-
Dobrej blog!!
Nej blog je www.dudlicci.blog.cz *14* *14* *3* *4* *15* -
Nove clenky
Pussycat dolls budu mat nove clenky potvrdila to Robin Antin Nicole v skupine ostava ostatne clenky pojdu na solo drahu a namiesto nich maju pribudnut nove tvare viac na stranke www.nikii-lovepcd.blog.cz ( -
mazák
pěkný Kundy *16* -
konc
chtela jsem sice VIP stani u podia ale uz byly jen VIP Jih...ja je mam ale mam obavy ze to bude na nic kdyz je to z hora a ani k nim nebudu blizko *9* ....mate je nekdo taky? -
-
Re: konc
No jestli máš VIP jih, tak budeš nahore a nebudes u nich blízko, blízko jsou u nich ty, co maji u podia -
-
Re: Re: konc
aha tak to je blbý...a myslite ze by me poustily k tomu podiu kdybych se zeptala?...1900 za listek a pekne na nic ne? *8* -
-
Re: Re: Re: konc
Tak to pochybuji, protože si myslím, že se to vyměnit nedá ani jít do jiné kategorie. Ale tak pokud je to VIP, tak by to mělo mít určitě ty výhody..třeba Pussycat Dolls potkáš venku po koncertě. Mám pár přátel na ICQ, kteří mi poslali fotky z jejich setkání s Pussycat Dolls. -
Re: Re: Re: konc
ja mam taky VIP jih.....tak podle toho co pises a podle planku to znamena ze budem jako na druhem konci areny nebo co??....jestli je to tak tak nevim jestli to ma vubec cenu tam jezdit....prijde mi to dos divný ze listek VIP za 1200,- a uvudis je uplne luxus a VIP za 1900,- a uvidis kulový .... ja uz to fakticky nechapu *9* *7*
vysvetlete mi nekdo jak to je s tim vrchem
-
-
-
-
co ze vsechny 4?
to uz se vi ze vsechny 4 odejdou se skupiny? nebo jen nektery? a kdyz to tak robin vi tak proc rovnou nerekne konkretni jmena ale podle myho nazoru to mozna vidim na kimberly -
-
Re: co ze vsechny 4?
no vyjadrila sa ze vsetky 4 a budu nahradene inymi a nicole ostava pretoze mel,kim,ash a jess sa chcu venovat solo kariere
-
-
pcd.....
tak ted se divam na pcd clanky a nasla sem jeden zajimavej s titulkem SKUPINA PUSSYCAT DOLLS SI CHCE DOPŘÁT HUDEBNÍ PAUZU a schvalne si to cely prectete.... pac tam melody rika ze po pauze budou vsichni vystupovat ve stejne sestave jako driv a ja by sem vic verila melody nez robin zda se me hrozne falesna a spomente si na ty rozhovory se samotnyma dollskama behem teto pauzy jak vzdycky rikaji ze maji pauzu a vzdycky to tak vyzni jak kdyby tam vystupovali i vbudoucnu např. ashley nebo melody mno uvidime..... jen tak spekuluju *5* -
-
Re: pcd.....
no hej uvidi sa to neznamena ze teraz to tak na beton je *1* *1* len robin tu skupinu vytvorila tak asi vie co vravi *7* *7* uvidi s ano aj tak to bude naj skupina *14*
-
-
Kiki
nechapu proc u tech clenek ktery maji odejit pisou jako ze sou pussycat dolls jako kdyby tam meli byt aji v budoucnu nechapu.... *10* *8* a robin by mela vse uvest na pravou miru a rict kdo odejde kdyz je tak chytra *13* -
pcd
Jsou super!! Akorát mě štve, že Nicol zpívá pořád sama a ostatní tam jsou jen jako doprovodné tanečnice!!! To není fééér!! *16* -
VIP Jih
tak už jsem to zjistila...tak kdyby jeste nekdo nevedel:
Dobrý den,
tribuna VIP JIH je přímo naproti pódiu a má komfort vlastního vchodu, zázemí a přímého výhledu na interpreta. Pořadatele si dle svého zvážení zvolí, zda je v ceně i např. catering, dárek apod. V tom by Vám odpověděla přímo společnost WTF Entertainment, která uvedený koncert pořádá.
Každá vstupenka platí do daného sektoru, nelze se na ní tedy dostat do jiné cenové kategorie. -
rozpad??NENENEEE
to znamena ze se rozpadnou a nebo uz se rozpadli to ja nechci *9* *9* *9* *8* protoze ony sou bezwa -
-
Re: rozpad??NENENEEE
hej lebo vsetky chcu ist na solovku kim napriklad vobec nekomunikuje s nicole vraj maju byt nove clenky iba nicole ostava .. ale moze sa to mozno zmenit neviem Robin sa tak v mediach vyjadrila
-