-
,,Starý kotel na adrese Chráněného Bydlení RIAPSu Benešova 370 Trutnov
Poříčí už dnes neprošel vubec revizí a domnívám se že dochází k uniku
rtuti nebo olova z kotle ve vodě a hrozí vážné zdravotní
komplikace!",,Dobrý den chci informovat média i veřejnost o tom že starý
kotel na adrese Chráněného Bydlení RIAPSu Benešova 370 Poříčí Trutnov
neprošel revizí a teče rtutí nebo olovem kontaminovaná voda z kotle a
při koupání i při pití vody hrozí vážné zdravotní komplikace, mám 2
dukazy, bývalá spolubydlící Darina Dušeková měla při koupání z vody
vážné zdravotní komplikace, nějaký hnis, který se ji musel chirurgicky
ošetřit a měla zánět krve z kontaminované vody a musela proto dlouhodobě
užívat antibiotika, vše z koupání v kontaminované vodě, mám podezření
podle rezatého hnědého zbarvení zákálu vody na dně varné konvice (2
dukaz) že skutečně v kotli, jehož revize byla zanedbaná, skutečně dnes
dochází k uniku rtuti nebo olova ve vodě a hrozí skutečně vážné
zdravotní problémy, hrozí skutečně vážné zdravotní komplikace, prosím média a TV o pomoc mě
na Chráněném Bydlení RIAPSu Benešova 370 Poříčí Trutnov, státní PČR i
Hasiči to ted odmítají sami jakkoliv už řešit a nemužu už na adrese
Benešova 370 Poříčí Trutnov na Chráněném Bydlení už vubec ted pít ani převařit vodu ani se tu už koupat, prosím pomocte." s pozdravem Martin Dyntar, klient CHB RIAPSu na adrese Benešova 370 Poříčí Trutnov. -
PS. ,,budete mě dělat problémy nedopadnu špatně jenom já, dopadnete špatně i vy bezpáteřní české swině které mám dnes hluboce u prde.., poznáte nejlíp teprve sami nakolik jsem pro vás sám vysoce dnes nepotřebný a skutečný odpad většinové české společnosti swině jedny český bezpáteřní, k takovým nemám v sobě dnes také žádné výčitky svědomí, ani lítost, ani výčitky svědomí swině jedny český bezpáteřní! Tím tu definitivně dnes končím." MD.
-
,,Cenzurujou mě tu tvrdě každé slovo v komentáři, už tu nemužu napsat vubec nic, stejně dnes končím!" MD.
-
,,Dari jsi vyjímečná a krásná holka, v České Republice dnes jediná Trutnovská česká Shakira, přeju ti v novém roce 2026 vše nejlepší, hodně tvé radosti, odvahy, statečnosti i hodně tvé duševní pohody, hodně zdraví, štestí, radosti, spokojenosti a lásky! ti dnes nejvíce přeju." MD.
-
,,Lidé se zelenýma očima trestají každé lidské bezpráví a každou lidskou
nespravedlnost ve společnosti vždy sami rádi už nelítostně a velice už
nemylosrdně vždy tvrdě! Mám hluboce dobré a laskavé srdce, ale
bezpáteřní české swině, kterých je dnes ve společnosti vždy dost ve
společnosti nikdy nepřehlížím!" MD. -
,,Přeju chladnokrevné sadistické swini bez emocí a bez svědomí mému otci Josefu Dyntarovy v Rychnově nad Kněžnou smrt při neštastné dopravní nehodě za volantem! Je to přece sen každého vášnivého motoristy. Jeho matka se kvuli němu dnes musí obracet v hrobě! Taková swině si nic lepšího dnes nezaslouží. Velký a dobrý Pragmatik a rádobypacifista zkurwený bezpáteřní agresivně a slepě "rádobymírumilovně" pacifisticky katolicky poslušný s tupou katolickou morálkou permanentně v životě neustále jen připosraný a zbabělý bez skutečné své osobní lidské dustojnosti, ale je to přece vysoce dobrý Pragmatik, proto vždy v životě kouká především vždy jen na to co je vždy nejvíce pro něj vždy už nejlíp a vždy už nejvíce výhodné! Takový je přesně on se svou sadisticky nekrofilní vypočítavou a mstivou agresivní sadistkou a zkurwenou těžkou choleričkou Lenkou Šilarovou v Rychnově nad Kněžnou, dopadl s ní v jeho bytě uplně už dnes neštastně stejně jako má matka v minulosti právě s Matuškou a oba dva mě dnes těžce nenávidí a dávají mě rádi své neštastné manželství rádi za vinu. Ale je dnes stejný, podřizuje se ji ve všem, je to pro něj přece výhodné, je to přece v životě dobrý Pragmatik!" MD.
-
,,Kde dnes bere většinová česká společnost sama nějaké ohledy na to že člověk se zkušeností s duševním onemocněním vždy sám potřebuje čas na zotavení? A u každého je to vždy časově rozdílné a jiné, u každého je to vždy individuální! Swině jedny nelidské, swině jedny nehumánní!" MD.
-
,,Společnost která ráda trestá je sama nemocná a potřebuje se léčit, tady už bylo dost lidského bezpráví lidí se zkušeností s duševním onemocněním ve společnosti, kteří pro psychiatrickou diagnozu nemají ve společnosti rovnocenné dustojné podmínky, kteří jsou permanentně neustále nadměrně a nadbytečně vždy sadisticky dominantně kontrolováni "psychiatrickýma práškama" ze strany psychiatru a většinovou českou společnost dnes nic jiného bohužel dnes už více už nezajímá než jen asi žerou pravidelně a poctivě psychiatrické prášky, sami by je už nežrali, ale nutí do toho vždy rádi druhé "více vždy psychiatricky nemocné a jen vždy psychiatricky nemocné" pro ně už asi dnes nepotřebné, psychiatři dnes nemají srdce ani svědomí a celá většinová společnost je dnes stejná, o nic mín chorobně nemocná než dnes lidi s psyciatrickou diagnozou, který jsou pro systém jaký je společensky dnes nepotřebný a nepotřebný odpad společnosti, tak at to do nich vždy bez zábran bezhlavě ty psychiatrické prášky dnes už co nejvíce cpou a mužou jim i bez zábran už kurwit jejich zdraví, stejně jsou přece už nepotřebný pro společnost a jen už nepotřebným odpadem celé většinové společnosti. Taková nemocná neupřímná a pokrytecká společnost sama potřebuje vždy nelítostně a nemylosrdně vždy tvrdě ztrestat!" MD.
-
,,Jediné skutečné štěstí v životě je vždy v lásce, ale dnes se špatnými pravidly, se špatnými autoritami jaký ve společnosti dnes jsou se svou bezpáteřností a se svou neustálou permanentní připosraností a zbabělostí, kdy chýbí lidem dnes už nejvíce jejich hrdá kladná sebeucta, jejich lidská dustojnost, jejich svědomí, a jejich respekt vždy ke svědomí, jejich nezlomná vule vždy hrdě vzdorovat špatným společenským normám a vždy i špatným společenským podmínkám jaký jsou a jejich odvaha vždy hrdě nezlomně vzdorovat právě takovým špatným společenským normám a vždy špatným společenským podmínkám jaký jsou, jejich kuráž a lidská statečnost za takových nedustojných podmínek jaký dnes jsou už dnes nelze druhé lidi už v nejmenším dnes vubec upřímně milovat, ale jen je vždy nenávidět a pohrdat jimi i sebou a už jen ubližovat vždy rád, skutečná slušnost není nikdy agresivní a slepá bezpáteřní poslušnost společenským autoritám, společenským normám a společenským konvencím, skutečná slušnost a skutečná zodpovědnost za svuj život je vždy jinde, ve svém lidském charakteru a ve svém osobním svědomí, v respektu vždy ke svému osobnímu lidskému svědomí, ve svých pravidlech a ve svém systému svých hodnot a pravidel, proto už ničeho co jsem tu o zkurwené české povaze už tolik negativního rád napsal v nejmenším dnes vubec nelituju, vše je z mé strany o zkurwené české povaze hluboce upřímné a vše je skutečně dnes největší pravda." Martin Dyntar.
-
Игорь Тальков (Igor Talkov) - Памяти Виктора Цоя (En memoria de Víktor Tsoi). Sub. esp. na You-Tube ,,Přeji Darině Dušekové do nového roku vše nejlepší, hodně lásky, odvahy, štěstí, hodně statečnosti a pevného zdraví, je to nesmírně temperamentní a zábavná, laskavá, milá, hodná, slušná, krásná a vyjímečná holka s hluboce dnes dobrým a s hluboce laskavým srdcem, zaslouží si dnes v životě jen to dobré a jen to nejlepší, je mě ted upřímně moc líto že jsem neměl možnost se ji líp už více otevřít a ani ona mě a že se mě mnohem líp sama už více neotevřela a je mě ted upřímně hluboce moc líto že byla ke mě osobně hodně neduvěřivá, mohl bych jí skutečnému přátelství a skutečné duvěře ve vztahu a i skutečné loajalitě, skutečné hluboké oddanosti a věrnosti ve vztahu sám líp naučit, melancholici jsou ve vztahu sami hodně oddaný, sami hluboce oddaný a sami vždy hodně (vždy celoživotně) věrný a raci jsou ve své fyzické intimitě v sexu prozměnu hodně smyslný a vášnivý romantici, to oboje dvoje mám dnes se svým absolutním hudebním sluchem dnes v sobě proč dnes už nedokážu žít už vubec bez hudby a proč ve mě hudba dnes jediná nejvíce tišší mou duševní bolest a nejvíce rezonuje mím srdcem, kdy svým absolutním hudebním sluchem vždy mnohem líp vnímám a mnohem líp vždy rozeznávám a emočně euforicky (blaženě) už radostněsmutně vždy líp intenzivně v sobě prožívám melodické toniny a mnohem líp u sebe vždy vnímám i intenzivně prožívám líp své emoce. Dari ta písen "Memmory of Viktor Coj" od ruského politicky vysoce nepohodlného politicky či na politickou objednávku v Rusku zavražděného protirežimního ruského zpěváka a folkaře Igora Talkova mluví dnes nejlíp o tom co k tobě Dari v životě sám hodně dobrého a jen vždy už dobrého k tobě Dari dnes hluboce sám v sobě dnes cítím a co k tobě hluboce tolik dobrého cítit už sám nikdy nepřestanu." Martin Dyntar.