-
Black Roses
Ahoj všichni, koupila jsem si nové CD The Rasmus Black Roses a moc ráda se o něj podělím. Takže jestli ho chcete někdo poslat, tak mi písněte na mail a já vám ho pošlu. *4* *4* *4* -
-
Re: Black Roses
ahojky,poslaa bys mi ho prosím?moc moc moc prosím... -
ahojky plosííím pošleš mi ho taky -
Ahoj,poslala bys mi ho? prosiiiiiiiiiiim
-
-
Koncííík
Kluci jsou bezva jen doufám,že přijedou jak se všude píše a podle nich si myslím,že fanoušky nezklamou,jen se bojím,že na koncíku budou uječené fanynky,které budou řvát I Love You,ty nemám ráda ani já ani kluci *5* -
-
Re: Koncííík
No těch tam bude až to nebude hezký *10* pokaždé,když sem byla na koncíku,tak tam byli aspo 4řady uječenejch slečínek!! *3* *10* -
Re: Koncííík
no tak to si pis ze budou!!o to se postara sam Lauri:)) ale pokud jde o me, ja stejne omdlim hned jak ho uvidim,takze ani jecet nestihnu..xD xD xD
-
-
Moi
20.2. 2009 -- chci tam všechny vidět--zvu vás na panáka *5* ok? -
-
Re: Moi
Tak to tě beru za slovo.
-
-
koncert
Ahojky, kdy maj TR koncert a kde??? ty jo jsme uplne mimo, ten poslední jsem propásla, o tenhle bych přišla nerada.. :-) a kdyby mi nekdo byl ochoden přepálit a poslat to jejich nové CD taky bych se nezlobila *1* -
Koncert
Zdarec chystá se někdo na koncík? Já určitě tedááá xD se těšim. Škoda že to neni v Lucerně tam to znám ale tak ve Folimance to taky určo bude supr...The Rasmus 4ever! -
t-music
Tedka jseu v t-music char na 3 místě fakt super úspěch tak jen tak dál!!!! *3* -
Podpořte Ramus
podpořte Rasmus v 2. kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
koncert
ahoj...nevite jestli bude predkapelou Kerli nebo Airfare...vsechno se to porad meni... cekam kdy zase oznamej ze koncert bude jinde... *9* -
-
Re: koncert
Ahojky,předkapela budou Airfare a konat se to bude na Folimance,už brzy.To je mazec!!!! *3*
-
-
Podporování
Prosim dejte hlas The Rasmus na stránce www.kunce-hitposky.blog.cz dekuju vám -
Hlasujte pls
ahojky všichni! hlasujte pls na www.kamikak.blog.cz(lukbobo.blog.cz zrušeno) díky moc za každej hlas (The Rasmus jsou tam taky
*3* )