-
hitparáda
tak nám kluci v t-music chart skončili druzí.slušné. *3* -
pokec
ahoj lidi, pokud by někdo chtěl na pokec o The Rasmus a nejen o nich , tak písněte moje ICQ:222016701 -
pokec
ahoj lidi, jsem Petra, je mi 16(zatím), ráda bych si s někým pokecala. Najde se někdo??? -
-
Re: pokec
ahoj *4* ...no jasne *4* *4* *4* ale me je teprve 14...tak jestli tu jeste nekdy budes tak pokecame *4*
-
-
Našel jsem fotky z pražského koncertu
Divoši z Finska *5* http://www.topreport.cz/clanek.php?clanek=251 -
rasmus na festivalu
Na jakým festivalu budou The rasmus vystupovat v ČR? Dík *3* -
-
Re: rasmus na festivalu
Tak to se ještě neví na jakém konkrétně vystoupí.Lauri se jen zmínil na koncíku,že by byl rád kdyby je někdo pozval do ČR.Tak pevně ddoufá,že to někoho napadne!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: rasmus na festivalu
Taky doufám ... tak je pozveme my,ne? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Ahojky
Ahojky lidičky jestli The Rasmus chcete podporovat i na jiných stránkách tak si je přidejte na týhle stránce:http://www.diskutnici.cz/f orum.php?id=675
PS:jsou tam i jiný diskuze *4* *4* -
The Rasmus
Ahoj všem zúčastněným, kteří byli také na koncertě , původně měl být v Lucerna Music Baru, ale naštěstí pro velký zájem přesunutý na Folimanku. Bylo to skvělý, úžasný a super zážitek z vystoupení, proto také nelituji ničeho. Ráda bych je viděla zase někde v ČR. *14* -
Hlasujte
Ahj všichni Fanoušci THE RASMUS,hlasujte v t-music char,jsou až na 5.místě.Tak dejte klukům hlas,zasluží si to potom co předvedli na Folimance *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Koncert
taky se přidávám, koncert byl naprosto skvěly,nelituju vubec že sem musela vstávat brzo ráno abych se tam dostala *15* Vystoupení nemělo chybu a ta holčina měla fakt štěstí a určo i hodně odvahy *1* Doufam že se potkáme v létě na tom fesťáku *3* Ať žijou The Rasmus *14* *14* *14* -
-
Re: Koncert
Nevíte někdo kdy bude další jejich koncert? *9* A jinak ten koncert byl úplně nádhernej a ta holka měla fakt štěstí.
-
-
Konc
Tak souhlasííím. ten koncert byl naprosto perfektní!!! Akorát to všechno nějak moc rychle uběhlo :-(