-
,,Ale ten náš konzumní blahobyt s válečnou situací Ruska s NATO ekonomicky konečně brzo skončí!" MD.
-
ORTEL - FALEŠNEJ SVĚT na You-Tube, ,,jsem rád že dnes alespon trochu potěším českého vlastence, textaře a zpěváka Tomáše Ortela, protože stejně tak i pro mě to je dnes "Falešný Svět", hodně moc falešný, hodně moc konzumně povrchní, pokrytecký, nehumánní, nelidský, chorobně nemocný, tvrdý i nemylosrdný a krutý, kde je dnes skutečně i upřímně dnes už těžké najít své místo dnes ve společnosti a žijeme dnes bohužel už ve světě ve kterém už dnes i zvířata se k sobě dnes chovají tolerantně vždy mnohem líp i tolerantně vždy více než dnes sami lidi či lidé, podívejme se na zločinecké špinavé totalitní praktiky a na zločinecké nelidské, nehumánní zákony dnes v samotném Rusku jak lidé nejen každodenní cenzurou a každodenní politickou perzekucí dnes nejvíce už trpí, u nás máme po vzoru slavné Ameriky, která je dnes s arogantním republikánským diktátorem a s republikánským radikálem Donaldem Trumpem dnes sama hluboko v prdeli, i západní pop kulturně dnes velkou či největší i konzumní totalitu všeho ve společnosti i velkou a největší dnes i byrokratickou totalitu ve státní zprávě i bohužel dnes velkou kybertotalitu o které i zpívá právě sám Tomáš Ortel." MD.
-
,,Se dobře i nejlíp dnes ví jak jsou dnes zastaralé a pofidérní soudní znalecké posudky soudních znalcu, je to vlastně často i absurdní, je to i paradox, často vám soudní znalci už nedají žádnou naději na plné uzdravení když žerete ty psychiatrické prášky a jste jimi permanentně utlumeni a nemotivováni apatický jen v apatii a v tzv. i "antipsychotické" hluboké depresi,ale hlavně vždy pod sadisticky často vždy co největší permanentní kontrolou ambulantních psychiatru který vám tvrdí že jedině psychiatrické prášky vás jediné jedině uzdraví, je to velice špatný a zkurwený a stále ještě nehumánní, nelidský systém psychiatrické péče nejen dnes v České Republice, který se dnes více eticky i demokraticky dalekosáhle dnes peerovsky i psychoterapeuticky usilovně snaží správně celý posunout a změnit dnes i bývalí dnes nejlepší český peer-konzultant Jindřich Jašík, který sám napsal a vydal už uspěšně 2 knihy a to "Cesta ze Schizofrenie" a "Psychiatrické Maximum" a kterýho si dnes pro jeho ostrou i radikální jeho opozici k tradiční dnes i vědecky pofidérní a zastaralé tradiční psychiatrie, která se dnes uspěšně vždy jen co nejvíce už dnes snaží zredukovat v tradiční psychiatrii absolutně už vše vždy jen na biochemický model chemické dnes nerovnováhy v mozku a sama dnes přehlíží už nezdravou, špatnou a zhoubnou a velice dnes i nebezpečnou společenskou epidemii závyslosti na psychiatrických lékách, práškách dnes ve společnosti na které vždy lukrativně, vysoce vždy výhodně dnes nejvíce vydělávají vždy velké farmaceutické firmy, já respektuji a uznávám vždy více moderní (neuro) vědecké hledisko moderní neurovědy, které často zpochybnuje tradiční špatné stereotypní vědecké hledisko tradiční dnes psychiatrie a hledisko dnes i celého systému dnes špatné a stále ještě nehumánní, nelidské psychiatrické péče, ano protože na moderní neurovědecké hledisko dnešní špatný a stále ještě nehumánní, nelidský systém psychiatrické péče dnes bohužel samotná tradiční psychiatrie vubec neslyší a právě to se dnes celé musí líp moderně demokraticky ve společnosti dnes vždy celé změnit, už se dnes nesmí občansky nečinně a občansky i lhostejně dnes tolik přihlížet to jak do vás ambulantní psychiatři bezhlavě dnes co nejvíce nehumánně, nelidsky cpou své psychiatrické prášky, ty je nutné užívat vždy přiměřeně s velkou mírou a za mě líp se vždy zotavuje a funguje vždy pod vlivem nižších dávek antidepresiv i antipsychotik, to je vždy i humánnější, to je vždy i mnohem více už lidštější, zdravím nejlepšího, dnes už asi i bývalého, dnes už rozhodně nejlepšího našeho českýho peer-konzultanta Jindřicha Jašíka.", s pozdravem Martin Dyntar, MD., prozatím dnes ještě stále Trutnov.
-
,,Co mě k plnému mému zotavení podle modelu zotavení Care nejvíce
pomohlo: uvědomění si vysokého smyslu pro čest a spravedlnost angažovat
se dnes aktivně politicky levicově humanisticky svým psaním ve
společnosti, odvaha, statečnost a kuráž v sobě nebát se ničeho, muj věk
41 let (podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu vždy plně
dozrává v tomto věku vždy lidská osobnost) a zkušenosti s tím dělat
ctižádostivě, ambiciozně jen to co mě skutečně dnes osobně baví a
vnitřně i hodnotově naplnuje a jít si tvrdohlavě bez ohledu na vše v
životě vždy za tím a obětovat tomu v životě už nakonec vše a prožití na
CHB RIAPSu krásného intenzivního vztahu s českou, v české Republice s
jedinou dnes trutnovskou Shakirou Darinou Dušekovou, která je hodně
neduvěřivá, ale má sama hluboce dnes dobré a laskavé srdce, je to milá,
hodná, temperamentní, slušná a laskavá i vyjímečná krásná holka, a
dlouhodobý intenzivní prožitek kladných pozitivních emocí opačné vždy
samotné Paranoii, věřím v lásku, ve větší tolerantní přijetí, v duvěru, v
respekt a v uznání a samozřejmě dnes už v přirozenou autoritu ve vztahu
bez jakkýchkoliv už ustavních norem autorit či pravidel ve společnosti a
ve vztahu, už bez jakkéhokoliv dnes už ustavního přístupu k normám a k
autoritám, k pravidlum dnes ve společnosti, jsem altruista a
volnomyšlenkář tělem i duší, mám to v krvi a nikdy se bezpáteřně
agresivně poslušně špatným normám a špatným autoritám, špatným pravidlum
ve společnosti nikdy osobně nepodřídím, hluboce a silně dnes nejvíce
nenávidím to co je ve společnosti dnes tzv. ustavní a vždy ustavní, to
nikdy plně neuznávám ani v nejmenším už nijak osobně dnes vubec
nerespektuji, a samozřejmě dnes také vždy i mé kladné kulturní či
společensky kulturní vzory ve filmu a v hudbě v mém osobním životě -
viz. kupř. v hudbě německý DIE TOTEN HOSEN!, Ukrajinský VEREMIY! a
Ukrajinský OKEAN ELZY! a ve filmu především dnes německý režisér i autor
a vizionář "Německého Nového Filmu." Wim Wenders a právě tzv. dnes už
kinematograficky dnes vysoce vždy umělecký vysoce vždy čistě nezávislý
film, tzv. dnes KINOART atd. apod." MD., Martin Dyntar, Trutnov. -
,,Model zotavení Care mám z té větší části uspěšně vyplněný a vše se to realizuje v životě, aktivně občansky se tu společensky nejlíp angažuji ve společnosti svým psaním, slyším i vím český "Campino" z Trutnova z CHB RIAPSu (už do budoucna dlouho nikoliv!!!) Martin Dyntar ten uspěšný a nepohodlný český Jan Kuciak!!!, ale vím také dnes nejlíp jak sám v životě neštastně skončil, jsem stejně tak jako on dnes vysoce nepohodlný a vysoce dnes nepotřebný, málokdo v dnešní době má v sobě a najde v sobě skutečně dnes odvahu a kuráž se proti bezpráví dnes nahlas, hlasitě dnes radikálně ozvat a postavit se ve svém životě za dobrou a správnou věc dnes ve společnosti." MD., Martin Dyntar, ještě prozatím stále Trutnov, ale už do budoucna už dlouha asi nejspíše ne.
-
,,Aby se člověk s paranoidní schizofrenií dnes skutečně už plně nejlíp
uzdravil potřebuje nejdříve už psychologicky i psychoterapeuticky
systematicky precizně nejlíp v sobě porozumět samotnému Pojmu "Paranoia"
(strach, neduvěra i podezíravost, která je každému vždy do jisté míry
dnes lidsky plně přirozená, ačkoliv paranoidní schizofrenici v tom ve
své osobní "Paranoi" už nemají tzv. žádné přiměřené a bezpečné hranice,
dá se to u paranoidní schizofrenie často vždy logoterapií dnes klinicky
odborně psychoterapeuticky vždy navzdory tomu u paranoidní schizofrenie
celé změnit a dát své tzv. osobní či osobnostní "Paranoi" vždy u sebe
zdravé přiměřené a bezpečné hranice) a prožívat v sobě co nejvíce vždy
její opačné emoce, a to jsou právě vždy odvaha, statečnost, láska a
duvěra jako vysoce vždy kladné emoce, větší tolerance, respekt a uznání
jako to co nakonec i v hlubokém emočním traumatu vždy v minulosti i
nejvíce vždy už právě chybělo právě k samotné dnes i přirozené autoritě
ve vztahu bez jakkýchkoliv pak už nakonec ustavních už norem pravidel či
autorit, resp. přirozená autorita je vždy autorita už bez jakkéhokoliv
pak už nakonec ustavního přístupu k autoritám, k pravidlum a toho se
dnes ve svém plném zotavení vždy i nejvíce dnes držím.", jak říká
správně Jindřich Jašík: ,,Skutečná pravá podstata a skutečný pravý
význam Paranoidní schizofrenie je vždy teprve nakonec ve ztrátě své
uplné už naděje na svuj spokojený a štastný svuj život, v absolutní v
uplné i ztrátě veškeré své životní naděje ve svém životě na svuj
spokojený a štastný vždy svuj život." Volnomyšlenkář a levicový
humanista Martin Dyntar, Trutnov. (pozn. k vysokému náhledu na svuj duševní i zdravotní stav proč jsem dnes už tolik odvážný a osobně i statečný v mém životě!) -
,,Tvrdě se vám skutečně už nelítostně a skutečně už v sobě velice nemylosrdně všem postavím v RIAPSu!!, at to je ředitelka RIAPSu psychiatrička Zuzana Kozáková, Lucie Skalská, Honza Pfeifer nebo sociální pracovnice CHB RIAPSu Mirka Janku, Milena Bubnová, Andrejka Toneiserová a Karolína (její přijmení si nepamatuji...), budete mit šanci se veřejně "očistit" a máte i šanci se ted veřejně "očistit", už dál nemám dnes v životě už vubec co dál už ztratit, na CHB RIAPSu mě Zuznana Kozáková stejně dál už vubec nechce mi dál prodloužit nájemní smlouvu a osobně vubec nemám kam jít jinam bydlet, dostává mě to jen do největšího stresu a pro mě jste dnes sami už největší ubohou lidskou špínou psycho sociálních služeb nejen samotného už CHB RIAPSu, budete skutečně sami teprve ještě nakonec litovat, měli jste mě jít raději z cesty!!! Český trochu i investigativní Jan Kuciak osobně pro vás!!! Martin Dyntar v Trutnově, MD, ,,nemám sám už žádné srdce a ani žádné svědomí k takovým dnes ubohým
lidským swiním, k takové lidské špíně, s největší s vysokou dnes
pravděpodobností má být udajně už předem ze strany mé ambulantní
psychiatričky Zuzany Kozákové dnes nejlíp zamlčené některé rozhodující
skutečnosti (vysoký náhled na svuj zdravotní stav a stejně tak nemá být
brána vubec v potaz ani už má individuální psychoterapie u mé klinicky
odborné psycholožky Mgr. Ireny Černé právě pravidelně dnes v RIAPSu!!!,
jen "investigativní ,,správná?" domněnka".) a tím i nakonec
zmanipulovaný soudní znalecký posudek k ochranné ustavní léčbě a udajně i
uplatný i zmanipulovaný samotný soudní proces k samotné ochranné
ustavní léčbě!, je to má osobní jen "investigativní domněnka" a nic
více, ale osobně už toto vše co píšu by mě vubec dnes už nijak ani
nepřekvapilo!"" Martin Dyntar, MD. Trutnov. -
,,Tvrdě
se vám skutečně už nelítostně a skutečně už v sobě velice nemylosrdně
všem postavím v RIAPSu!!, at to je ředitelka RIAPSu psychiatrička Zuzana
Kozáková, Lucie Skalská, Honza Pfeifer nebo sociální pracovnice CHB
RIAPSu Mirka Janku, Milena Bubnová, Andrejka Toneiserová a Karolína
(její přijmení si nepamatuji...), budete mit šanci se veřejně "očistit" a
máte i šanci se ted veřejně "očistit", už dál nemám dnes v životě už
vubec co dál už ztratit, na CHB RIAPSu mě Zuznana Kozáková stejně dál už
vubec nechce mi dál prodloužit nájemní smlouvu a osobně vubec nemám kam
jít jinam bydlet, dostává mě to jen do největšího stresu a pro mě jste
dnes sami už největší ubohou lidskou špínou psycho sociálních služeb
nejen samotného už CHB RIAPSu, budete skutečně sami teprve ještě nakonec
litovat, měli jste mě jít raději z cesty!!! Český trochu i
investigativní Jan Kuciak osobně pro vás!!! Martin Dyntar v Trutnově,
MD, ,,nemám sám už žádné srdce a ani žádné svědomí k takovým dnes ubohým
lidským swiním, k takové lidské špíně, s největší s vysokou dnes pravděpodobností má být udajně už předem ze strany mé ambulantní psychiatričky Zuzany Kozákové dnes nejlíp zamlčené některé rozhodující skutečnosti (vysoký náhled na svuj zdravotní stav a stejně tak nemá být brána vubec v potaz ani už má individuální psychoterapie u mé klinicky odborné psycholožky Mgr. Ireny Černé právě pravidelně dnes v RIAPSu!!!, jen "investigativní ,,správná?" domněnka".) a tím i nakonec zmanipulovaný soudní znalecký posudek k ochranné ustavní léčbě a udajně i uplatný i zmanipulovaný samotný soudní proces k samotné ochranné ustavní léčbě!, je to má osobní jen "investigativní domněnka" a nic více, ale osobně už toto vše co píšu by mě vubec dnes už nijak ani nepřekvapilo!"" Martin Dyntar, MD. Trutnov.
-
,,Tvrdě se vám skutečně už nelítostně a skutečně už v sobě velice nemylosrdně všem postavím v RIAPSu!!, at to je ředitelka RIAPSu psychiatrička Zuzana Kozáková, Lucie Skalská, Honza Pfeifer nebo sociální pracovnice CHB RIAPSu Mirka Janku, Milena Bubnová, Andrejka Toneiserová a Karolína (její přijmení si nepamatuji...), budete mit šanci se veřejně "očistit" a máte i šanci se ted veřejně "očistit", už dál nemám dnes v životě už vubec co dál už ztratit, na CHB RIAPSu mě Zuznana Kozáková stejně dál už vubec nechce mi dál prodloužit nájemní smlouvu a osobně vubec nemám kam jít jinam bydlet, dostává mě to jen do největšího stresu a pro mě jste dnes sami už největší ubohou lidskou špínou psycho sociálních služeb nejen samotného už CHB RIAPSu, budete skutečně sami teprve ještě nakonec litovat, měli jste mě jít raději z cesty!!! Český trochu i investigativní Jan Kuciak osobně pro vás!!! Martin Dyntar v Trutnově, MD, ,,nemám sám už žádné srdce a ani žádné svědomí k takovým dnes ubohým lidským swiním, k takové lidské špíně."" Martin Dyntar, MD. Trutnov.
-
,,Martin Dyntar, český Jan Kuciak!" MD.
-
,,Nelítostná bolševická swině ředitelka RIAPSu Zuzana Kozáková to má dobře vymyšlený, otevřeně mě ráda vyhrožuje ukončením či neprodloužením dál mé nájemní smlouvy na CHB RIAPSu, a všechno skutečně nasvědčuje tomu že si s největší pravděpodobností sama obstarala křivou svědeckou výpověd Radka Padyáska a ještě jedné osoby, na základě přímímy dukazy už nijak nepodloženého mého obvinění, křivého nařčení a křivého obvinění mé osoby bez jakkýchkoliv už přímých dukazu mě vydírá a vyhrožuje bud dobrovolnou anebo ustavní ochranou léčbou aby do mě nehumánně, nelidsky už bezhlavě cpaly psychiatrické prášky a abych byl z toho sám jen v hajzlu, ona to sama dobře a nejlíp pamatuje jak tomu bylo u nás za komunistické totality a těchto metod a špinavých nečestných praktik se ráda drží, postárám se o jednu věc ve svém životě - měla by přijít o licenci k výkonu své ambulantní psychiatrické praxe a doufám že mím trestním oznámením na její osobu za mé křivé nařčení a za mé křivé obvinění o licenci k výkonu své ambulantní psychiatrické praxe doufám přijde, měla by to vše číst a vědět i česká lékařská komora co je zač a jaké má nečestné a špinavé bolševicky totalitní praktiky a metody psychiatrické péče, léky beru, na ambulantní kontrolu se řádně k ní pravidelně dostavuji a mám skvělou klinickou psycholožku i psychoterapeutku v RIAPSu Mgr. Irenu Černou, naopak funguju dobře, model Care mám z větší části nejlíp vyplněný, plně se zotavuji, plně se uzdravuji a aktivně se občansky ve společnosti plně se společensky dnes občansky angažuji svým psaním, ale Kozáková do mě chce bezhlavě ráda cpát jen prášky, největší bolševická swině a bolševická zruda, děsná ubohá semetrika, není to rozhodně vubec dobrá psychiatrička, není to žádná Helena Kučerová!, ale je jako psychiatrička vždy nade mnou dobře povýšená a vždy panovačná swině jedna aby do mě bezhlavě ráda nehumánně, nelidsky nacpala co nejvíce psychiatrických prášku, tady ten systém psychiatrické péče je dnes stejně celý špatný a zkurwený, stále ještě nelidský a nehumánní, protože i z hlediska dnes moderní neurovědy se dnes nejlíp ví že to zdaleka nejen už u schizofrenie celé jde dnes i bez prášku a že by se i neměli užívat vždy jen trvale a vždy už celoživotně." MD., Martin Dyntar.
-
,,Už by to skutečně mělo být na policejní ochranu! Ale jsem přece vysoce nepohodlný, vysoce nepotřebný a jen odpad že typicky české typicky lhostejné swině, at si druhý pikaj za to že se ve společnosti dnes ozvou a postaví sami vždy za dobrou a správnou věc, co z toho dnes kurwa mám, vubec nic!!!, všude ted jen největší problémy s takovými bezpáteřnými dnes českými swiněmi v řadě, těch v Česku je že se jich člověk dnes sám ani nedopočítá, nikdy nedopočítá, nenávidím vás!!!, proto i rád říkám vy si tu potřebujete sami zažít, vytrpět a poznat dnes to samé co dnes už Ukrajina s Ruskem, swině český lhostejný!!!, z vás mám akorát velké howno, jediný co už mužu abych byl sám ve výhodě je akorát dnes nemít žádné srdce a nemít už žádné slitování a nemít ani už žádné svědomí, proto ted i v poslední době hodně poslouchám jedině už německé RAMMSTEIN! (jejich nejlepší dnes písně "Asche Zu Asche", "Tier", "Bestrafe Mich", "Klavier", "Alter Mann", "Sonne", "Ich Will", "Mutter", "Adios", "Im Nebel" a "Mein Teil"), právě to k tomu dnes celé směřuje!" MD., Martin Dyntar.
-
,,Už by to skutečně mělo být na policejní ochranu! Ale jsem přece vysoce
nepohodlný, vysoce nepotřebný a jen odpad že typicky české typicky
lhostejné swině, at si druhý pikaj za to že se ve společnosti dnes ozvou
a postaví sami vždy za dobrou a správnou věc swině český, vy tu
potřebujete zažít dnes to co sama Ukrajina s Ruskem, swině český
lhostejný!!!" MD., Martin Dyntar. -
,,Zda by skutečně ředitelka RIAPSu i DR. ambulantní psychiatrička Zuzana
Kozáková sama neměla být v podezření z přijetí uplatku, z korupce,
všechno tomu skutečně nasvědčuje, na základě křivého nařčení a křivého
obvinění už bez jakkýchkoliv přímích dukazu mě vydírala bud dobrovolnou
anebo už nedobrovolnou ochrannou ustavní léčbou, za křivé nařčení a za
křivé obvinění, na které už nemá sama přitom žádné přímé dukazy ani
žádné svědecké výpovědi podám v nejbližší době sám trestní oznámení na
státní PČR v Trutnově!!!, budu se rozhodně proti tomu nejlíp bránit, ty
její bolševické nečestné a špinavé bolševické totalitní praktiky a ty
její bolševické nečestné a špinavé totalitní metody sadisticky vždy
dominantní psychiatrické kontroly druhých lidí, na které si za
komunistické totality sama nejlíp osobně zvykla a ted je v duchodu a
raději by měla s ambulantní praxí uplně skončit, v RIAPSu zdaleka vše
nefunguje tak dobře jak by mělo, je to bolševická swině a bolševická
zruda a sama ubohá lidská špína RIAPSu!, hluboce mě sama nejvíce
zklamala, myslel jsem že není uplatná! Mě diagnostikovali náhled na svuj
zdravotní stav i náhled na věc, který sama nevím proč ráda popírá, a
také na ambulantní kontroly se v řádném termínu vždy řádně k ní
pravidelně dostavuji a navíc mám individuální psychoterapii u klinické
psycholožky a u klinicky odborné psychoterapeutky Mgr. Ireny Černé v
RIAPSu, která mi pomáhá, aniž by to sama jakkoliv už dnes hodnotila a
brala nějak v uvahu, to už není přece vubec v pořádku, to není přece u
ní vubec normální! Proto si za svým jejím osočením stojím, muže si to
dát maximálně k přestupkové komisi za uražku nebo možná i k soudu nevím,
ale na ochrannou ustavní léčbu to zdaleka rozhodně dnes ještě není.
Máme tu přece svobodu slova a svobodu přesvědčení!" MD. -
,,Na každou typickou českou swini taky jednou dojde!" :-)
-
Rammstein - Mein Teil (Official 4K Video)
,,Jak se ted v téhle té zkurwené swinské prohnilé české společnosti dnes
sám cítím?! Tak že bych i u toho všeho lidského utrpení si nejradši
dnes taky vyhonil!" MD.
-
Rammstein - Asche zu Asche (Official Lyric Video) You-Tube, ,,Už sám nemám svědomí ani srdce!!!", MD.
-
Rammstein - Asche zu Asche (Official Lyric Video) You-Tube, ,,Už sám nemám svědomí ani srdce!!!", MD.
-
Rammstein - Asche zu Asche (Official Lyric Video)
-
Tier RAMMSTEIN! You-Tube, právě poslouchám swině jedny český bezpáteřný!!! Co díky takovým dnes jsem? Nic než... "Tier"!!!. MD