-
Re: OMG
to si řekla naprosto skvěle!..... *4* -
OMG
Ahoj, Nechápu proč se tady pořád hádáte jako ty největší pipiny na světe. No a co jako někdo poslouchá TH a někdo 50Centa a někdo třeba něco uplně jiného a co jako? nemůžete se respektovat? pořád se tady navzájem urážite! Takové Kecy nesnáším. A co jako? TH jsou taky lidi..a Naváži se tu snad něěkdo do vaších skupin? Stejně tady nejvíce píšou antifans TH. Nechápu proč tu lezete když tu pak jen Fanoušky TH urážite. Ste fakt trapní všichni antifans TH. Z mých přátel nikdo neposlouchá TH ae nevadí jim to tak nechápu porč to vadí vám. Je jedno kdo co poslouchá! nesuďte člověka podle toho co poslouchá ae jaký je! *9* -
Re: NiiC...
Hej nauč se psát! -
Lupeny
Zdravím, potřebuji se zbavit jednoho lístku na TH 15.3. v Tesle. Stání pod podium, původní cena 990,-, prodávám za 800, nejlépe Praha. Ozvěte se na mail nebo icq 445-288-737, díky :) -
Re: PLAKÁTY TH
aooy. mam zopaar plagatow green day. mozem poslat aj foto. posles aj ty? pls odpis na mail. -
Re: Re: Kabáti sou nej....
počítam že ty chodiš prudit taky-na jiny stranky jenom tady delas drsnačku *16* -
LÁSKA
Ahoj všichni sem Petra miluju tokio hotel a nejvíc Toma! *14* *14* A ne že si najde jinou holku neš sem já! *13* -
Re: Kabáti sou nej....
sakra kdy už tyhle lidi co sem chodi a pomlouvaj je pochopi ze tady neni vítanej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: kokoti
ty si kokot debile jak to muzes vedet prece je osobne neznas takze vysmahni!! -
PLAKÁTY TH
Vymením plakáty TOKIO HOTEL za plákát EWY FARNE nebo GREEN DAY :) Mám jich dost. Tak kdyžtak zanechte vzkazík :) -
TH jsou prostě nej
Tokio Hotel jsou nejlepší!! Mají skvělé alba, písničky, videoklipy... Přišla jsem na ně, kvůli jedné nenávistné skupině... Nesnášíme Tokio Hotel! Chtěla jsem se přidat, ale došlo mi že jsem písničku od nich ještě ani neslyšela. Tak jsem si pustila Automatic, a hned jsem změnila názor.. Do skupiny jsem se nepřidala a poslouchám je do teď *14* *14* -
Re: Re: pomoooc!!!!!
jééééééééééé moc ti děkuju!!! *4* *4* *4* -
Tokio Hotel sou nej!!
*14* Ahoj.mám ráda Tokio Hotel už hrozně dlouho.Asi tak 4 roky.Strasně se změnili.Hlavně Bill kompletně změnil svůj styl.Hudbu mají tedka taky trochu jinačí,ale me se moc líbí.Líbí se mi všechny jejich písničky.Vážně neexistuje ani jedna,kterou bych nemela ráda.Mám už aji lístky na jejich koncert jedu se svou nej kámoškou.Na živo je uvidím už po druhé.Kdo tam jede a ještě je live neviděl říkam máte se na co těšit.Je to úžasnej zážitek! *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Kabáti sou nej....
protože ste krawy *4* -
Re: Re: Re: Re: Kabáti sou nej....
hele uz by si s pomlouvanim tokio hotel mohl skoncit nemyslis??? kazdej tu na tebe nadava...tak odtud vypadni a uz se nevracej jo??? diky *3* -
Re: Re: Re: Kabáti sou nej....
sere mě že se vydavaj za rockovou kapelu...... *16* a všude se přiserou.. -
Re: Re: Re: Re: Re: Kabáti sou nej....
TY DEBILE PROČ SEM TEDA LEZEŠ!!!!!!!!!!!!SEM CHODÍ JENOM FANDI A NAHODOU SOU HEZKY *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: pomoooc!!!!!
Ahojky ta písnička se menuje JUNG UND NICHT MEHR JUGENDFREI. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Kabáti sou nej....
souhlasim -
Re: Kabáti sou nej....
TAk co sem lezeš když je jenom pomlouváš!!! *10* *10* *10* Di do p****e a nelez sem!!!!!!!!!!kdyz je tak nemas rad(a) *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* NELEZ SEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§