Přejít na výpis diskuzí

Pussycat Dolls, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
558 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: to jsou veci

KONECNE :).. jediny si to zaslouzi :)
  • hovno

*13* nééééééééééééééééé éééééééééééjhorší skupina na světě *1* leze mi z hlavy *16* jak je to strašný
    • Re: hovno

Ale mit je v posteli a pichat do nich by bylo supr!!jsou upe sexy upe mi stoji jak vidim jak tanci,plazi se a jsou skoro nahe
    • Re: hovno

Tak sem nelez!!!!!!
  • Jsou nej a hlavně Nicole!

Jsou to opravdu trendy,in a cool holky!Mam je moc rada a nejsympatyctejsi je mi Nicole Scherzinger.Už jsem je viděla jak by ste si jen predstavovali......A hlavně tu Nicole.Viděla jsem jí:jak brečí,ve filmech,jako zpěvačku,doma s maminkou,na jejich narozkách,ve škole,na tréninku,s kámoškou,no prostě....ze všech stran!!!;o)Tak kdyby ste se na něco ohledně ní chtěli zeptat tak ja vam na vsechno odpovim!tak zatim papa jste super web mam vas rada...... *14*
  • Nicole je můj miláček!!!

Nicole je fakt boží je fakt super a závidim kazdymu kdo ji uz nekdy videl zive!Ja ji proste miluju a celý PCD taky!Jsou to zlatíčka!!! *14* *4* mam je proste mocinky ráááádaaaa!
  • jak ještě dlouho?

ja uz proste nevim co mam delat jak jeste bude dlouho trvat ta pauza? kdyz se podivam na ty starsi clanky o pcd tak maji napsany ze si davaji kratkou pauzu a ja sem pocitala tak 2 mesice a co ty keci o te kimberly ze uz neni ve skupine a ze nevidi zadny vyhlidky na dalsi album! sem stoho jelen
  • Mam blog o Nicole

Cusik Jukni se na www.Nicole--Scherzinger.blog.cz super blogisek o PCD *1* *1* Juknii
  • OUU

už se moooc těším.. kolik vás jide na konz?? třeba se potkáme.. *3* *3*
    • Re: OUU

ahojda jedeme s kámošem s ústí tak co takhle srazíka
  • VIP

jáá jduuu už se nemuzu dockat.....ale mám dotaz nevítenekdo jakej je rozdíl mezi tim VIP stáním a normálním stáním?? jamam totiz VIP(jih) takdoufam ze za tu cenu je uvidim dobre jinak me asi jebne
    • Re: VIP

V tom VIP máš akorát pár výhod:
      Občerstvení
      půjdeš VIP vchodem, nemusíš se tlačit tim normálnim vchodem no a potom asi budeš někde nahoře, jsem se na to ptala tý ženský od Ticketpro..

P.S. teď jsou v prodeji V.I.P. balíčky cca. za 5500Kč a jdeš VIP vchodem, občerstvení zdarma, jedna fotka s Pussycat Dolls a budeš několik minut v backstagi
      • Re: Re: VIP

a ty mas VIP? jestli se teda muzu zeptat
        • Re: Re: Re: VIP

Já VIP nemám, mám stání u podia, je to lepší. Sice tam jedu sám, ale doufám, že si to u podia užiju..A ty máš VIP jo?
      • Re: Re: VIP

aha...no ptz me nekdo psal ze i neco s PCD tak nevim....5500 to jemazec no tolik ani nemam *1*
        no kdyzje to zhora tak doufam ze to pujde videt dobre....treba je potkame kdyz pudem tim VIP to by byloooo wow
        • Re: Re: Re: VIP

Tak to nevim mno, jesli se s ima setkáš..Protože když jsem měl VIP na koncertě Madonny, tak to bylo udělané tak, že tam bylo více vchodů, jeden pro lidi a ten druhý pro tu celebritu, která vešla z pódia přímo tím vchodem do zákulisí, kde má šatny a jiné..Takže si myslím, že se s nima nepotkáš! Ale četl jsem pár blogů lidí z Anglie atd.. a měla tam i fotky, ptž čekali pár hodin před koncertem na Dollsky až přijednou za arénu a tam se s nima vyfotily a dostali autogram. Takže pokud se chceš s nnima setkat, tak ti doporučuju čekat 4-5 hodin jeste než zacne koncert u arény a čekat na jejich TOUR-BUSno a potom až vylezou tak jít za nima :-)
  • Brno

Ahojte jedete nekdo z brna??? *9*
    • Re: Brno

jj jedu taky z Brna *4*
  • Marta

Ja nevim co mam o nich řict jsou proste nejlepsi,hlavne su zvedava kdy vydaji jejich novy album DOUBLE the TROUBLE??????????????????????????? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit