Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • žádný postupný vývoj NEPOZORUJÍ! je to stále jen a pouze zatím neprokázaná TEORIE u žádného dosud žijícího živočicha neexistují kompletní důkazy o postupném vývoji vždy je to jen teorie dříve založená na tom, že se ty mezičlánky někdy najdou no ještě se nenašly, ale klidně si tomu že se najdou věřte....
  • To, že nějaký vědec pracuje s nějakým předpokladem neznamená, že je to pravda. I s teorií stvoření pracují vědci.
  • Líbilo se mi kdysi motto jednoho článku: "Kdo si myslí, že vše vzniklo náhodně je jako ten kdo si myslí, že výbuchem v tiskárně vznikne Ottův slovník naučný". Je dost vědců, kteří jsou věřící ve všech zemích. Už to je divné, že se našlo minimum tzv."spojovacích článků". A ještě dost z nich, jak se později zjistilo, byly podvrhy.
  • ba ne, my nejsme opice a nejsou jimi ani lidoopi, my jsme i se šimpanzi, gorilami, paviány.... hominidé.
  • ne z ničeho - jsme produktem vývoje hmoty
  • ale neexistují spojovací články, jsou jen společní předkové, jako na každém stromu života - mezi vámi a vaším bratrancem není žádný spojovací článek, není nějaký půlbratranec, jsou jen rodiče a jejich rodiče
  • To jsem zvědav, jestli si v Anglii troufnou zakázat výklad vzniku světa jak jej podávají muslimové. To určitě ne!
  • Ty důkazy jsou poměrně jasně viditelné v DNA.
  • jak ho vykladaji muslimove? spis jak ho vyklada koran, ne? a koran se jako vedecka teorie nikde v Britanii nevyucuje, ten se vyucuje tak mozna v hodinach nabozenstvi.
  • KronosDeret: já jen věřím, že Rejžižral použil opravdu mocný sarkasmus. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit