-
TH-
jejich koncert byl prostě bezva i když se zpozdili o tři hodiny.ale myslela sem že tam teda bude víc lidí ale aspon něco.Akorát mě teda mrzí jak o nich lidi mluví,že sou na kluky atd.každej má svůj vlastní styl a ten druhý nemá právo kritizovat někoho pro to,co se mu líbí atd. když už je nemáte rádi,tk se tomuto tématu vyhejbejte a děte někam jinam!ne každej kluk kterej se maluje musí být na kluka!žádný takový pravidlo není a řekla bych že je spíš většina kluků co se nemaluj na kluky.a pro informaci ti kdo to nevěděli když byl Bill mladší tk chodil s holkou!a myslím že když sám říká,že není gay tk jeho slovo by mělo stačit!takže si ty hnusný poznámky nechte pro sebe a zamyslete se nad tím,jak vypadáte a co děláte vy! *16* -
Tokio
Mě se osobně Tokio Hotel strašně líbí :) Mají skvělou muziku a teď, jak jsou starší, tak jim to jde ještě víc. A chci vzkázat těm, co je nemají rádi : Tak si jich nevšímejte, když vám tolik vadí! Copak je na tom něco tak těžkého?! Když něco nemám rád,tak to sakra nevyhledávám! -
:)**
Omg.. nechápu ty debili v t-music,který napadlo,že napíšou článek.. že sem přijedou 3.7. na Rock for people.. bože.. co z toho maj? všude se rvou o to, aby tam Téháčka mohli vystupovat.. a tady v ČR? napíšou jen debilní lživej článek.. nehnou ani brvou, aby sem Tokiáci přijeli.. takže.. pokud k nám ještě přijedou.. tak zase za 3 roky:(( holt budeme muset jezdit mi za nima..:( naštěstí jsem je letos už viděla letos už třikrát.. ale vidět je po čtvrtý by mi vůbec nevadilo:)) nejvíc je mi líto ale těch, které by se na ně mohli jít podívat když jim nevyšla při WTHCT např. Praha.. ale holt se nedá nic dělat.. budem za nima muset jezdit mi.. jinak.. kdo jste byl na jakém koncertě při WTHCT?:)) já osobně sem Byla v Oberhausenu, Praze a Vídni:))nejlepší dny mého života:)) -
Re: th
hey díky za pobavení:D to je zajmavé:D posloucham je od r.2005 tj. od začátku co byli známí a do dneška sem si nevšimla že Bill je emo:D on má prostě svůj styl..jenže to debilové v ČR nechápou.. -
Re: Re: teplouši
zmlkni dylino *14* -
th
Já hrozně chtěla jít na koncert,ale bohužel mi to nák nevišlo a tak jsem aspoň doufala že o tom bude něco v bravu nabo tak,ale vůbec nic,tak mě to trochu zklamalo,myslela jsem že s nima udělaj rozhovor nebo tak něco.chjo *9* -
wow
tak to je supeeer tokio hotel sou na třetim místě! -
Re: teplouši
Nwm jestli ses holka nebo kluk, ale to bylo trapný. Jak by se to líbilo tobě kdyby o tobě někdo takhle mluvil.. Pro příště by bylo pěkný kdyby si držel/a hubu ... -
Re: nwmmm
mas pravdu,a nekdy mi pride ze je to zenska:-D -
nwmmm
Bill a uplne jasne meni v ženu. já vím má svuj vlastní styl... Ale někdy mi příjde že je toho 'Stylu'až moc. *7* -
Re: Re: :-(
a do kolika to tak bylo? fakt skoda ze sem tam nebyla! -
Re: :-(
koncert th byl supeeer -
:-(
chjoooo už hrajou třičtvrtě hodiny:-(:-( a já tam nejsem!!!!:-( -
:-D
I love TH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! -
th
nic proti tokiáčum,ale mě se prostě nezdaj.Jo,bez urážky,ale Bill je emo jak vyšité,to jde strašně vidět,řikejte si co chcete,ale Bill je emo a vypadá jak holka,ale třeba je to jen muj názor *3* čauky -
Lupeny
Prodám 2xlupeny na stání na dnešní koncert TOKIO HOTEL, 1 za 350,- Kč (PC 890,- Kč) -
Re: OMG
Jo tos rekla fakt luxusne tk tonechápu ale tay vidíš který lidi jsou inteligentní a kdetý vypatlaný... A myslím tím jako ty co andávaj a nedaj jim pokoj a ty co je neřešej! -
teplouši
nechutný kreténi,hnus největší to tady ještě chybělo aby tu měli koncert fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjj
teplouši co si to v šatně strkaj do prdele *9* -
ble
sere mě když se vidávaj za rockovou kapelu jsou to akorát velký p*** *16* *16* *16* *5* *8* *10* -
Re: Re: Re: Nechápu
Nebráním vám ve vyjádření názoru a ani nechci ae tahle stránka je především pro fans a takový keci jako že se z nich zebejete byste si mohli ušetřit - tky sem nemusíéte vůbec chodit. V mím okolí je tky jen pár fans ae ostatní náš názor respektujou! My respektujeme názor antifans tak by antifans mohli respektovat náš názor. Každej poslouchá něco jinýho ae hádat se tady nemusíme! A antifans je nemusí pomlouvat!