubu a jestli nevite jestli budou v ostrave plsky odepiste dekuju a jb jsou uplne bozi jonas brothers 4ever i love jonas brothers *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ...........

Jonasové jsou dokonalost sama *3*
    • Re: ...........

JB jsou nejlepší , a nejhezčí skupina *14* *14* *14*
  • HLASUJTE!!!!!!

hlasujte prosim tady, je to, kam amji jb zavitat pri dalsim tour

http://tweeter.faxo.com/Jon as_Brothers_World_Tour
    • Re: HLASUJTE!!!!!!

vymazte tam tu mezeru
  • Podpořte Jonas Brothers

podpořte Jonas Brothers v 2. kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit