Přejít na výpis diskuzí

Pussycat Dolls, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
558 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • as

je to ta nejnej skupina naten koncert se tesim
  • Re. KIKI

no ony spolu nevystupuji podle me, ze neni cas ;-) Kimberly tvdre maka na solovce, http://kimberly-daily.blog.cz/ tady se muzes presvedcit .. ale v lete bylo v seznamu, ze budou mit koncert v prosinci, ale uz to asi opadlo.. ale i celkove se ted na PCD nejak zapomelo.. ruzny ceny, akce a ony nikde :-(
    jinak nevim proc nemaj zadny vystoupeni nikde.. treba si daj ted voraz,, a jen se budou soustredit na sve projekty ;-) a u Kim a Ash to je jisty na 100%
  • solo

a mozno aj jess pojde na solovku sak ona uz tiez mala solovku ... uvidime podla mna s adaju este dokopy len si vyskusaju ako im pojde solovka... len nici newem ci este vyskusa po neuspechu *9* *9* ale ta newem bo pred nedavnom NAHRALA PESNICKU S PITBULLOM HOTEL ROOM!! uvidi sa setko
  • ale

Urcite si to vsechyn vyzkousej a vrati se jako Black Eyed Peas a jak se jim ted dari :) navic solovka Fergie byla vic nez vydarena
  • RE. me se moc nelibi

To beres podle tech pisni z koncertů? Kdy kazda dolls zpivala sama?. no tak Jedina Melody a Nicole zpivali bez playbacku. Vlastne Nicole uplne, ale Melody ho tam mela, ale stejne zpivala ona svym hlasem, takze nevim na co ji ho tam nasraly.. jinak se nediv, ze zpivaji falesne, kdyz ten zpev do sebe poradne nedostaly jen Nicole a Melody ;-) Tim to je... Ale Ashley a Jessica maji skvely hlas.. Jessica ho ma hodne silny :) kdyz dala na kazdym koncerte tu tezkou cas z Nicole a Melody(I Dont Need a Man)+Ashley, Kimberly a Jessica cast v Beep :)(zive) a Kimberly? o ty se vi, ze nema krasnej zpev, ale umi jako :).. kdyz zpivala Beep tak to slo. ale ona se jeste vylepsi ;-) snad sem odpovedel podle tvych predstav
    takze shrnuti.. uttlacovani ostatnich dolls v PCD nemaj sanci pochytit ten zpev ;-) nejlepe umi zpivat Nicole a Melody(duvod je jasny)
    • Re: RE. me se moc nelibi

ja si proste nemuzu pomoc ale me se nelibi *9*
      • Re: Re: RE. me se moc nelibi

to už je tvůj problém............
    • Re: RE. me se moc nelibi

naprosto s tebou souhlasim *3*
  • podpořte je

Podpořte Pussycat Dolls v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz
  • :o)

Pussycat dolls jsou fakt super já mám nejradší Nicolu a Melody Thornton ty jsou nejlepší já je prostě miluju *14* *14* a chtěla bych se snimi setkat *14* *4* *14* to by bylo moje největší přání *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • TV Ocko

Nakonec vubec netrvalo hodku, jak rikali *9* , ale jinak dobry, jo a diky za upozorneni, asi bych na to zapomnela *1*
  • Úžasný

Jsou bezvadný!!!Až vydaj nový CD koupím si ho(samozřejmě, že si taky koupím CD Nicole)!!! *14* *14* *14* *3* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Úžasný

taky si myslím!jsou suprový hlavně ashley na prvním místě a na druhým jessica *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • hhhhh

hej Plosím kde mám zjistit kolik je ještě vsupenek na ně?? nwm vůbec kolik je na stání bo sezení nwm nic.. newíte to někdo Plosííííííímm???????
    • Re: hhhhh

http://www.ticketportal.cz/Podujati e_Search.asp?ID=183038

tam to najdes
      • Re: Re: hhhhh

Děkuji mocc.. už to mám.. seš zlato!! *15* *15* *3*
      • Re: Re: hhhhh

Já bych to taky ráda věděla ale nějak mi ta stránka nejde nalézt???mě to nic nenajde.. *9* *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit