-
:-*
Nejlepsi Je Tomaseek :)) :-** *3* -
Re: Re: tweee xD
Naprosto přesně tky sem je dřív nesnášela a teď bez jejich hudby a fotek nedokážu být!!! -
Re: Re: tweee xD
Jestli je tak nesnášíš tk sem nelez -
Re: tweee xD
Já to chápu...... Mozek mi občas taky někdy vypíná, ale ten tvůj už má celkovej výpadek pokud posloucháš takovýhle voly. Pokud chceš oprostit vod toho krákání těch kreténu tak si poslechni Tenacious D. -
Re: tweee xD
anet se mnou to bylo to samy!!!! xD xD takovy ty prej: Teplouši! buzny! emaci! nechápu jak se ti muzou libit!!!!.......................... .....
a ted? chci vsechny alba! xD xD xD vid anett? -
tweee xD
Tweee vzdycky sem Tokio hotel upeeee nejvic nesnasela ale ted sem na nich zavysla sou upe bozi!!! nechapu to.. xD -
Re: Tokio Hotel
jo já taky zbožnuju tokio hotel *14* *14* *14* -
Re: Tokio Hotel
Ahojlitz!!!
Mám blog o TH a ráda bych se s nim podělila se všema!!!!
http://siimonnqa.bl og.cz/
Děkuju *3* -
Tokio Hotel
Zbožňuju Tokio Hotel, líbí se mi Bill Kaulitz a nestydím se za to! Tohle zkopíruj všude co to pude, pokud je zbožňuješ a nestydíš se za to! -
Re: Re: Re: Re: Smizuzi
seš trapná jako pytel sraček!!... si myslíš že ti to někdo věří?!.. HA takt o dovol abych se zasmála pííčo!! *15* -
Re: Re: th
takže ty to taky nechápeš? *3* nebo seš jiná národnost? *5* -
Re: Re: TH-
hej,ja neřikam,že aj kdyby byli gayové,tak proti nim nic nemám *4* jedna moje kámoška je lesba,ale dá se s ní fakt fajn pokecat,tkže proti 4% lidem nic nemám,nwm jak je to u jiných,ale myslim že homosexuálové sou v pohodě,a jestli proti nim někdo něco má,tk je pěkný debil *1* -
Re: :)**
Se máš,mě to máma zakázala...:(((( -
Re: Re: TH-
Pravda....I kdyby byli gayové tak co....Hlavně že maj super písničky a že to sou suprový lidi.....To mi upe stačí....A co je tu jenom kritizujou tak ať SEM NELEZE.......Když je nemam ráda,nelezu na jejich stránky *13* -
:-)
ja si myslim ze sou uzasny a vzdycky budou ale maji podstatne min fanousku a to me fakt mrzi :-( -
Re: Re: THokíncííí
tak to musím souhlasit a pak nám nemaj nadávat do krav když náká husička píše takový kraviny *9* -
Re: FUCK OFF!!!
trapný.... -
Tokio Hotel LIVE DVD
Exlusivní informace o připravovaném DVD z tour Humanoid: http://bit.ly/9tvnCz -
;)
Musim se přiznat, že jsem patřila mezi ty, co kritizovali TH JEN proto, že se o nich všude mluvilo a taky kvůli Billově vzhledu. Teď už vim, jaká to byla chyba. I když nejsem mega fanynka jejich písničky jsou vážně super =) -
Re: TH-
Co máte všichni proti gayum. I kdyby byl gay nebo ne, to jako vadí? Vždyt' jsou to super lidi, já mám mezi nima i pár dobrej kámošů a to jsem, jak vy říkáte, uplně normální. Takže i kdyby byli ti z toho Tokia gayvé tak co. Dělá je to méně lidmi? Čistě hipoteticky netvrdím že jsou. *4*