-
,,Stýská se mi na CHB hodně moc, ted už až k slzám po Darině Dušekové, hodně mi na CHB chybí, svým fyzickým vzhledem i svým osobním temperamentem neskutečně hodně dnes podobná Shakiře, Darina je hodná, milá a slušná holka s hluboce dobrým laskavým srdcem a krásná v České Republice dnes jediná Trutnovská Shakira." MD.
-
,,oprava: webové stránky a podnikání právě dnes samotného Helpionu v
Rychnově nad Kněžnou je udajně netransparentní, nikoliv webové stránky
samotného vlivného a bohatého podnikatele Karla Vavřína, bohužel mnou
špatně vše vyjádřené." MD. -
,,Všechno je to možná zbytečné a všechno je to možná k ničemu, protože v sázce je příliš mnoho, v sázce je ohrožení celého fungování státní PČR v Rychnově nad Kněžnou nad kterým GIBS možná přivře raději oči, toho se ted obávám skutečně dnes nejvíce protože bude skutečně i těžké a nejspíše i nemožné u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou tzv. najít nějakou vhodnou náhradu, hodně jsem o tom přemýšlel, celá kauza, která prošla médii k mediálnímu zveřejnění v TV které se ted věnuje vnítřní kontrola policie Královehradeckého kraje poškozuje tzv. dobré jméno celé státní PČR v Rychnově nad Kněžnou i tzv. "dobré" jméno vlivného a bohatého podnikatele bývalích Emauz a dnes Helpionu Karla Vavřína, jehož nejen webové stránky i samotné podnikání je dnes udajně netransparentní, a mě nezbyde nic jiného než to před čím mě sama státní PČR v Rychnově nad Kněžnou téhdy nejvíce už durazně i varovala, že vlivný a bohatý podnikatel bývalích Emauz a dnes Helpionu Karel Vavřín se svými vysoce dnes pravděpodovně udajnými svymi dobrými konexemy, svými velice dnes dobrými styky vždy na příslušných místech samotné dnes státní PČR v Rychnově nad Kněžnou mě mužou v budoucnu už bez policejní ochrany ohrožovat na životě když se mě vlivný a bohatý podnikatel Helpionu Karel Vavřín osobně rád bude či osobně rád muže v budoucnu už sám mstít a já budu permanentně žít v Trutnově jen ve strachu právě dnes z toho všeho, hodně jsem proto přemýšlel nad tím asi by skutečně i nebylo mnohem lepší už mimosoudní vyjednávání v celé této věci anebo nakonec už nějaký dnes mimosoudní smír, ale nevím vyčkám na výsledky šetření vnítřní kontroly policie Královehradeckého kraje jak se sama dnes právě k celé této věci, k celé této kauze postaví a vyjádří, ale nechci v Trutnově žít permanentně ve strachu, vlivný a bohatý podnikatel Helpionu Karel Vavřín, s nímž se znám z minulosti dnes osobně má mit sám udajné i bohužel osobně dnes velice dobré udajné kontakty na podsvětí upřímně vubec ani nevím zda už jen dnes v samotném okolí samotného Rychnova nad Kněžnou a právě to je dnes celé to skutečně dnes i nejhorší. Obávám se ted skutečně nejvíce dnes jeho chladnokrevné osobní msty za pomocí jeho už udajných osobně dnes vysoce pravděpodobných velice dobrých i jeho osobně dnes už nejlepších jeho osobních kontaktu na samotném dnes právě už státním PČR právě dnes v Rychnově nad Kněžnou." Martin Dyntar, Trutnov.
-
,,forenzní psycholožka Julia Shawová a její kniha "Zlo - Věda o Temných Stránkách Lidství" (vydalo Paseka, 2019, 260 stran.), kapitoly: 13. "Uvod: Hlad", 25. "Váš vnítřní sadista: neurověda zla, o Hitlerově mozku, agresi a psychopatii.", 55. "Předurčení k vraždění: psychologie lačnění po krvi, o sériových vrazích, toxické maskulinitě a etických dilematech.", 83. "Přehlídka stvur: dekonstrukce divnosti, o klaunech, zlém smíchu a duševních chorobách.", 109. "Dvě tváře technických vymožeností: jak nás mění technologie, o pirátech nebes, zlých robotech a kybertrolech.", 135. "Perverzní jak prase: vědecké pozadí sexuálních deviací, o sadomasu, coming outech a zoofolii.", 169. "Lov predátora: jak porozumět pedofilum, o pochopení, prevenci a polidštění.", 189. "Hadi v kravatách: psychologie skupinového myšlení, o paradoxech, otroctví a etické slepotě.", 221. "A já nic neřekl: věda o vyhovění, o nacistech, kultuře znásilnění a terrorismu.", 255. "Závěr.", 263. "Poděkování.", 265. "Poznámky.", 293. "Rejstřík.", závěrem 10 věcí, který by měl každý vědět o zlu: 1. ,,Označovat lidi za zlé je lenost.", 2. ,,Mozek každého z nás je trochu sadistický.", 3. ,,Všichni jsme schopní vraždit.", 4. ,,Naše divnoradary nestojí za nic.", 5. ,,Technologie mohou nebezpečí ještě posilovat.", 6. ,,Sexuální deviace jsou celkem běžné.", 7. ,,Všechny stvury jsou lidé.", 8. ,,Peníze odvádějí naši pozornost od bolesti a škod.", 9. ,,Kultura nesmí promíjet krutost.", 10. ,,Musíme mluvit o nevyslovitelném.", poznámka Julii Shawové závěrem: ,,Nakonec bych na vás měla jednu prosbu: přestante prosím lidi, jejich chování nebo události označovat za ,,zlé". Pomíjíte pak duležité nuance, které tvoří základ příslušného chování. Místo toho vás chci povzbudit, abyste přemýšleli o nemyslitelném, mluvili o nevyslovitelném a vysvětlovali nevysvětlitelné, protože jenom tak se nám podaří odvracet to, co jiní považují za neodvratitelné. Je načase zlo přehodnotit.", ...mými slovy: ,,Asi ano, jenže žijeme dnes v nehumánní, v nelidské, v nemocné v tolik dnes bezohledné, arogantní a netolerantní nejen české společnosti, ve které jsme si bohužel dnes už zvykli na to si vždy ubližovat rádi, vidím nejen v české společnosti lidskou povrchnost a hluboké lidské pokrytectví, nekomunikaci ve vztahu a nezájem o komunikaci ve společnosti vždy o těch skutečně teprve duležitých dnes věcech, přičítám to dnes každodenní a všudepřítomné západní americké pop kultuře dnešní másové zábavy, na kterou je dnes i v TV v masových médiích často bohužel vše vždy marketingově dnes ve společnosti vždy všechno systematicky pečlivě, velice precizně a dukladně vždy vypočítané a hodnotám masově dnes konzumní společnosti. Osobně mám dnes nejvíce špatné zkušenosti se společenským stigmatem a se společenskou stigmatizací duševního onemocnění dnes ve společnosti, kdy se tím zvenku vždy jen co nejvíce už tlačilo právě vždy na mé hluboké i největší vždy osobní sebestigma, není to jen neetické, nepříjemné a hodně bolestivé na duši i u srdce, ale je to dnes vždy velice povrchní a vždy i hluboce osobně pokrytecké, pro mě dnes i nepochopitelné, protože nikdo z nás už nemuže dnes s jistotou dnes vubec vědět kdo ve společnosti u běžné "zdravé" populace vždy dnes má nebo vždy nemá vždy nějakou už poruchu osobnosti i bez tzv. už schválené officiální psychiatrické diagnozy! Hodně jsem se právě za to vše osobně rád velice nelítostně a velice nemylosrdně vymstil rád celé společnosti za všechno to její největší dnes společenské stigma, na které sama nemá dnes žádné své morální ani etické právo!" Volnomyšlenkář a levicový občanský aktivista i levicový humanista Martin Dyntar.
-
,,Přišlo vyrozumění z vnítřní kontroly. Nebylo to zbytečné jak jsem si
myslel, tady v tom bezpráví je dnes skutečně těžké mit nějaké své
skutečné dovolání spravedlnosti bez toho pokud se neobrátíte už v celé
věci sami do TV na média, která vše zveřejní, teprve pak se bohužel vždy
většinou skutečně nakonec i řeší mnohé věci ve společnosti, nechci
uplně už podkopávat duvěru veřejnosti v médií, ale myslím si že pravdou
nakonec je že vždy bohužel jen malí nepatrný zlomek všeho občanského
lidského bezpráví se nakonec uspěšně dostane do TV do médií k zveřejnění
mnoha věcí, o kterých často nemá veřejnost už dnes vubec vědět a
kterých se dnes tzv. už nemá veřejně dnes otevřeně vubec mluvit, ale
právě média, TV to vždy jediná často dokáže uspěšně vždy změnit." MD. -
Игорь ТАЛЬКОВ - Лучшее Кумиры 90-х Видеоальбом na You-Tube, nejlepší pruřez vrcholnou hudební tvorbou nepohodlného a zavražděného protirežimního ruského zpěváka a folkaře Igora Talkova. MD
-
Игорь ТАЛЬКОВ — ЛУЧШИЕ ПЕСНИ Видеоальбом na You-Tube, výběr dnes nejlepších písní nepohodlného a zavražděného protirežimního ruského zpěváka a folkaře Igora Talkova. MD
-
Тальков. Убийство за кулисами [Честный Детектив] na You-Tube, nepohodlný protirežimní ruský zpěvák a folkař Igor Talkov. MD
-
Игорь Тальков. Про рок в своем отечестве | Документальный фильм na You-Tube, skutečný životní příběh ruského nepohodlného protirežimního zpěváka a folkaře Igora Talkova. MD
-
,,Lidi by se dnes měli občansky aktivně sami vždy více zajímat o problémy ve společnosti a řešit je aktivně občansky a nestrávit svuj volný čas vždy permanentně dnes jen "Masovou Zábavou" "! Opak je dnes pravdou! Generace lidí na howno, zklamaný je každý a zklamaný jsou dnes už všichni!" MD.