-
..
Tokio Hotel má nejhorší zpěvačku na světě. *15* *15* -
ahoj,zvu tě
ahoj,chtěla bych vás pozvat na svůj blog,je o všem možném,zvířata,star....
No jo,reklamaXD
budu ráda když přídeš a zanecháš comment,Děkuju
http://antidicaprio.blog.cz/ -
Re: Koupím
mám ,je hnědo oranžovo černý,trochu starší.. velký jako dva obyčejné ..ozvi se mi jestli chceš na blog:www.antidicaprio.blog.cz,nebo mi napiš sem na osobnostech .cz -antidicaprio
možná se něak dohodnem. *5* *5* *3* *3* *3* *1* *1* -
Koupím
Ahojky lidi nemáte někdo plakáty TOKIO HOTEL ? Nějaký sháním chci jich víc =P klidně od vás koupím ♥ Dík -
tokio hotel
Jsou božžíííííííííííí kláássný songy6* *14* *14* *14* -
Re: LÁSKA
hej ty už to nehul,nebo se běž léčit -
Re: OMG
caw,hej tk to řekni těm debilním fanynkám,ty jejích sladký řeči,jako že Billíšek je upe k vošukání a to muck muck a ťuťu ňuňu,to se fakt nedá číst.Já vim,tedkom řekneš,aby sem anti nelezli,ae možeš se snažit jak chceš,stejnak tady anti furt budou,tk nwm co pyskuješ -
Re: Re: th
tk to si zajdi na oční,pač už v roce 2005 nebo kdys je začla poslouchat,tk Bill vypadal jak emo,hej lidi řikejte si co chcete,klido mě tady davejte samý 5,ae muj názor mě nikdo neveme!!!Ani ty malý děcka,co TH poslouchaj *1* *1* *1* tkže marná snaha *5* -
Re: :-(
se z toho ne..... *1* -
Re: Re: :)**
bud ráda,tvoje máti má asi dobrej hudební vkus a nechce aby sis ho zkazila,viš jak to myslim *3* -
nj
Tokio hotel sou buzny... -
TH
ty jo já sem nikdy TH nemusela (ale nikdy sem na ně nenadavala,prostě sem je neposlouchala) asi je to tim že sem je znala jenom pod pisničkou Durch den Monsun..a ted asi před 2 měsícema muj 14ti letej bracha je začal poslouchat a musim uznat že mě vážně chytli...třeba taková písnička World Behind My Wall je fakt super..:) -
th
tokio hotel jsou nej a kdo si to nemyslí je asi pěkně trhlej -
video
už se mrtě těšim na to video k Dark side of the sun!!!!!! -
Re: 123
oni jsou božžíííí fajnová skupina *4* -
123
kdyz se vam nelíbí tak sem proste nelezte -
Re: Re: plakáty
ahojky....jj vyměním je :-) a kolik toho máš? :-) -
Re: plakáty
ahoj......ctěla bgych se zeptat na ty plagaty aclanky th....ja mam naky veci s ewou a green day... vyměnila bys je?ěšč *4* -
plakáty
Ahoj. Vyměním plakáty případně i články Tokio Hotel za Green Day či Ewu Farnou. Kdyžtak písněte majlík :-) -
Koupíííím
Koupím plakáty, oblečení všechno možný TH ... Kdo by byl ochotný mě to prodat tak at napíše na e-amil
linda353@seznam.cz
Prosím děkuju *3*