-
Super koncíl
Ahoj všichni!Tak koncert byl naprosto famózní,jsem uplně nadšená,nemnělo to chybu. *14* *14* *14* *14* *14* *14* Tý holčině jsem jen tiše záviděla a zároven jsem jí obdivovala,že to takhle zvládla.Jen doufám,že to vyjde a kluci přijedou v létě na ten festival,jak Lauri říkal.Budu se jen těšit,kluci jsou zlatíčka *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
super koncert
ahojky...vsadim se ze urcite vetsina z vas byla na vcerejsim koncerte... podle me byl uplne super. docela sem obdivovala tu holcinu jak si tam s Laurim zazpivala ve finstine *3* ..fakt ten koncert byla jedna velka pecka... *4* *4* *4* -
Hlasujte pls
ahojky všichni! hlasujte pls na www.kamikak.blog.cz(lukbobo.blog.cz zrušeno) díky moc za každej hlas (The Rasmus jsou tam taky
*3* ) -
Podporování
Prosim dejte hlas The Rasmus na stránce www.kunce-hitposky.blog.cz dekuju vám -
koncert
ahoj...nevite jestli bude predkapelou Kerli nebo Airfare...vsechno se to porad meni... cekam kdy zase oznamej ze koncert bude jinde... *9* -
-
Re: koncert
Ahojky,předkapela budou Airfare a konat se to bude na Folimance,už brzy.To je mazec!!!! *3*
-
-
Koncert
Lidííí...kdo se chystá ne ten koncík a nejlíp jde sám? Kámoška to dneska odřekla a je mi z toho nanic... *9* -
Podpořte Ramus
podpořte Rasmus v 2. kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
t-music
Tedka jseu v t-music char na 3 místě fakt super úspěch tak jen tak dál!!!! *3* -
Podpořte The Rasmus
Podpořte The rasmus v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
TR
cauky..nejspis tam pojedu s kamoskou,ale nwm esli sou este listky..nevite nekdo kolik jich este zbyva?..jo a nevite jaka bude predkapela *7* *4* -
-
Re: TR
nauč se psat fizle *5* *5* -
Ahoj
Já mám 2 lístky na jejich koncert navíc =(. Protože měla jít moje ségra s kamarádkou, ale nemaj čas. Takže jestli chceš já ti je prodám za cenu, za kterou jsem to koupila 760 Kč za 1 lístek!
To platí pro každého, prostě kdo má zajem napište na e-mail: Ilona.fousek@sezna.cz
Kdo napíše první tak má samo přednost!!! *3* -
listky uz jsou vyprodaný
a predkapela je Kerli, estonska zpevacka. -
-
Re: Re: TR
Tak to máš nějaké špatné informace,lístky pořád jsou k dosténí na netu.A předkapelou nebude Kerli,ale Airfare.No nic v každé případě si to užijem.Tak už brzy všichni naviděnou.
-
-