Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
666 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Dari stýská se mě po tobě, myslím na tebe a vzpomínám na nás co jsme všechno zažily, bylo to krásné a bylo daleko více mezi námi toho dobrého než špatného, doufám že se na to díváš dnes stejně a doufám že se tam v Trutnově máš dobře, at se ti do budoucna daří, jsi krásná a vyjímečná holka, doufám že mi někdy odpustíš, bylo by mi pak líp, nebylo pro mě nic horšího než odcházet ve zlém alespon už bez rozloučení se právě s tebou. Chtěl bych se s tebou znovu vidět a usmířit se alespon, rozejít se v dobrém. Na tom mi záleží. Budu už daleko od Trutnova, přesto rád bych tě někdy viděl, chtěl bych ti toho tolik říct, mám ti co říct, mám tě rád a stýská se mi po tobě, chýbíš mi v poslední době v životě hodně, nejspíše to tu stejně už ani nečteš, je to asi zbytečný. Martin

• MartinDyntar

Melancholici jsou vskutku zvláštní lidé upřímní, hloubavý a přemýšlivý, filozoficky i humanitně nadaný, klidný i výbušný - milují hluboce oddaně a věrně tak silně jak stejně silně i nenávidí. MD.

• MartinDyntar

Mám mnohem raději důstojnější označení volnomyšlenkář než bizar děkuji. Campino je taky zvláštní člověk. MD.

• MartinDyntar

Ano jsem přece bizár, tak si to mužu dovolit, ale já to u sebe tak nevidím, nechci psát kontrovérzně, ale vést otevřený kritický dialog sám se sebou a začnu tím že Ortodoxní slovenský vlastenec Ondrej Ďurica je sebedisciplinovaný, neuplatný, ctižádostivý, odvážný a statečný, nedělá kompromisy! - jen je bohužel už krajně pravicově politicky ideologicky pravicově pomýlený, osobně je fascinovaný árijskou mytologií a nacistickou i neonacistickou ideologií, a prosazuje v politice ve společnosti pro mě nepřijatelný antisemitismus, rasismus, xenofobii a pravicový radikalismus, vše ostře radikálně proti ideologii Punku! -, ale s ortodoxními punkery mají ortodoxní vlastenci jedno společné - je jich dnes málo a pro konzumní společnost jsou dnes nepotřebný, proto by měli vést spolu občas otevřený dialog. Sebedisciplinovanost, neuplatnost, ctižádostivost, odvážnost a statečnost - to jsou dobré melancholicky osobnostní povahové vlastnosti blízké i mě osobně, němec Andreas Frege, ortodoxní Punker či ortodoxní Punk rocker z německých DIE TOTEN HOSEN! je pro změnu empatický, klidný i výbušný, ctižádostivý, upřímný a laskavý, hluboce dobrosrdečný a solidární, levicově humanistický, jako levicový volnomyšlenkář s romantickou duší je aktivní demokrat a přesvědčený pacifista, je jako volnomyšlenkář hodně odvážný a na sebe je vždy hodně tvrdý a k sobě je poctivý, proto je i svědomitý a pro mě je osobně čestný, je otevřený k druhým lidem - má v sobě pokoru!, která slovenskému vlastenci Ondreji Ďuricovi stále ještě v lesčems v mnohém chybí, je přátelský, v partnerském vztahu je hluboce oddaný a věrný, je tolerantní, duvěryhodný, a zodpovědný za vztah a spolehlivý v partnerském vztahu, je bystrý a dobrý (psycho) analytik a precizní systematik, vážím si ho proto dnes mnohem více než slovenského vlastence Ondreje Ďurici. Swinský rappeři jsou dnes bezcharakterní a lehce uplatný, lehce zkorumpovatelný, jdou jen po penězích a z žen dělají jen obyčejné kurwy, jsou to zákeřný podrazáci a bezcharakterní zmetci, nikdy je nebudu mit v lásce! DIE TOTEN HOSEN! dnes poslouchají deprimované děti! Tak na mě v Mladé Boleslavy u Kauflandu rádi mávali z MHD! Děkuju, to bude asi tím mím trikem s potiskem německých DIE TOTEN HOSEN! s jejich oblíbeným logem "Bis Zum Bitteren Ende!". Martin Dyntar.

• MartinDyntar

Ano v něčem si vážím slovenského vlastence Ondreje Ďurici přes naše rozdílné politické smýšlení, a on ví nejlíp v čem! Některé jeho písně jsou velice dobré nahrané na vysoké profesionální urovni - jsou to pro mě dnes jeho nejlepší písně Piesen pre Slovensko, Mama, Ďakujem, Nemám Rád, Republika, Rekviem a Dom. MD.

• MartinDyntar

Němec Andreas Frege a slovenský vlastenec Ondrej Ďurica - Ano jsou to rozdílné světy, rozdílná politická ideologie!, ocenuji u Ondreje Ďurici jeho sebeukázněnost, tzv. sebedisciplinovanost, která je mi vlastní, jeho ctižádost, odvahu a statečnost, upřímně hodně moc, která je mi svým zpusobem dnes také vlastní, to jak se společensky politicky angažuje, jak ve společnosti bojuje (v tom si z něho beru příklad), nikoliv za co bojuje - to je mi cizí! Já stojím vlevo a vždy budu, proto Andreas Frege, pro mě je Frege, resp. Campino nejlepší volnomyšlenkář s romantickou duší - dobrosrdečný, upřímný, otevřený, duvěryhodný, empatický a přátelský, pro mě je Ondrej Ďurica vlastenecky republikánsky pravicově ideologicky pomýlený, hodně moc, ale v lesčems v jeho hudbě vidím a nacházím jeho upřímné a dobré melancholické rysi osobnosti (soudím nejlíp podle textu některých jeho písní jako jsou pro mě dnes melancholické písně - balady Mama, Dom či Rekviem apod.), ani přesně nevím, nebo snad více cholerické? Nevím, ale věřím že v jádru je Ondrej Ďurica pro mě dobrý člověk, že by mohl mít dobré srdce, i když k antisemitismu a ke xenofobii, k rasismu a k pravicovému radikalismu mám velký odpor. Chtěl jsem ho kritizovat i pochválit, i ocenit zároven za některé jeho velice moc dobré a skvělé písně - pro mě osobně Piesen pre Slovensko, Mama, Ďakujem, Nemám Rád, Republika, Rekviem a Dom. Myslím si že ted už v tom máte plně jasno i vy! MD.

• MartinDyntar

Jsem svým zpusobem taky neuplatný a charakterní podobně jako Ondrej Ďurica (bývalí vyznamenaný voják v armádě a bývalí poslanec ve vysoké politice) voják proti české společnosti, která hluboce hnije! MD.

• MartinDyntar

Slovenský vlastenec Ondrej Ďurica jako mě blízký melancholik a jako člověk nemusí mít vubec špatné srdce, znám velice dobře jeho písně z jeho hudebního alba Krajina na Predaj a další jeho písně, jako člověk mě je v něčem velice blízký - nejen svou melancholickou hudební polohou, ale svou sebedisciplinovaností, svou sebeukázněností, melancholici vyžadují autority, jsou to dobrý analytici a precizní systematici. MD.

• MartinDyntar

Campino má velký dar skutečné empatie, inpiruje se v textech svých písní skutečnými životními příběhy lidí (svých přátel) kolem sebe, má peníze, bohatství a postavení největší punk rockové hvězdy, ale na hudebním albu Opium furs Volk jasně ukázal že zustává pro druhé lidi tam dole jedním z nás, rozdal by se pro druhé lidi kolem sebe, melancholici jsou nesmírně hodní a upřímní lidé s dobrým srdcem, duvěryhodný, ale smutný a neštastný, levicový volnomyšlenkář s romantickou duší. Být upřímný pro mě znamená dokázat jít se svými emocemi ven, s dobrými i špatnými, nic v sobě už nedržet! Hodně lidí to nedokáže a neví proto nic o dobrém přátelství co znamená být skutečně dobrým přítelem, slušnost a skutečná zodpovědnost není slepá poslušnost a slepá podřízenost autoritám, ale dustojná láska se ctí, žít dustojně se ctí s respektem ke svědomí často znamená nebát se porušit pravidla a být ve společnosti mnohem více benevolentní a více tolerantní, být svým srdcem altruistický, a uvědomit si že jsem díky tomu že dokážu i líp přesáhnout či překročit společenské normy zodpovědnější, spokojenější a štastnější ve svém životě (to dnes ve společnosti tolik chybí) a že už nejsem obětí společnosti, která potlačuje lidskou přirozenost a lidskou individualitu, lidskou odlišnost a jedinečnost, v tom jsem levicový volnomyšlenkář, ale multikulturalita ve společnosti ještě neznamená souhlasit plně se vším, pro mě kupř. s islámem, který neuznává a který potlačuje rovnoprávnost žen ve společnosti a ženy v něm, ženy v islámu skutečně trpí a v žebříčku priorit (náboženských společenských hodnot) islámu jsou vždy na posledním místě jako vždy dobré otrokyně a jako vždy dobré služky, v islámu se s nimi zachází nedustojně pomalu huř než se psem. Plně chápu Tomáše Ortela v kontroverzní písni Mešita. Tomáš Ortel upozornuje v písni Mešita na ortodoxní islám, na jeho nebezpečnou radikalizaci v podobě tzv. Džihádu. Vyčlenuji se aktivně občansky ve společnosti proti antisemitismu a rasismu a proti pravicovému radikalismu, proti republikánským vlasteneckým hodnotám a proti xenofobii vuči cizincum a přistěhovalcum, migrantum i vuči lidem (se zkušeností) s duševním onemocněním nebo jiné sexuální orientaci (kupř. vuči LGBT Queer komunitě), nelíbý se mě osobně nijak ani populární hudební trend moderního rappu. V tom ctím německé DIE TOTEN HOSEN! 

Znám některé písně slovenského vlastence Ondrej Ďurici z jeho hudebního alba Krajina na Predaj, ačkoliv ostře nesouhlasím s jeho pravicovým politickým smýšlením a s jeho pravicovým radikalismem, važím si ho v něčem v určitých věcech jako sebedisciplinovaného, jako sebeukázněného člověka - melancholika a více disciplinovaného vojáka který chce čistky (změny) ve vysoké politice i ve společnosti, nemám nic proti dobrému textu některých jeho písní z jeho alba Krajina na Predaj - Piesen pre Slovensko, Mama, Ďakujem a Nemám rád jsou dobré písně s krásnou mě blízkou melancholickou polohou či v melancholické poloze, a pak má Ondrej Ďurica video klipově esteticky promyšlený vizuálně velice sugestivní dobrý hudební video klip k písni Republika na skutečně vysoké profesionální urovni a velice i podmanivý, sugestivní uderný melodický motiv na klavír v klipu k písni Rekviem a Dom. Ale Ondrej Ďurica je pro mě pravicově ideologicky pomýlený, prosazuje či prosazoval rád na svých hudebních albech ve svých písních antisemitismus, rasismus a pravicový radikalismus, to je pro mě dnes už nepřijatelné. MD.

• MartinDyntar

Psáno pro Dari: Poznal jsem Dari za 2 a pul roku na Chráněném Bydlení RIAPSu v Poříčí v Trutnově nejlíp. Dari je temperamentní, živelná, impulzivní, výbušná a přitom i klidná, má ráda ticho a svůj klid, je životem zklamaná stejně jako já, je hodně nedůvěřivá, chtěl jsem ji naučit důvěřovat, má ráda dobrou náladu, je ráda veselá a vtipná, vždycky mě rozesmála a tím povzbudila, je nedůvěřivá, umíněná, zásadova a tvrdohlavá, dokáže se naštvat a jít s emocemi ven a zraňovat, ale má dobré srdce, protože jí to je vždy rychle líto a přijde a omluví se vždy ráda, nerada se dohaduje a stejně jako já v životě nejvíce touží po klidném harmonickém vztahu bez hádek, je milá, hodná, laskavá, upřímná, vstřícná a vlídná, jen hodně zklamaná a nedůvěřivá a občas ještě naivní, že sama ještě vůbec neví co v životě sama vlastně chce, Dari je v České Republice svým zevnějškem, svým vzhledem a temperamentem dnes jediná Trutnovská Shakira, Dari má hluboce dobré srdce, trápila se v životě hodně a dnes si zaslouží v životě jen to dobré a nejlepší, má s ADHD s (...), upřímně moc rád bych ji v životě zase ještě někdy viděl, chybí mi v životě hodně, stýská se mi po ní k slzám hodně, chtěl jsem ji naučit duvere a pokoře, budovat lepší vzpomínky a ona mě učila toleranci a lásce, Dari je výjimečná a krásná holka, má hluboce dobré srdce a krásný úsměv, je veselá, vtipná a zábavná, slušná, svědomita, zásadova a zodpovědná, je ráda umíněná a tvrdohlavá, je více sangvinik, je hodně extrovertní, dokáže jít se svými emocemi vždy ven a to na ní nejvíce obdivuji a miluji, že nejen mě, ale i druhé lidi dokáže vždy rozesmát a povzbudit, to mi v životě dnes nejvíce chybí - radost, štěstí, dobrá nálada a spokojenost. Dari je někde hluboce uvnitř sebe vnitřně vyrovnaná, a právě to jsem v sobě skrze ní nejvíce u sebe hledal a na ní nejvíce miloval a vždy obdivoval. MD.

• MartinDyntar

Jsem levicový volnomyšlenkář. MD.

• MartinDyntar

Němci jsou ve svém srdci dobrý altruisti - snažím se být stejný. Ale z českých i slovenských vlastencu a z rapperu mám své celoživotně největší své nepřátelé na život a na smrt!, ale Ondrej Ďurica je taky trochu melancholik :-), mám upřímně některé jeho písně hodně rád - Piesen pre Slovensko, Mama, Republika a Rekviem, s výhradami k textu písni i Dom, Ondřeji ten klavír jako melodický motiv v písni Dom a Rekviem je skutečně geniální! - dojme mě k slzám.. pochvala pro tebe, jsi celkem charakterní vlastenec - charakterní voják a to voják samozřejmě bez uvozovek. :-) MD.

• MartinDyntar

V BDSM komunitě jde o to co nejlíp harmonicky vyvážit své sadistick. a masochistické sklony v sobě, její popularita v Německu roste. Zkuste si poslechnout od německých DIE TOTEN HOSEN! Hot-Clip Video-Club ...Sado-Maso Kinder sex... 🙂 Campino měl v písni Hot-Clip Video-Club na mysli to jak kapitalisticky dnes masově konzumní společnost nejen v Německu bude morálně skažená a morálně prohnilá! Přesně... v takové společnosti dnes všichni žijem!... to není dnes v reálném životě už na žádný americký happy-end! MD.

• MartinDyntar

Teď už se mě přemýšlí mnohem líp! - buďme k sobě tolerantní a benevolentní jako Němci v Německu k sobě. Chybí dnes tolerantní přijetí! - necítím se tu být jako volnomyšlenkář vůbec v České Republice kulturně doma! a proto i nenávidím českou společnost a pohrdám českou společností pro tu její netoleranci a nebenevolenci. MD.

• MartinDyntar

Nejlepší německý rock navždy! Nejlepší skupiny - RAMMSTEIN! (s albem Mutter, 2001), DIE TOTEN HOSEN! (jejich absolutně úplně nejvyšší a nejlepší hudební vrchol s albem Kauf Mich! 1993, Opium furs Volk 1996 a Auswartsspiel 2002 v letech 1993 až 2004 zahrnuje ještě album Zuruck zum Gluck z roku 2004) a BOHSE ONKELZ! (Kneippenterroristen 198?), nejlepší německý rock! (In Extremo nepočítám) Ale preferuji v poslední době hudebně i Ukrajinské VEREMIY! (Melodic Hravý Folk pro tragický heroismus v jejich hudbě s jejich návratem do melodický folk metallove polohy k jejich melodicky i lyrický textově dnes nejlepšímu hudebnímu albu z roku 2014), pozn. Ukrajinske OKEAN ELZY! až na některé už málo pro mě dnes jejich výjimečné písně už dnes moc nemusím a stejně tak preferuji ruskou melodicky pop rockovou hudební scénu od 80. let (pro mě některé dnes výjimečné písně Igora Talkova s písní Byvschij Podesaul a Chystie Prudy, Diany Arbeniny, BI2 s písní Serebro, Nautilus Pompilius s písní Progulki po Vodě, DDT s písní Metel Avgusta, Yuta i A.Maklakov s písní Imya Lyubov či Smisllovie Gallyucinacii s písní 3000 Zhvezdy apod., pozn. rozhodně moc jich z ruské populární hudby dnes není!), kterou mám hudebně celkem dobře zmapovanou a dnes už ji až na vyjímky prostě vubec nesleduji! MD.

• MartinDyntar

Žiju stále více pro německé DIE TOTEN HOSEN! pro jejích výjimečné písně Armee Der Verlierer (politická pisen), Niemals Einer Meinung Sein, Paradies, XTC, Schlampe, Was Zahlt, Nur zu Besuch, Lugen, Depression De Luxe, Fallen, Alles Wird Voreburgehen, Tauschen Gegen Dich, Urlaubsgrusse, Alles ist Eins, Du Fehlst, Altes Fieber, Unter den Wolken a Ein Guter Tag Zum Fliegen z let 1993 až 2012! MD. Teď bojuju s nehumánníma s nelidskýma podmínkama se ztrátou bydlení, domova a zázemí! MD.  :-(

• MartinDyntar

Ve vztahu k ženám toužím po klidném harmonickém vztahu bez hádek a tu potřebu druhé muže, chlapy nemylosrdne sadistick. co nejvíce krotit, na druhé muže být nemylosrdne tvrdý a přísný a k ženám vlídný preferuji v BDSM komunitě, jsem na sebe dnes vysoce hrdý, mám skutečně dobré srdce a mám to v sadomasochism. hodnotově nastavené dnes správně a vždy jsem měl! - mám zdravou hrdou sebeúctu, proto tolik nenávidím nezávazný intimní sex bez lásky, resp. nezávaznou fyzickou intimitu bez lásky - chlapum to dnes nedělá problémy, já bych s tím žít nedokázal a nemohl! Ty swine bych za to zabil. MD.

• MartinDyntar

Jsem hodně empatický, ale přes moji psychiatrickou diagnózu to bohužel nikdo správně nevidí! MD.

• MartinDyntar

BDSM (Bondage Discipline Sadomasochism) komunity má několik zásad - jednou z nich je že prostředí je bezpečné a neplatí v něm Stigma (jednou ze Stigmat BDSM komunity je že ji vyhledávají jen Parafilici nebo agresivní sadisti už dávno neplatí), a pomáhá lidem s těžkými emočními traumaty líp je v sobě zpracovat a líp se jim v sobě otevřít - jednou ze zásad BDSM komunity je nauč se líp kriticky přehodnotit svá pravidla v mezilidském i v partnerském vztahu, neboj se vybočit z jednotvárné rutinny a ze stereotypu svých pravidel a budeš v životě spokojenější a šťastnější! - ano BDSM komunita pomáhá i lidem s duševním onemocněním. Díky BDSM komunitě lidé jsou pak méně neurotický a lépe psychicky, duševně vyrovnaný! - to jsou přednosti BDSM komunity. Mám ji hodně spojenou s poslechem německých RAMMSTEIN! - hlavně s písněmi Sonne, Mutter, Ich Will, Adios, Mein Teil, Tier, Alter Mann a Im Nebel - jsou to skvělé písně, od německých RAMMSTEIN! jedny z nejlepších vubec!! MD.

• MartinDyntar

RAMMSTEIN! písně typu Sonne, Ich Will, Mutter, Adios, Im Nebel a Mein Teil - správná hudební záležitost pro správné chlapy, pro muže aneb když tématika sadomasochism. a obliba BDSM komunity není ve společnosti žádné TABU! Aneb co vše je v naší lidské přirozenosti! Chceme to skutečně vědět? ...Ano správně! pak by jsme konečně druhé lidi Nestigmatizovali! MD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit