-
Slumdog Millionaire
Jai Ho! Nej song!!! Znám celej text! Už jsem si ho i nazpívala(Taková amatérská nahrávka, jinak mám svoje složený texty)!!!!! You are my destiny Jai hooooo! Catch me, catch me, catch, come on caqtch me. I want you now. I know, you can save me, you can save me, I need you now. I´am yours forever, yes forever, I will follow. Anywhere in anyway. Never gonna let go.... To miluju!!!!! -
THE PLASTIC GRILS
*7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
DÍCHAJÍ ONI VUBEC? JINAK TA ZRZAVÁ JE KUS CO SLINT *14* -
-
Re: THE PLASTIC GRILS
nejlepší je ta Asia -
-
Re: Re: THE PLASTIC GRILS
Hmm, ale Asia tam už jak dávno neni!! -
-
Re: Re: Re: THE PLASTIC GRILS
sice to tu nikde nepíší,ale pokud to tak je,tak je to velká škoda *9* -
-
Re: Re: Re: Re: THE PLASTIC GRILS
Se podívej na videoklip I Hate This Part nebo When I Grow Up, tyhle videoklipy pořád hrajou, tak sis snad všimla, že tam Asia neni, ne? *4* Já jsem popravdě Asiu nevidel ani v jednom videklipu, možná Don´t Cha, ale nevim nevim..Ale jak jsem četl, že Nicolka chce mimčo, možná by se tam Asia vrátila a na chvíli nahradila Nicolku, ale nevim =( Já nechci aby odešla *9* *9* *9* Já teda osobne moc Asiu neznám, ale určitě je také super =)! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: THE PLASTIC GRILS
já to tak nesleduju,která je která,ale jsem si někdy asi tak před rokem koupil DVD s hity z Óčka a byla tam píseň Baby Love od Nicol Sch. a později jsem se dozvěděl,že zpívá v PCD
-
-
-
-
-
-
t-music
Hlasujte na t-music pro PCD Hush Hush... *3* -
-
Re: t-music
hlasuju každej den *1* -
-
Re: Re: t-music
taky, taky *15*
-
-
-
Kočky!!!
Woooow, super kóčy!!!!Hlavně ta scherzingr, no vzdycky kdyz hrajou jejich songy se musim koukat v TV!!! *14* -
Woow
Skvělá skupina, miluju jejich songy! *14* ale taky ty holky *4* *14* -
...
no tak je pravda , ze tam Melody zpiva... ale malo!... a v singlech jen v WTAT njn... zpiva dobre, ale co Melody?... xD ta snad ne? ... jak dokaze vyzpivat vysoko, coz Nicole ne ! :D -
-
Re: ...
*13* Melody je dobrá,ale na Nicole nemá už o tom nebudu diskutovat *15* -
-
Re: Re: ...
Přesně, Melody umí zpívat a umí dobře zpívat, ale nikdy by nedokázala odzpívat celej koncert, na to ona prostě nemá, kdežto Nicole jo...
-
-
-
Re: vr
OK, já právě taky, na tom DVD je song od Pussycat Dolls Stickwitu a jeden song za tim je Baby love od Nicole, a když jsem si pustil ty PCD a potom jsem videl i Nicole jak zpívá sama, mi to bylo divný a tak jsem se podíval na netu.. 8-) -
hmmm
ve všech názorech souhlasim s Tynqou -
luky
jak to muzes vedet? :D:D... nikdy nemela tu prilezitost :-) -
-
Re: luky
Ted si nejsem jistá jestli to je na mě, kdyžtak prosím reaguj, ale jestli to je na mě...tak mi stačí, když na koncertě má zazpívat kousek písničky a jde vidět, že už nemůže a že to je i tak trochu falešný, protože si myslím, že Melody zpívá nádherně výšky, ale kdyby měla zpívat nízko, tak já osobně bych to moc dlouho poslouchat nedokázala, ale to je zase každýho nazor, prostě si myslím, že Melody, by to nezvládla na pozici Nicole a myslím, že Melody to moc dobře ví... *3*
-
-
Poptávka
Dobrý den prosím vás já se tady moc nevyznám, ale chci sehnat pro slečnu pásek od PCD. Nevíte kde by se dal sehnat, klidně i z ciziny moc dekuju *7* -
-
Re: Poptávka
Ahoj,
v české republice jsou od Pussycat Dolls k dostání pásky, ale bohužel jiné oblečení ne. Takže pásek určitě seženeš =).Pokud chceš odkaz na český e-shop, napiš mi na muj email: Dennysa.K@seznam.cz
Mej se! -
-
Re: Re: Poptávka
JJ tak jsem poslal email.Díkis moc *3*
-
-