-
Hledám parťačku na koncert
Ahojda,
nechci jít na koncík sama, páč ve dvou (a více) se to lépe táhne *1* Přidáte se někdo?
Budu ráda. Písněte mi na mailíka a domluvíme se madison@centrum.cz
Jinny, Praha, 30 let, ale zatím stále puboš.
Páčko -
-
Re: Hledám parťačku na koncert
vy v té praze máte pořád nějaké slavné zpěváky-Beyónce ,Eagles-budou rovněž letos v Praze
-
-
:(
NO SUPER DISKUSIA LEN CI ICH ESTE BUDEME POCUT SPIEVAT *9* *9* KED TO VYZERA TAK ZE SA ASI ROZPADNU *9* *9* KED UZ TERAZ SI DALI DLHU PAUZU ... *9* -
-
Re: :(
nerozpadnou se *3* -
Re: :(
Sice si dali dlouhou pauzu, ale myslím, že se nerozpadnou *3* -
-
Re: Re: :(
heej no snad nie.. ze sa to vyriesi medzi nimi
-
-
-
Pussycat Dolls v TV
Dnes v 18:00 TV OČKO, budou tam novinky ohledně Pussycat Dolls, takže se nezapomente koukat!!!! *14* *14* *14* -
Soutěž!!!
http://sutaz.yw.sk/index.php?klik=4 30 -
-
Re: Soutěž!!!
http://sutaz.yw.sk/index.php?klik=4 30
Tadyto je správný odkaz!!!Ten předtím byl špatný! -
-
Re: Re: Soutěž!!!
tech odkazů si nevšímejte!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
luky26
maji jen pauzu *4* -
Hledam partu
Ahojte, chcij jit na koncert pussycat dolls, ale chtela bych jit s vetsi partou, piste mi pls na e-mail. je mi 17 a jsem z brna!!!! *5* -
koncert
Nemate nahodou nekdo listek pod podium a nechtel byste mi nekdo delat spolecnost??Nejspis jedu sama:)piste na mail:)))) *1* *7* *3* -
-
Re: koncert
huráááááá jdu na koncert *3* *3* ale stejně bych radsi na JB *14* *14*
-
-
RE v.judy
no ne asi :D :-! o Tokio Hotel se ted nejak moc pise :-! a kazdej to jen kritizuje. nevim kde jsou ti lidi co je tak "milujou" vim jen o samich anti -
-
Re: RE v.judy
No tak abych pravdu řekla, tak moc lidi, co by je tak milovali neznám, no spíš neznám nikoho *1*
-
-
Blééééé
fůůůj...nesnáším je!!sou to krávy pošahaný!!ani zpívat neumí..děte všichni do prdele..je to nejhorší skupina na světě!!! -
-
Re: Blééééé
ty čupko co si o sobě myslíš ty děvko my taky nemáme jonas brothers zrovna v lásce kdybych tě měla pod rukou tak bych tě zmlátila tak až by jsi zmodrala ty krávo!!!!!!!!! *16* *5* *9* *13* *8* -
PCD!!nej
ten co rika ze pcd sou posahany kravy tak at de sam do prdele pac zpivaj fakt dobre a hezky tancujou
jak se rika... co se skadliva rado se miva tak ktera z vas se vam libi ze je tak urazite?? *1* *1* *9* -
Mooooc ZAVIDIIIIIIS, KRAVOOOO *13* -
jonas brothers sou stejne lepší *14* *14* -
-
Re: Re: Blééééé
To teda nejsou!!!!!!!!!!!!! *13*
-
-
si asi slepá *16* a hluchá *16* *16* -
-
Re: Re: Blééééé
to si spíš ty slepá a hluchá krávo!! *5* -
-
Re: Re: Re: Blééééé
Drž hubu a vypadni odtut!!!! Jsou to nejlepší skupina a zpívat umí!!!!!!!!!
-
-
-
-
napište
napište mi pussicat dolls prosim na licinka.jo@seznam.cz *3* -
-
Re: napište
pussycat s měkkým í? *13* *1* -
Re: napište
nenapíšou,sem nechoděj........
-