Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
396 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,forenzní psycholožka Julia Shawová a její kniha "Zlo - Věda o Temných Stránkách Lidství" (vydalo Paseka, 2019, 260 stran.), kapitoly: 13. "Uvod: Hlad", 25. "Váš vnítřní sadista: neurověda zla, o Hitlerově mozku, agresi a psychopatii.", 55. "Předurčení k vraždění: psychologie lačnění po krvi, o sériových vrazích, toxické maskulinitě a etických dilematech.", 83. "Přehlídka stvur: dekonstrukce divnosti, o klaunech, zlém smíchu a duševních chorobách.", 109. "Dvě tváře technických vymožeností: jak nás mění technologie, o pirátech nebes, zlých robotech a kybertrolech.", 135. "Perverzní jak prase: vědecké pozadí sexuálních deviací, o sadomasu, coming outech a zoofolii.", 169. "Lov predátora: jak porozumět pedofilum, o pochopení, prevenci a polidštění.", 189. "Hadi v kravatách: psychologie skupinového myšlení, o paradoxech, otroctví a etické slepotě.", 221. "A já nic neřekl: věda o vyhovění, o nacistech, kultuře znásilnění a terrorismu.", 255. "Závěr.", 263. "Poděkování.", 265. "Poznámky.", 293. "Rejstřík.", závěrem 10 věcí, který by měl každý vědět o zlu: 1. ,,Označovat lidi za zlé je lenost.", 2. ,,Mozek každého z nás je trochu sadistický.", 3. ,,Všichni jsme schopní vraždit.", 4. ,,Naše divnoradary nestojí za nic.", 5. ,,Technologie mohou nebezpečí ještě posilovat.", 6. ,,Sexuální deviace jsou celkem běžné.", 7. ,,Všechny stvury jsou lidé.", 8. ,,Peníze odvádějí naši pozornost od bolesti a škod.", 9. ,,Kultura nesmí promíjet krutost.", 10. ,,Musíme mluvit o nevyslovitelném.", poznámka Julii Shawové závěrem: ,,Nakonec bych na vás měla jednu prosbu: přestante prosím lidi, jejich chování nebo události označovat za ,,zlé". Pomíjíte pak duležité nuance, které tvoří základ příslušného chování. Místo toho vás chci povzbudit, abyste přemýšleli o nemyslitelném, mluvili o nevyslovitelném a vysvětlovali nevysvětlitelné, protože jenom tak se nám podaří odvracet to, co jiní považují za neodvratitelné. Je načase zlo přehodnotit.", ...mými slovy: ,,Asi ano, jenže žijeme dnes v nehumánní, v nelidské, v nemocné v tolik dnes bezohledné, arogantní a netolerantní nejen české společnosti, ve které jsme si bohužel dnes už zvykli na to si vždy ubližovat rádi, vidím nejen v české společnosti lidskou povrchnost a hluboké lidské pokrytectví, nekomunikaci ve vztahu a nezájem o komunikaci ve společnosti vždy o těch skutečně teprve duležitých dnes věcech, přičítám to dnes každodenní a všudepřítomné západní americké pop kultuře dnešní másové zábavy, na kterou je dnes i v TV v masových médiích často bohužel vše vždy marketingově dnes ve společnosti vždy všechno systematicky pečlivě, velice precizně a dukladně vždy vypočítané a hodnotám masově dnes konzumní společnosti. Osobně mám dnes nejvíce špatné zkušenosti se společenským stigmatem a se společenskou stigmatizací duševního onemocnění dnes ve společnosti, kdy se tím zvenku vždy jen co nejvíce už tlačilo právě vždy na mé hluboké i největší vždy osobní sebestigma, není to jen neetické, nepříjemné a hodně bolestivé na duši i u srdce, ale je to dnes vždy velice povrchní a vždy i hluboce osobně pokrytecké, pro mě dnes i nepochopitelné, protože nikdo z nás už nemuže dnes s jistotou dnes vubec vědět kdo ve společnosti u běžné "zdravé" populace vždy dnes má nebo vždy nemá vždy nějakou už poruchu osobnosti i bez tzv. už schválené officiální psychiatrické diagnozy! Hodně jsem se právě za to vše osobně rád velice nelítostně a velice nemylosrdně vymstil rád celé společnosti za všechno to její největší dnes společenské stigma, na které sama nemá dnes žádné své morální ani etické právo!" Volnomyšlenkář a levicový občanský aktivista i levicový humanista Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Přišlo vyrozumění z vnítřní kontroly. Nebylo to zbytečné jak jsem si
    myslel, tady v tom bezpráví je dnes skutečně těžké mit nějaké své
    skutečné dovolání spravedlnosti bez toho pokud se neobrátíte už v celé
    věci sami do TV na média, která vše zveřejní, teprve pak se bohužel vždy
    většinou skutečně nakonec i řeší mnohé věci ve společnosti, nechci
    uplně už podkopávat duvěru veřejnosti v médií, ale myslím si že pravdou
    nakonec je že vždy bohužel jen malí nepatrný zlomek všeho občanského
    lidského bezpráví se nakonec uspěšně dostane do TV do médií k zveřejnění
    mnoha věcí, o kterých často nemá veřejnost už dnes vubec vědět a
    kterých se dnes tzv. už nemá veřejně dnes otevřeně vubec mluvit, ale
    právě média, TV to vždy jediná často dokáže uspěšně vždy změnit." MD.

• MartinDyntar
    Игорь ТАЛЬКОВ - Лучшее Кумиры 90-х Видеоальбом na You-Tube, nejlepší pruřez vrcholnou hudební tvorbou nepohodlného a zavražděného protirežimního ruského zpěváka a folkaře Igora Talkova. MD

• MartinDyntar
    Игорь ТАЛЬКОВ — ЛУЧШИЕ ПЕСНИ Видеоальбом na You-Tube, výběr dnes nejlepších písní nepohodlného a zavražděného protirežimního ruského zpěváka a folkaře Igora Talkova. MD

• MartinDyntar
    Тальков. Убийство за кулисами [Честный Детектив] na You-Tube, nepohodlný protirežimní ruský zpěvák a folkař Igor Talkov. MD

• MartinDyntar
    Игорь Тальков. Про рок в своем отечестве | Документальный фильм na You-Tube, skutečný životní příběh ruského nepohodlného protirežimního zpěváka a folkaře Igora Talkova. MD

• MartinDyntar

,,Lidi by se dnes měli občansky aktivně sami vždy více zajímat o problémy ve společnosti a řešit je aktivně občansky a nestrávit svuj volný čas vždy permanentně dnes jen "Masovou Zábavou" "! Opak je dnes pravdou! Generace lidí na howno, zklamaný je každý a zklamaný jsou dnes už všichni!" MD.

• MartinDyntar

,,Typická Česká lehkomyslná povaha! Nenávidím ji z celého srdce! Tahle ,,Špatná mladá Generace lidí západně americky jen pop kulturně dnes Masové Zábavy a její povrchní a morálně pokřivené hodnoty západně jen americky dnes pop kulturně Masové Zábavy! 24. hodin permanentně na sociálních sítích! Co ta sama ví dnes o skutečném reálném životě?, o české společnosti a o vysoké politice?! Generace lidí stejně pěkně sama na howno!" MD.

• MartinDyntar

Rammstein Live Aus Berlin Full Show (1999) na You-Tube aneb tvrdé
    sado-masochistické praktiky v mezilidském vztahu naši zkurwené české
    povaze "Pracovitý, ale stejně swině!" křížené dnes mezi včelou a
    prasetem nám dnes vždy už jedině společensky dnes plně prospějou."
    (živák zahrnuje či rekapituluje písně z období 2 hudebních alb německých
    RAMMSTEIN! a to "Herzeleid" z roku 1995 a "Sehnsucht" z roku 1997.)
    Martin Dyntar, PS. proč ne obliba BDSM komunity dnes i v České
    Republice? MD.

• MartinDyntar

,,Uvědomuju si dnes nejlíp že morálně dnes prohnilé morálně dnes zkorumpované soudy jsou schopné vyvíjet dnes velice silný tlak na DR. Zuzanu Kozákovou i nejspíše uplácet aby mě dala sama návrh na ochrannou ustavní léčbu! Podle všeho co dnes vím je vlivný a bohatý podnikatel Helpionu Karel Vavřín i udajný vrah a udajně má sám kontakty i styky s podsvětím a PČR v Rychnově nad Kněžnou nejen netransparentní podnikání Helpionu (webové stránky Helpionu jsou sami o sobě neuplné a netransparentní) udajně i sama nejlíp kryje, ano vše jen udajně!, proto už jen z principu bych měl vysoce pravděpodobně možná dnes i z principu mít i policejní ochranu, ale pro média kvuli své psychiatrické diagnoze jsem přece nepotřebný lidský odpad a média sami dnes od všeho se rádi distancují a rádi už od všeho vždy dávají sami ruce pryč, české swině by také měli dnes více trpět a měli by si také dnes více vytrpět, nevím proč by měla trpět dnes nejvíce jen Ukrajina s Ruskem, ve zkorumpovaném Česku to všude hluboce dnes jen hnije, to vše otřesné a nehumánní co prožívá dnes Ukrajina prožívám dnes nejen už hudebně sám dnes u srdce či na srdci dnes s ní a nechce se mě často ani žít kolik je v tom jejím hlubokém traumatu dnes už nehumánnosti, dnes už nelidskosti. Gotz George byl nejlepší německý herec, mám do dnes rád nejlepší díly Schimanského jakými byli pro mě právě díly "Den Matek", "Azyl" a "Zločin a Trest", ve kterých si ho dnes upřímně vážím jako vždy nejlepšího vzoru vždy správného charakterního, neuplatného, neortodoxního, nekonvenčního, hodně vždy i svérázného vrchního policejního kriminálního vyšetřovatele, lépe resp. komisaře jak by i upřímně dnes policie sama skutečně měla vždy už nejvíce "Pomáhat a Chránit", být občas i neformální, nekonvenční, neortodoxní a svérázná, ovšem toto vše nerad vše píšu a sdílím vzhledem ke svému podnětu GIBS ohledně už soudního justičního omylu k prošetření možného i vysoce pravděpodobného zneužití pravomocí i možné korupce u státní policie, u PČR v Rychnově nad Kněžnou uzce související s podnikáním vlivného a bohatého podnikatele bývalých Emauz (které byli v minulosti vytunelovány a rozkradeny, viz. trestní kauza Emauzy Rychnov nad Kněžnou, na které dnes už navazuje právě Helpion) a dnes Helpionu Karla Vavřína, vše podrobně a detailně prostřednictvím e-mailové komunikace velice duvěrně osobně dnes sdílené s městskou policií v Trutnově i s médii v TV, s českou TV, s Novou i se CNN Prima News, bohužel zdaleka celé vše pro mě osobně dnes duvěrné a citlivé tu nemužu detailně a podrobně už vubec zveřejnit.
    Co jiného o de mě očekáváte než pravdu! Stejně tady budu brzo se svým
    psaním uplně už končit! Bohatý a vlivný podnikatel bývalích
    vytunelovaných a rozkradených Emauz a dnes podnikatel Helpionu Karel
    Vavřín, který má či měl zrekonstruované byty psané v podnikání na bývalé
    Emauzy má mit vysoce pravděpodobně udajné dobré styky na příslušných
    místech u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou, kde má i vysoce
    pravděpodobně udajné velice dobré konexe, samotná PČR v RKn mě před
    vlivným a bohatým podnikatelem Karlem Vavřínem proto i skutečně velice
    durazně varovala! Měl bych mít policejní ochranu, ale každý, i GIBS
    evidentně jak je vidět na to vysoce dnes jen sere! Vše sdílené s TV s
    médii, s českou TV, s Novou i se CNN Prima News, ale právě i rozhodně
    sem by se to už do komentáře stejně celé vubec už nevešlo! A zveřejnit
    tu bohužel podrobně a detailně ohledně už toho co se špatného a
    otřesného odehrálo právě před 3 lety v Rychnově nad Kněžnou už stejně
    vše jak bych chtěl už bohužel nemužu!, podrývá to celé totiž duvěru
    samotné veřejnosti v nezávyslou justici i v samotnou dnes práci a
    policejní profesionalitu celé PČR právě dnes v Rychnově nad Kněžnou,
    více k tomu už bohužel sdělit dnes sám nemužu!" Martin Dyntar, 41. let
    Trutnov

• MartinDyntar

,,ne skutečně nemám náladu honit!, ale jsem upřímně rád že se staráte! Takových lidí moc není." MD.

• MartinDyntar

PS. ,,2 krát celé přečteno a stále ještě dnes celé opakovaně i pročítáno - hodně vyjímečná forenzní znalkyně a vyjímečná forenzní psycholožka spolupracující s policií v Anglii aneb neskutečně krásná "holka", neskutečně krásná liška Julia Shawová a její nejlepší kniha "Věda o Temných Stránkách Lidství" (2019, česky vydalo Paseka), a teprve ted mužu jít konečně spát, ted jdu spát a skutečně i upřímně ted doufám že už se sem skutečně vubec nevrátím, protože i něco málo intimně dnes duvěrné si chci v životě také nechat jen pro sebe, tam kde není mentální zralost a mentální vyspělost je vždy nejvíce špatných osobních předsudku v životě i vždy ve společnosti." Martin Dyntar, MD.

• MartinDyntar

,,jinými slovy rád ubližuji a jsem toho u sebe také schopný aby si dnes i
    druhý lidé vždy i sami u sebe sáhli hluboko do svědomí, ale protože
    jsem sám realista a věci dnes vidím vždy hluboce realisticky tvrdím dnes
    i jediné - po dobrém to dnes nikdy nejde, takže proč neubližovat?
    Ubližuju také rád, nejste jediný!" MD.

• MartinDyntar

,,Ano přesně! Chápete to tu správně!, BDSM sado-maso (chistické) praktiky už jako dnes bohužel už jediná vždy cesta právě k přirozené autoritě ve vztahu ve společnosti!" ,,Ano, každý dnes ubližuje rád! Ptejme se už sami sebe proč tomu tak ve společnosti dnes bohužel je." Martin Dyntar, MD.

• MartinDyntar

,,ten forenzní znalec a ten forenzní psycholog jsem byl já!" MD.

• MartinDyntar

PS:. ,,Božííínku!!!! ani nemám náladu dnes honit, sadismu. už tady přece máte :-), jen jsem chtěl k tomu všemu ještě naposledy slovy forenzního znalce a slovy forenzního psychologa připomenout že skutečná slušnost je zdaleka dnes někde jinde a že skutečná slušnost zdaleka dnes není jen poslušnost vždy normám a všem autoritám, pravidlum dnes ve společnosti, skutečná slušnost je dnes někde jinde - v lidském charakteru a v lidském svědomí a vždy v respektu svého lidského svědomí, ve zdravé a v kladné vždy v silné lidské osobní sebeuctě, v kladné a v silné uctě k sobě samému (není často vždy sebeucta jako sebeucta jak má být) a v silném respektu vždy ke svému svědomí, v respektování vždy lidské přirozenosti i osobní lidské dustojnosti a vždy v přirozené autoritě bez ustavních norem autorit, pravidel ve společnosti a v přirozené vždy autoritě bez ustavního přístupu k normám společnosti a k autoritám vždy ve společnosti, a přirozená autorita je vždy stavěna na vzájemné partnerské vždy rovnocennosti a na vzájemném vždy větším tolerantním přijetí, na vzájemné vždy větší partnerské duvěře a na vzájemném vždy partnerském respektu a uznání, i na větší vždy vzájemné toleranci a na vzájemném vždy překonávání konvencí i posouvání norem společnosti podle ideologicky dogmaticky náboženských tradic atd., a na vzájemném vždy překonávání i posouvání svých osobních limitu, svých osobních hranic ve vztahu apod., atd., právě to je přirozená autorita, právě tak má vždy vypadat přirozená autorita, společnost je dnes sama nehumánní a ráda vždy sama nejvíce vždy trestá vždy za nepodřízení se špatným autoritám, špatným pravidlum ve společnosti a ráda vždy trestá i za překročení norem společnosti, společnost, která sama je nehumánní tím jakým špatným autoritám, jakým špatným pravidlum a jakým dnes v současné v dnešní byrokratické totalitě ve které už dnes chybí skutečná svoboda i skutečná i demokracie, už nelidsky politicky pravicově už dnes bezohledně, arogantně lidsky hyenisticky už nejvíce dnes bezohledným, často arogantním a společensky vždy nespravedlivým tolik i špatným zákonum dnes ve společnosti se vždy má člověk až agresivně vždy už uplně, už absolutně vždy agresivně poslušně dnes bezpáteřně často rád vždy už podřídit - to je právě často vždy teprve nakonec to nejvíce vždy nepochopitelné a teprve vždy samo o sobě i morálně hluboce vždy otřesné, morálně i traumatické a morálně i traumatizující vždy samo o sobě po několik i dalších generací ještě dál pak ve společnosti" Martin Dyntar, který přirozené autority ve vztahu je vždy u sebe i u druhých lidí dnes vždy plně schopný!, ale bohužel i jako realista už v ní dnes v dnešní době jaká je a v dnešní společnosti jaká dnes je téměř sám bohužel už dnes pomalu vubec ani nevěří že ji upřímně skutečně dnes budou ještě skutečně schopný právě dnes i druhý lidé, o to jediné teprve nakonec skutečně už hodnotově mi nejvíce dnes jde!" Volnomyšlenkář tělem i duší a dnes levicový občanský aktivista a levicový humanista či i levicový anarchista Martin Dyntar, ano jistě vysoce vždy přece nepohodlný a proto už vždy i také dnes přece už nepotřebný "odpad celé české společnosti." MD.

• MartinDyntar

,,Andrej Babiš s hnutím ANO není vubec
    špatný člověk, sami ted vidíte i správně alespon ted plně chápete proč
    píšu rád ,,swině český, anebo česká společnost jen hnije! Protože je to
    vše celé pravda, hnije tady u nás i justice, soudy i samotná práce PČR a
    média o tom raději vždy dávají už ruce uplně pryč, sami jsou politicky
    podplacený, politicky uplacený a politicky i zkorumpovaný! Vše je
    pravda, ale tohle tu stejně cenzurou asi ani v komentáři vubec neprojde,
    nezbývá než napsat a říct dnes jediné: ,,swině český!, budu se s
    německými RAMMSTEIN! s jejich nejlepšími dnes písněmi "Asche zu Asche",
    "Tier", "Bestrafe Mich!", "Alter Mann", "Klavier", "Sonne", "Mutter",
    "Ich Will", "Adios", "Im Nebel" a "Mein Teil" ve svém i konečně ted i
    posledním tu svém komentáři dnes rád těšit na tvrdé sado-maso BDSM
    praktiky v mezilidském vztahu v Trutnově, ponižování lidské i osobní
    dustojnosti totiž dnes není vubec ani žádný trestný čin! a lidi si dnes
    častěji i bohužel ubližují dnes vždy rádi, takže mužeme to všichni a
    ptám se je to dnes vše celé vždy nakonec o přirozené autoritě, ale kde
    ji dnes máme?, kde na Vás dnes v zaměstnání berou sami zaměstnavatelé
    dnes nějaké lidské ohledy?, i samotná tzv. dnes chráněná dílna je dnes
    hlavně vždy především už nejvíce vždy dnes lukrativní, vysoce výhodný
    dnes byznys pro podnikání v ČR, tam se často také neberou žádné humánní,
    žádné lidské ohledy! Česká společnost bohužel nejvíce hnije a v ní se
    nejvíce vždy daří a vždy i bude nejvíce vždy bohužel dnes dařit jen
    největším těm swiním a největším vždy sviním, stačí nám to všem že to
    dnes vidíme s Fialou a s Fialovou vládou dnes vždy v největší dnes
    korupční špíně dnes ve vysoké vždy politice. Ale smysl pro charakter,
    smysl pro čest a smysl i pro spravedlnost jak všude dnes v české
    společnosti každodenně vidím je dnes zřejmě, evidentně už (bez peněz)
    velice vždy málo. Tak jen čekám až mě "psychicky" rádi sami zlomíte, až
    mi přece rádi vždy zavřete hubu a umlčíte mě tak nejlíp jak sami umíte!
    Zkuste to! Jen do toho, budu se těšit! Prospěje to celé dnes přece vždy
    každému! O tom jediném dnes nijak už osobně dnes vubec už ani
    nepochybuju!" ,,Vysoce nepohodlný a vysoce dnes nepotřebný "odpad"
    dnešní české společnosti - volnomyšlenkář dnes tělem i duší a levicový
    občanský aktivista i levicový humanista, levicový anarchista co má vše o
    čem tu píše dnes v krvi." - Martin Dyntar nejen pro Trutnov.

• MartinDyntar

,,Gotz George byl nejlepší německý herec,
    mám do dnes rád nejlepší díly Schimanského jakými byli pro mě právě díly
    "Den Matek", "Azyl" a "Zločin a Trest", ve kterých si ho dnes upřímně
    vážím jako vždy nejlepšího vzoru vždy správného charakterního,
    neuplatného, neortodoxního, nekonvenčního, hodně vždy i svérázného
    vrchního policejního kriminálního vyšetřovatele, lépe resp. komisaře jak
    by i upřímně dnes policie sama skutečně měla vždy už nejvíce "Pomáhat a
    Chránit", být občas i neformální, nekonvenční, neortodoxní a svérázná,
    ovšem toto vše nerad vše píšu a sdílím vzhledem ke svému podnětu GIBS
    ohledně už soudního justičního omylu k prošetření možného i vysoce
    pravděpodobného zneužití pravomocí i možné korupce u státní policie, u
    PČR v Rychnově nad Kněžnou uzce související s podnikáním vlivného a
    bohatého podnikatele bývalých Emauz (které byli v minulosti vytunelovány
    a rozkradeny, viz. trestní kauza Emauzy Rychnov nad Kněžnou, na které
    dnes už navazuje právě Helpion) a dnes Helpionu Karla Vavřína, vše
    podrobně a detailně prostřednictvím e-mailové komunikace velice duvěrně
    osobně dnes sdílené s městskou policií v Trutnově i s médii v TV, s
    českou TV, s Novou i se CNN Prima News, bohužel zdaleka celé vše pro mě
    osobně dnes duvěrné a citlivé tu nemužu detailně a podrobně už vubec
    zveřejnit. Co jiného o de mě očekáváte než pravdu! Stejně tady budu brzo se svým psaním uplně už končit! Bohatý a vlivný podnikatel bývalích vytunelovaných a rozkradených Emauz a dnes podnikatel Helpionu Karel Vavřín, který má či měl zrekonstruované byty psané v podnikání na bývalé Emauzy má mit vysoce pravděpodobně udajné dobré styky na příslušných místech u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou, kde má i vysoce pravděpodobně udajné velice dobré konexe, samotná PČR v RKn mě před vlivným a bohatým podnikatelem Karlem Vavřínem proto i skutečně velice durazně varovala! Měl bych mít policejní ochranu, ale každý, i GIBS evidentně jak je vidět na to vysoce dnes jen sere! Vše sdílené s TV s médii, s českou TV, s Novou i se CNN Prima News, ale právě i rozhodně sem by se to už do komentáře stejně celé vubec už nevešlo! A zveřejnit tu bohužel podrobně a detailně ohledně už toho co se špatného a otřesného odehrálo právě před 3 lety v Rychnově nad Kněžnou už stejně vše jak bych chtěl už bohužel nemužu!, podrývá to celé totiž duvěru samotné veřejnosti v nezávyslou justici i v samotnou dnes práci a policejní profesionalitu celé PČR právě dnes v Rychnově nad Kněžnou, více k tomu už bohužel sdělit dnes sám nemužu!" Martin Dyntar, 41. let Trutnov.

• MartinDyntar
    Chopin - Spring Waltz (Mariage d'Amour) [Please Read Description] ,,Tak tomuhle by jste už asi sami dnes skutečně už upřímně dnes ani vubec nevěřily co vše vyjímečného a vzácného v klasické hudbě se dnes dohledá a najde ještě dnes na serveru You-Tube!" ,,Mám osobně ted velkou radost!" :-)

• MartinDyntar

,,cenzuruje se, protože lidé jako Fiala se rádi vysmívají do očí
    hlubokému a největšímu lidskému neštěstí chudých lidí a těch
    nejchudších!, i rád mě! To není člověk, co to tedy je? Největší lidský i nelidský dnes pravicový hyenismus vždy ve vysoké politice." MD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit