-
RE: napište
:D:D nevadi -
-
Re: RE: napište
zkus Facebook,já si tam s nima píšu
-
-
Jonas Brothers chcípněte!!
Co to sem jako píšeš ty krávo??Pomlouvá ti někdo ty tvý zkurvený pošahaný a teploušský Jonas B.???Víš co ti přeju?? Chcípni svině černá!!Pussycat Dolls jsou nejlepší!!Přeju ti, aby jsi umřela svině pošahaná, už sem takovýdhle komentáře nepiš!!! Ale já vim, čim to je!!ZÁVIDÍŠ JIM!!!Pussycat Dolls umí tancovat a zpívat! Hele fakt, jeste jeden komentář a najdu si te a uvidíš!! *5* *16* -
-
Re: Jonas Brothers chcípněte!!
co vadiš ty kurevskej hovnousku:d *3* *13* *9* *9*
-
-
konecne
Kim dela na sve solovce :) a Ashley se taky vydala na solo drahu :) -
-
Re: konecne
hmm takze s pcd je uz definitivny koniec *9* *9*
-
-
NE
Neni konec, jen maj pauzu.. udelaj si svy projekty a pak zase spolecny album :) -
-
Re: NE
ach no *1* tak ked to tak bude tak sa tesim *15* *15* som zvedava...
-
-
Vstupenky PCD
Prodám vstupenky na Pussycat Dolls - 21.2 2009 v Praze. Stání pod podium 1.050kč a stání 750kč. 777 24 74 34 -
tak dlouhá pauza ?
ale vzdyt to prece nemuze trvat tak dlouho ta pauza ne? luky me tam psal ze se sejdou az 2011 ale to me pride jako pekna blblost teda vubec nevim kde to vzal jo ale prece to nemuze trvat tak dlouho ne? kdyz kim cd vyda na zacatku 2010 nci by to taky mela vydat a kdyz ash se na nu taky vydava tak ju muze mit v roce 2010 horovou a kdyz ne tak ju muze dodelavat v prubehu - kdyz bude skupina spolu vzdyt nic ji taky dodelava porad v prubehu proste se me to zda cely divny myslim ta pauza tak dlouha -
-
Re: tak dlouhá pauza ?
a ja vam poviem ze som s toho uz salena teraz newem ci aj nici ide na solovku ci coo fakt uz mam v tom mis mas a no tak dlha pauza to je blbost no newem jak to chcu riesit
-
-
PCD Koncert
Ahojte lidi, tak co jdete na koncert??? uz se moc tesim!!!!!! *14* *14* *14* -
Prodam listky na koncert
Ahoj,
mám k dispozici dva lístky na koncert Pussycat Dolls v Praze. Lístky jsou do první kategorie. Původní cena 1290,- Kč, nyní za jeden 1150,- Kč V případě zájmu na tel. 731 431 956, Praha -
-
Re: Prodam listky na koncert
já ty lístky beru teda alespon ten jeden mí číslo je 606409988.Papa a předem dííííííííííííííííí k *3* *3* *14* *4* -
Re: Prodam listky na koncert
Já je beru.Teda alespon ten jeden. *4* *4* *4*
-
-
fakt jo?
nikii a kde? -
-
Re: fakt jo?
nooo uz newem v ktorom nasom casaku to bolo ale citala som boo daco o ashely pisali ze ide na solovku a buduci rok sa zase zavru setky baby do studia a maju nahrat novy album *14* *14* *4* *3*
-
-
...
jasně já vím ze to trvalo 3 roky nez vydali dalsi album DD ale do te doby spolu furt vystupovaly tak proc by nemohly aji ted ja vim zes to myslel tak ze tret album ma vyjit az 2011 nebo 2012 ale do te doby by spolu normalne vystupovaly ne? tak jak to bylo pred druhym albem. Teda nevim jak to myslis stim ze nez budou pripravovat 3 album, do te doby spolu nebudou nebo jaks to myslel?