Přejít na výpis diskuzí

Pussycat Dolls, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
558 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DVD SYDNEY

mam dotaz nasla sem obal dvd sydney z doll domination turne a je to original sou tam ty vsechny pisne co zpivaji na turne vyslo to vubec nekde nebo ne a myslite ze to dorazi aji knam? ja totoiz vubec nevim kdyby to totiz vyslo tak uz by to tady davno bylo tak nevim *9*
  • Pussycat dolls jsou NEJ!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=RBug 4gSAcZI
    toto je moje nejoblíbenější song od PD
    co na to říkáte? Jsou prostě nejlepší!!!!!
  • nevyšlo

¨nee live from Sydney nevyšlo.. kvůli tomu, že tam nebyla Jessica ;)
    • Re: nevyšlo

cooooooooo? *7* *7* a kde bola? :D a ja to tez hladam jak idiot uz niekolko mesiaov :D skoda no :(
  • Airport

Ahojky, je tu někdo, kdo bude čekat na Pussycat Dolls na letišti??
    • Re: Airport

to jo.. oni tě na letiště nepustí.. tam bude tolik bodygárdů že se ti vyptalí na ně mrknout až na konzu.. vždyť by je lidi zežrali kdyby tam mohli.. ale jinak kdyby to šlo tak bych se k tobě přidala.. *3* *4* *4*
  • sway

nazdarek.no je to bomba no.nema nekdo videoklip nebo aspon nahravku sway?nemuzu to sehnat.poslete mi to prosim na mail.diky *3*
  • vstupenky

Zdar, mam VIP vstupenku na PSD konzert a prodam ji nebo treba vymenit za stání u podia ja totiz nechci tu vip je to blby a hlavne je to prej daleko od podia mi řikal kamoš z ticketupro, a já chci bejt blízko PSD.
    takze puvodni cena byla 1900 a já je prodávám za 1400korun. nebo klidně vyměnim. Jedu sám z Písku bez kamosu, a bude vás hodne u podia??
  • jsou dobrý

jsou moc dobrý, takže nevim proč jim tu nadávaj?!?!?!? *7* jsou fakt hustý
  • prodám lístky - stání u pódia

Ahoj,
    prodám 2 supr lístky - katergorie stání u pódia. Prej už jsou vyprodané. Cena 1200 každej. Pište na mejla, nebudou *3*
  • tour

neznate nejakej odkaz na stahnuti koncertu z doll domination turne? dublin a manchester uz mam ale ted hledam ty kde uz bylo aji jai ho a hush hush spolecne a s jessicou! hledam a nemuzu najit *9*
  • S_C_D

jste uzasny pcdje vasemzkratka???
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit