-
,,Veremiy - Everything will be fine (Ukrainian
version), skvělá písen z pořadí dnes jejich třetího hudebního alba mám
dnes upřímně také hluboce moc rád, ale pro Ukrajinu s ruskou agresí ve
válečné situaci na Ukrajině to bohužel dnes nijak dobré není a do
budoucna ani nebude, nejen Putin, ale i Zelenskyj jsou fanatici dnes oba
dva kteří jdou ve své vysoké politice dnes vždy rádi přes mrtvoly,
Ukrajina je zdecimovaná a já trpím s ní, nechýbí už bohužel dnes moc k
tomu aby byla rozbombardovaná v troskách dnes celá, Rusko je velmoc a je
třeba diplomaticky dělat ve vysoké politice vždy kompromisy, nějaké
ustupky, stejně si to celé jejich nerostné bohatství nakonec dnes
rozdělí Amerika a Rusko a Ukrajině z toho nezbyde nakonec už vubec nic,
tahle otřesná válka, všechny ty nedemokratické otřesné ruské politické
válečné zločiny nejen na Ukrajině proti lidskosti, co média v Rusku
často cenzurují a tají, se už do českých mainstreamově masových médií do
TV v Česku dnes mediálně vubec ani nedostanou, Rusko je velmoc a se
svým válečným tažením a se svým válečným fanatismem zdaleka nejen proti
samotné dnes Ukrajině a zemím EU a NATO se bohužel diplomaticky po
dobrém dnes nezastaví, ale je třeba ve vysoké politice na Ukrajině vždy
hledat diplomatické ustupky a deplomatický smír než jen nacházet
Ukrajinu v její zničené infrastruktuře dnes celou zničenou v troskách."
Martin Dyntar.
-
,,Forenzní psychologové dnes otevřeně tvrdí
že každá zkušenost s duševním onemocněním vždy nakonec vede k hluboké a
k největší osobní mentální vyzrálosti a k osobní mentální vyspělosti,
přesto všechno že dnes lidé s touto dobrou zkušeností, která je posune v
životě vždy hodnotově dál, (tato zkušenost s duševním onemocněním má
vždy velký smysl, protože hluboce mění a nejvíce dnes i hluboce vždy
proměnuje žebříček osobních hodnot, osobních vždy priorit v životě),
nejsou i z hlediska forenzních psychologu dnes pro společnost ani sami
sobě nikdy už nijak více nebezpečný než dnes běžná populace ve
společnosti a z hlediska i forenzních psychologu tyto lidé bez ohledu
právě už dnes na svou psychiatrickou diagnozu, která má vždy zustat
pečlivým a dukladným vždy přísným soukromým lékařským tajemstvím často
kvuli samotné častné snaze právě i kvuli dnes psychiatrické diagnoze
tyto lidi pak stigmatizovat, v jejich právech často znevýhodnovat,
diskriminovat a právě i kvuli samotné psychiatrické diagnoze je vždy
často i zdiskreditovat, ta snaha o to ve společnosti dnes bohužel stále
ještě je tvrdí právě i forenzní psychologové, a z hlediska forenzních
psychologu i tyto lidé s touto zkušeností s duševním onemocněním, o
kterém je dobré nemluvit jako o duševní nemoci ale vždy mnohem více vždy
jako o samotné osobní vždy životní zkušenosti právě s duševním
onemocněním, navzdory své psychiatrické diagnoze, která má zustat
pečlivě a dukladně vždy soukromě dnes přísně chráněným lékařským
tajemstvím, už bez ohledu na svou psychiatrickou diagnozu svého
onemocnění jsou stejně tak vždy bez rozdílu s běžnou populací ve
společnosti u sebe dnes schopni svého vysokého náhledu na svuj zdravotní
a duševní stav, forenzní psychologové také nejlíp vědí že zdaleka není
to v jejich "léčbě" zdaleka jen ani tak o psychiatrických práškách jako
vždy mnohem více o osobním náhledu na svuj zdravotní a duševní stav, ale
přesto vše, přes všechny závěry forenzních znalcu a forenzních
psychologu másová média se dnes vždy destigmatizační kampani ve
společnosti, tak jak ji dnes často právě nahlíží a často i preferuje,
upřednostnuje a prosazuje ve společnosti dnes NUDZ a mnohé neziskové
oprganizace ve společnosti typu RIAPS či PDZ dnes bohužel stále ještě
nejvíce sami vždy vyhýbají, jsou vysoce politicky uplatný a vysoce
politicky dnes sami hluboce prohnilý a zkorumpovaný!" Volnomyšlenkář a a
občansky levicově politicky dnes demokraticky aktivní levicový
humanista Martin Dyntar dnes v české společnosti, coby česká obdoba
Andrease Fregeho známějšího dnes mediálně vždy i mnohem více pod jeho
právě dnes uměleckým pseudonymem Campino dnes ve společnosti. MD.
-
,,Ano celá Ukrajina Ruskou agresí válkou nesmírně hluboce neštastně trpí, a do textu písní i do samotné hudby právě Ukrajinských hudebních Veremiy by se to i mělo vždy právě do jejich textu písní dnes více hudebně celé vstřebat a právě i vždy do jejich textu písní celé více i hudebně dnes promítnout." Martin Dyntar
-
ВЕРЕМІЙ - Віхола (Official Video), muj
komentář k tomu, muj komentář k Ukrajinským hudebním Veremiy: ,,Poslední
prozatím dnes poslední hudební album Ukrajinských Veremiy z roku 2021
mě osobně nepřijde už zdaleka dnes hudebně už tak zdaleka kvalitní a
dobré jako už předešlá jejich hudební tvorba právě v předešlých letech
2012 až 2016, to byl hudebně už teprve skutečný tzv. metallově hudebně
unikátní "Melodic Heavy Folk", který jsem si v jejich hudbě nejvíce od
srdce zamiloval pro nejlepší hudební album z roku 2014, ze kterého
pochází písen "Polety" (celé album, kdo měl možnost ho poznat a slyšet,
je neskutečně a neuvěřitelně akademicky melodicky podmanivě sugestivně
systematicky precizně už nejvíce melodicky dnes nejlíp hudebně dnes
akademicky neskutečně dobře muzikantsky celé akademicky, s akademickou
hudební prupravou a s akademickou hudební precizností nejlíp hudebně
propracované a jejich nejedna písen právě z tohoto i v pořadí druhého
jejich hudebního alba melodicky podmanivě sugestivně dojme hluboce k
slzám!), Ukrajinský Veremiy se bohužel už sami dnes hudebně už nejvíce
vzdálily od samotné hudebně melodicky své folk metallové polohy bohužel
mnohem dnes hudebně více k modernímu rocku s prvky moderního metallu s
minimálními s decentními vlivy tradičního akustického hudebního folku a
právě i tím mě dnes bohužel i nejvíce hudebně už osobně dnes hluboce
zklamaly, mám rád v jejich hudbě vždy více akusticky hudební folkovou a
folk rockovou polohu tzv. "Melodic Heavy Folk", ale přesto vše
Ukrajinské Veremiy dnes nejvíce hudebně už srdečně obdivuju a hluboce
miluju, a nejvíce dnes srdečně miluju." Martin Dyntar
-
Německé RAMMSTEIN! ted od srdce sám miluju hodně a skutečně dnes nejvíce
jejich dnes už officiální hudební videa dnes k jejich písním "Mutter"
(nesouzním vubec s písní, jsem na tom dnes stejně podobně jako téhdy
Andreas Frege ve svém officiálním hudebním videu právě ke své písni "Nur
Zu Besuch" německých Die Toten Hosen, ale právě po samotné podmanivě
melodické stránce je právě písen "Mutter" dnes skutečně největší hudební
skvost a největší hudební klenot), "Sonne" (zpívám rád vždy do refrénu
samotné písně, skutečně hodně podmanivá, hodně v německém jazyce dnes
melodicky krásná a hodně i vyjímečná písen), "Ich Will" (durazná silná a
ostrá kritika masových médií i podpory tragického lidského osobního heroismu), "Im Nebel a "Mein Teil" (obraz nejen
dnes duševní, ale i sociální hluboké patologie), takže i nejlepším ted
závěrem k jejich hudbě právě dnes německých RAMMSTEIN!, rozhodně přesto
všechno dnes už nejsem jejich skalním hudebním nadšencem ani velkým
hudebním fanouškem, protože industriální metall v "Nové Německé
Tvrdosti" je mi dnes hodně hudebně vzdálený, i když dnes nejlíp vím že právě samotné hudební album "Mutter" (2001) bylo tím dosud, do dnes i vubec už dnes nejlepším hudebním albem německých RAMMSTEIN!, které posluchačsky osobně z minulosti také dnes duvěrně nejlíp osobně dnes znám, protože právě s hudebním albem "Mutter" (2001) jsem u německých RAMMSTEIN! kdysi v německé rockové hudbě jako rocker téhdy i teprve začínal, pak přišel největší hudební zlom v podobě hudebního alba "Auswartsspiel" západoněmeckých DIE TOTEN HOSEN! a přešel jsem více hudebně pak nakonec právě od německých RAMMSTEIN! více k nim, více k německému punk rocku i k hard rocku, ale právě německých RAMMSTEIN! jsem se v těžké emoční deprivaci s těžkou a s hlubokou depresý v životě naposlouchal právě osobně nejvíce, od hudebních alb "Herzeleid" (1995) k albu "Sehnsucht" (1997) a nejvíce pak právě po jejich dnes nejlepší hudební album "Mutter" (2001), které jsem opakovaně hlasitě téhdy poslouchal rád snad už nejvíce (možná za celý rok přes i více jak 100 jeho poslechu), mnohem více přirozenější je
mi skutečně německý Rock dnes mnohem více v hudbě, v podobě právě
západoněmeckých DIE TOTEN HOSEN! i některých dnes už i písní německých
BOHSE ONKELZ! a IN EXTREMO!, ale právě u německých BOHSE ONKELZ! a
německých IN EXTREMO! jich dnes samo o sobě těch právě jejich mnou
oblíbených už písní rozhodně už nikdy moc není, je jich vždy o to mín., mám dnes hudebně srdečně nejvíce osobně duvěrně dnes už víc hudebně oblíbené Ukrajinské hudební OKEAN ELZY! (mám jejich na 8 už jejich hudebních alb) a Ukrajinské VEREMIY! (3 jejich nejlepší hudební alba z let 2012 až 2016) i německé DIE TOTEN HOSEN! (ve formátu MP3 z MyFreeMP3vip-net. na stažených 220 jejich písní, na 4 jejich dnes nejlepší hudební alba z let 1993 až 2004 krom jejich nejlepší hudební výběrovky "Alles Aus Liebe - 40 Jahre" také dnes ve formátu MP3) a stále i vyjímečně dnes ještě i kanadana a folkaře a snad dnes i největšího hudebního flegmatika LEONARDA COHENA! (celou kompletní jeho hudební diskografii v MP3, která se mě ani celá hudebně dnes vubec nelíbý krom jen 4 hudebních alb "Songs of Leonard Cohen", "Song From a Room", "Songs of Love and Hate" a "Ten New Songs", které i jediné dnes ještě občas hudebně dnes poslouchám) a ruskou melodickou populární, resp. pop rockovou hudbu podrobně posluchačsky dnes nejlíp hudebně celou zmapovanou právě od samotných jejich 80. let dnes i nejvíce právě po rok 2012 (v MP3 formátu ze stažené výběrovky nejlepších ruských populárních, resp. pop rockových písní po rok 2012! pod hudebním názvem "Ruský Rock - 100 nejlepších ruských písní 1980 až 2012!"), jak jsem i nejvíce hudebně psal, zustávám v hudbě dnes osobně i mnohem více vždy u němčiny, právě u německého i Ukrajinského a Ruského jazyka dnes právě s hudebními skupinami s německými DIE TOTEN HOSEN!, s Ukrajinskými VEREMIY! i OKEAN ELZY!, to je dnes duše a srdce celé dnešní Ukrajiny a s některými i písněmi kanadana a folkaře LEONARDA COHENA!, které nejsou hudebně dnes vubec špatné, i když jich v osobní oblibě dnes u mě osobně moc už není, přesto si ke COHENOVY dnes svou cestu také ještě najdu, zmíním rád jen některé dnes jeho nejlepší písně, většinou už právě i milostné, romantické textařsky i melodicky dnes i nejvíce podmanivé sugestivní hudební duety se zpěvačkou Sharon Robinson, které dnes srdečně nejvíce miluji a nejvíce dnes poslouchám, tady jsou všechny ted i zmíněné: "A Thousand Kisses Deep", "Boogie Street", "Land of Plenty", "The Letters" a jedna z dnes i jeho posledních hudebních písní "Happenes to the Heart", ano vím, to co dnes už celé i nejvíce už hudebně poslouchám je dnes nakonec vždy i celé dnes otázkou hudebního sluchu v sobě, a ví se že právě melancholici právě častěji skutečně sami mají hudební sluch, a nejen vždy jen částečný, viz. největší hudební velikáni v klasické hudbě Johann Sebastian Bach, Franz či Ferenc Liszt atd., melancholici v hudbě. Martin Dyntar. -
Německé RAMMSTEIN! ted od srdce sám miluju hodně a skutečně dnes nejvíce
jejich dnes už officiální hudební videa dnes k jejich písním "Mutter"
(nesouzním vubec s písní, jsem na tom dnes stejně podobně jako téhdy
Andreas Frege ve svém officiálním hudebním videu právě ke své písni "Nur
Zu Besuch" německých Die Toten Hosen, ale právě po samotné podmanivě
melodické stránce je právě písen "Mutter" dnes skutečně největší hudební
skvost a největší hudební klenot), "Sonne" (zpívám rád vždy do refrénu
samotné písně, skutečně hodně podmanivá, hodně v německém jazyce dnes
melodicky krásná a hodně i vyjímečná písen), "Ich Will" (durazná silná a
ostrá kritika masových médií), "Im Nebel a "Mein Teil" (obraz nejen
dnes duševní, ale i sociální hluboké patologie), takže i nejlepším ted
závěrem k jejich hudbě právě dnes německých RAMMSTEIN!, rozhodně přesto
všechno dnes už nejsem jejich skalním hudebním nadšencem ani velkým
hudebním fanouškem, protože industriální metall v "Nové Německé
Tvrdosti" je mi dnes hodně hudebně vzdálený, mnohem více přirozenější je
mi skutečně německý Rock dnes mnohem více v hudbě, v podobě právě
západoněmeckých DIE TOTEN HOSEN! i některých dnes už i písní německých
BOHSE ONKELZ! a IN EXTREMO!, ale právě u německých BOHSE ONKELZ! a
německých IN EXTREMO! jich dnes samo o sobě těch právě jejich mnou
oblíbených už písní rozhodně už nikdy moc není, je jich vždy o to mín.
Martin Dyntar -
Protože v mainstreamově dnes masových médií, právě v TV dnes nikde neprobýhá žádná destigmatizační kampan na podporu a na ochranu dnes lidí se zkušeností s duševním dnes onemocněním, jak se o to i nejvíce dnes snaží ve společnosti právě NUDZ a mnohé i neziskové organizace typu RIAPS a PDZ, tak právě dnes česká mainstreamová masová média, jak jsem jim to v e-mailu vše osobně rád i adresoval a psal, považuju osobně vždy více v područí lobbingu vysoké politické moci a v područí dnes lobbingu vysokých politických zájmu za nikdy ne dnes už skutečně nestranná a nezávyslá, nikdy ne dnes za skutečně plně objektivní, protože vždy často hájí vysoké politické zájmy a jsou sami vysoce politicky dnes uplacený, vysoce politicky dnes zkorumpovaný, i forenzní psychologové dnes otevřeně rádi přiznávají a otevřeně dnes rádi tvrdí že lidé se zkušeností s duševním dnes onemocněním nejsou už nijak sobě ani druhým lidem ve společnosti dnes už nijak nebezpečný sami dnes více než dnes běžná populace tzv. vždy v uvozovkách dnes "zdravých" lidí a jsou často i sami u sebe vždy schopni svého vysokého náhledu na svuj zdravotní i duševní svuj stav bez ohledu už na svoji psychiatrickou diagnozu, forenzní psychologové nejlíp vědí že dnes ve společnosti všude nejvíce chybí větší tolerantní přijetí a větší i hlubší tolerantní pochopení dnes samotných právě lidí se zkušeností dnes už s duševním onemocněním, forenzní psychologové vědí že psychiatrická diagnoza má nejen proto vždy zustat soukromím vždy lékařským tajemstvím, protože právě často kvuli vždy psychiatrické diagnoze se dnes ve společnosti vždy osobně bohužel nejvíce pokryticky odsuzuje, nejvíce hluboce dnes stigmatizuje, démonizuje a znevýhodnuje, diskriminuje vždy i v lidských právech, a bohužel mainstreamová masová média (TV) často bohužel proti tomu veřejně dnes sami vubec nic nedělají, jen tomu všemu v područí lobbingu a vysokých politických zájmu vždy bohužel nečinně pasivně vždy rádi přihlížejí, tak jsem jim to do české TV, do TV Nova i do CNN Prima News osobně v e-mailu, v e-mailové komunikaci nakonec i rád psal co by se dnes v masových médiích mělo i nejvíce vždy změnit, ale evidentně je už vždy mnohem více dnes už bohužel dnes více zajímá mnohem více typicky už americky západně dnes pop kulturně dnes více masová zábava a "Šoubyznys" ve společnosti vždy už bohužel dnes samotný než upřímně i skutečně dnes pravdivě a nestranně nezávysle už objektivně vždy správně veřejnost informovat i právě o lidech dnes se zkušeností s duševním dnes už onemocněním, zažívám to nejvíce dnes osobně i sám že právě bohužel vždy jen kvuli psychiatrické diagnoze vždy dávají od toho tzv. často už raději ruce uplně pryč a rádi stigmatizují, démonizují i znevýhodnují, i diskriminují, kdy se to vše ve společnosti konečně dnes změní?!, roste s tím ve mě dnes jen agresivní sadismu. Takže RAMMSTEIN! a jejich hudební video klip k jejich nejlepší písni "Ich Will" jako silná durazná a ostrá kritika dnes masových médií po čem sami mediálně tzv. rádi mediálně vždy nejvíce jdou - bohužel nejvíce dnes vždy po šoubyznysticky bulvárních senzacích dnes ve společnosti! Nejen na Nově je to vždy ve zpravodajské hlavní relaci vždy nejvíce vidět. Martin Dyntar
-
ВЕРЕМІЙ - Перший сніг (Official Video) (z vizuálně i hudebně z
profesionálního dnes muzikantského hlediska jedno z upřímně dnes
nejkrásnějších hudebních videií Ukrajinských Veremiy i jedna z
nejkrásnějších dnes už hudebních písní právě Ukrajinských Veremiy) PS.
ale česká společnost bohužel dnes svou velkou netolerancí je vždy i z
forenzně dnes psychologického hlediska je bohužel vždy více hodnotově
systémově morálně už nastavena vždy více dnes už na agresivní sadismu.
právě dnes v sobě, které dnes celé v České Republice a v české
společnosti vždy jen nahrává ohromné dnes masové kulturně dnes
společenské popularitě něměckých RAMMSTEIN! nejen na You-Tube a právě i
jejich rozhodně už nejlepších dnes písní "Mutter", "Sonne", "Ich Will" a
"Im Nebel", které si vždy rád občas poslechnu právě dnes i já, protože
právě netolerance je dnes v české společnosti v České Republice bohužel
dnes všude hodně a bohužel vždy i nejvíce, ptejte se dne nejlíp právě
práce samotné dnes městské i státní policie, samotné dnes PČR dnes v ČR
asi je ještě jejich práce z morálního i z lidského hlediska vubec ještě
nějak upřímně skutečně profesionálně vubec baví a ještě emočně i lidsky
nějak upřímně skutečně vubec právě z morálního i z lidského hlediska
skutečně vubec ještě dnes nějak osobně už dnes naplnuje. Hodně o tom
dnes sám pochybuju. Martin Dyntar -
,,Právě největší smysl pro osobní čest a smys i pro spravedlnost mě v této konzumní totalitě, která je, ve které člověk velice těžko, velice obtížně dnes prosazuje občansky už levicově hluboce lidské a hluboce morální hodnoty svého přesvědčení a svého svědomí mě bohužel i z forenzně dnes psychologického hlediska (a forenzní znalci, právě forenzní psychologové to dnes sami vědí za mě nejlíp) vede vždy i z forenzně už psychologického a hlubinně dnes i psychoanalitického hlediska vždy jen k největší touze až agresivně sadisticky rád ubližovat a zabíjet, protože osobní i lidské svědomí vás k tomu tlačí, to je i otevřeně bez cenzury právě to hluboké a velice těžké, velice obtížné morální dilema, které Dostojevskij za mě nikdy nevyřeší, líp by se mě dnes žilo bez osobního svědomí, společnost je dnes plná falešných lidí a samích swiní, je to samotnými slovy českého vlastence, textaře, neonacisty a zpěváka Tomáše Ortela "Falešný Svět" plný falešných lidí co do huby si nikdy sami nevidí, a hlavně je to dnes v pokřivených morálních lidských hodnotách a v osobních i vždy prioritách společensky pop kulturně masově dnes konzumní totalita a kyber totalita sociálních sítí, v tomto světě pro mě není žádné místo, žít se mě v něm dnes vubec nechce, s hlubokým svým zklamáním že to je špatný svět ve kterém bohužel už nikdy není příliš moc místa pro radost, štěstí a naději na lepší život ani naděje na lepší budoucnost pokud vždy u sebe nakonec plně respektujete své osobní svědomí, protože to jen vždy samo o sobě vždy jen vede k velice hluboké a vždy k velice těžké osobní depresy, a právě podle dnes i nakonec už právě většiny dnes sociologických pruzkumu vždy nakonec právě melancholici či právě vždy jedině už teprve lidé s těžkou depresý vždy i osobně teprve vždy nakonec osobně nejlíp sami vidí svět takový jaký skutečně vždy je vždy bez osobní přetvářky hluboce vždy realisticky, právě vždy už bez osobní lehkomyslnosti a vždy už i bez osobní najivity. A právě takový dnes "hluboký realista" s altruisticky dnes dobrým srdcem v tom co vždy píšu a v tom o čem vždy i píšu upřímně už dnes i skutečně právě sám nejvíce jsem!" Martin Dyntar.
-
Mám skutečně velký, největší smysl pro čest a spravedlnost, která ve společnosti bohužel dnes nic neznamená, proto i také bohužel díky tomu dnes v sobě řeším příliš těžké a příliš i hluboké morální dilema, které mě dnes vede k oblibě ruského spisovatele Fjodora Michajloviče Dostojevského, který v sobě podobná morální dilemata řešil v životě také, byl to také těžký melancholik a nejen lidským bezprávím hluboce trpící člověk, Dostojevskij, který se sám v klasické ruské literatuře nejlíp zabýval lidskou duševní i sociální patologií hledal východisko v odpouštění, ale nemohl ho sám často v sobě také najít, trest smrti, kterýmu unikl a který mu byl změněný na dlouholetý pobyt ve vyhnanství na Sibiři ve vězení (kde jedinou už knihu, která byla jediná i povolena a jedinou i knihu kterou už mohl sám číst byla právě jen křestanská Bible) mu fyzicky i psychicky, i duševně podlomilo jeho zdraví opakovanými častými záchvaty padoucnice, Dostojevskij, kdo četl do konce jeho "Zápisky z Podzemí" (1864) dobře ví jak i sám Dostojevskij dokáže být rád hluboce cynicky velice už zlomyslný a vysmívat se nejen sobě, ale i druhým lidem, a hledat vždy odpuštění nejen už sobě i větší toleranci. Martin Dyntar