-
...
hnůůj!!!! bléééééé *16* *16* *16* *16* -
OMG!
Co to sem píšeš za sračky ty demente zamrdanej????? Seš tak posranej, že se raději podepíšeš jako ...!!!Měl by sis uvědomit, kde jsi a taky se podle toho chovat ty ******!!!A prosimtě, hlavně nezáviď jo? *15* Myslim, že to nemá cenu se tu takhle navzájem ,,poflusávat,,!!! Prostě nedokážeš pochopit to, že každej člověk poslouchá něco jiného, tak sem laskavě nelez, když tuhle skupinu neposloucháš!!! *16* *16* *16* -
nicole???????????? je 1
souhlasím s judy a verkou že je nicole nejlepší. a to že si to někdo pustí na netu a neslyší to na živo jak kdo zpívá tak nemůže KRITYZOVAT!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *16* JO A HOLKY ODEŠLA CARMIT *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* -
-
Re: nicole???????????? je 1
Dekuji, presne, mas pravdu, oni si mysli, ze kdyz si to pusti na netu, tak je jim to jasny...nevim proc sem chodi, kdyz umi jenom kritizovat *16* -
-
Re: Re: nicole???????????? je 1
Naprosto s váma souhlasím holky,dělají ze sebe kdoví co a přitom ví prd *1*
-
-
-
ave metal
držte píču kokoti PCD jsou lezbický kurvy zasraný njradši bych je nakopala do těch jejich velkejch prdelí a s jejich textama písniček si tak akorát vytřu prdel!!!!!!!!!! *3* -
-
Re: ave metal
Víš,já si třeba ráda poslechnu metallicu,nebo nějaký metal,na druhou stranu mám ráda styl jako PCD nebo Black Eyed Peas.Jestli se ti Pussycat dolls nelíbí,nemáš tady co dělat.Jo,jasně můžeš sem napsat ,že se ti nelíbí,ale ne hned na ně nadávat sprostě,když o nich nic nevíš! *13* *5* -
přesně tak *15* -
Hele zalez ty píčo mrdaná do oka!!! Tak proč sem lezeš, když se ti PCD nelíbí, hmm...???? KURVO, nezáviď PCD!A strč si ten tvůj metál do tvý chlupatý píčy!! *16* *16* Prosimtě, když to neposloucháš, tak sem už nelez!!!!! a nepruď, nikdo tady neni na tebe zvedavej!
Schňij!!! *16* *16* *16* -
-
Re: Re: ave metal
A ted mi povez co jim ma jako zavidet???ty sto pro reknes ze jak sou krasny!!!...no jo ale kdyz maj 20 plastik...nebo jak sou hubeny...ale stejnak maj celulitidu a liposukce dokaze divy...TAKZE DRZ HUBU *16* -
-
Re: Re: Re: ave metal
No, tak to už nikdo neví kolik maji plastik, ale vim to, že umí skvěle tancovat a zpívat! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ave metal
zpívat???tancovat???to i ja umim líp POGO...a to je co říct...a znám víc zpevacek ktery umej MNOOOOOOOOOOOOOOHEM lip zpivat... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ave metal
No jasně,ale jestli tím myslíš zpěvačky typu Celine Dion,které zpívají jako bohyně,ale na podiu stojí jako prkna,tak to PCD alesponˇ nenudí!
-
-
-
-
-
-
Jai Ho!
Jai ho! je super song, miluju ho!!!! -
-
Re: Jai Ho!
jojo souhlasím jai ho je plostě nej nej *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Jai Ho!
jai ho je dejlepší song *4*
-
-
Re: Jai Ho!
jj...taky *3* -
-
Re: Re: Jai Ho!
moje nejoblíbenější hned po IHTP *14*
-
-
-
úbytek???
Jakých hlasů??? *7* -
-
Re: úbytek???
jak bývá v top 10 skupin -
-
Re: Re: úbytek???
Aha, to ale nejsou hlasy, to je návštevnost, kazdy den se zvysuje nebo zmensuje, sem se ptala webmast. tohodle webu, ale toho se nebojim =) Až bude v rádiích jejich new song Whatcha Think About That, pak se to zase bude zvyšovat..si zase všimni počtu fanousků, na mym blogu o PCD jsem před 14 dny psala, že PCD maji 801 fanoušků a ted maji o 150 více *4* -
-
Re: Re: Re: úbytek???
se to asi počítá podobně jako koeficient evropských fotbalových pohárů
-
-
-
-
Lolo
Lidi,z Nicol je mi na blití...I přes to,že PCD jsou moje oblíbená zkupina musim řict,že je fakt trapná...Vyvyšuje se nad ostatní holky a vůbec jim nedá prostor...Jai ho -> pussycat dolls teat. Nicol S. -> nejvic trapas tohle...Tak je snad členkou pcd tk jk muže byt feature?? Melody ji to na jednom koncerte natřela,když řekla -> díky,že me tady povzbuzujete,i když nejsem feature!! Jednou už Nicol odešla od PCD a solo kariera ji vubec nevysla...ted se chysta znovu??!! To ji nedochází,že bez PCD je nula??!! Nechci tady vyvolat ždny rozruch,ale tohle je diskuze a je to jen můj názor a každy má svobodu projevu...Takže peace ® -
-
Re: Lolo
Ty jseš fakt na palici,kde to bereš ty rozumy *1* *16* *5* -
Tak kdyz uz tady rikas svuj nazor, tak mluv pouze za sebe...musis psat, ze je jenom pro tebe trapna...protoze vetsina lidi si to tady nemysli (ja taky ne) *13* a k tomu psani, mela by si se podivat na pravopis a potom teprve napsat, co si myslis *5* -
-
Re: Re: Lolo
Ano,opravuji se,je to pouze můj názor a za svým názorem si stojím...Chtela bych vidět váš,jestli pořád píšete straaašne pravopisně...ano mam tam z misto s aby se nekdo nepoto...
-
-
ty čupko nejdřív se nauč psát a pak pomlouvat *5* *8* *16* *10* -
-
Re: Re: Lolo
Bazíruješ tady na každém slovíčku?? A jiný pádný argument nemáš? A navíc já nepomlouvam...Kdybych mela možnost,klidně bych ji to řekla do očí...®
-
-
-
....
Hnus....tohle není hudba part barbín které vévodí ta největší nána...která ani zpívat neumí....chete hudbu??....Poslouchejte Depeche Mode!!! -
konečně
už jim jde diskude,konečně *3* -
-
Re: konečně
diskuse
-
-
Re: DMSHIT
Tak proč sem teda leze, když PCD neposlouchá?a proč je teda pomlouvá, když je ani pořádně nezná, je vidí na jednom obrázku a myslí si, kdo jsou!!!!!!!!!!!Taky ten váš metál a punk neposlouchám a proto ani na to nelezu!!!!! *8* Jo a proč sem ty lezeš? posloucháš PCD? Hmmm???A mel/a by jim závidet jejich popularitu, Nicol super a divila bych se, kdyby to byl kluk a ty ženský se mu nelíbily!! -
-
Re: Re: DMSHIT
já sem budu lézt pořád...protože žiju v demokratický zemi,a tohle je demokratický forum -
-
Re: Re: Re: DMSHIT
hah, jako, že to bylo dost vtipný *15* -
-
Re: Re: Re: Re: DMSHIT
to nebyl ucel...aby to bylo vtipný *8*
-
-
-