-
Skutečná ucta k druhým lidem a ucta k lidskému životu začíná vždy až teprve u zdravé a kladné své osobní sebeucty, která je ve vyrovnaných svých sadistických a masochistických sklonech v sobě, a tu dnes má skutečně málokdo! - tu svou dustojnost u sebe nenechat se finančně uplatit, podplatit, resp. zkorumpovat druhými lidmi. To je charakter, tak má vypadat lidský charakter v plně vyrovnaných či ve vyvážených svých sadistických a masochistických sklonu v sobě, pak se člověk neponižuje před sebou a neubližuje a neponižuje druhé lidi pak rád, do té doby bez sado-masochisticky svých vyrovnaných sklonu v sobě ano, do té doby ubližuje sobě a druhým lidem vždy rád, tak má vypadat poctivost a láska a dustojnost a zodpovědnost k sobě samému s respektem ke svému svědomí (značí tj.) znamená vyrovnat v sobě své sadistické a masochistické sklony, to vyžaduje germánskou náturu v sobě - ctižádostivost, odvahu a statečnost v sobě. Bylo by lepší psát o tom co je láska, skutečná láska je pro mě mit u sebe plně vyvážené, plně vyrovnané sadistické a masochistické sklony v sobě - nastavovat vždy pravidla, autority mužum a cítit vždy větší náklonost a podřízenost ženám, být vždy co nejvíce přísný a tvrdý na muže a co nejvíce vždy vlídný a laskavý k ženám, v tom je smysl pro čest, jak to svými slovy nejlíp pojal, formuloval Albert Camus že: ,,V lásce je jediná poctivost k sobě samému - v lásce je čest, když ta se ztratí, láska (bez cti) není nic." ..a pak Wim Wenders: ,,Krom lásky už není životě nic jiného pro co by stálo za to žít." Skutečná láska a pokora učí vždy velké toleranci a větší benevolenci! A samozřejmě vždy i vzájemnému rovnocennému tolerantnímu přijetí a respektu, obdivu a uznání, a skutečné duvěře, v níž už není žádná zbytečná přehnaná nadměrná kontrola (druhých lidí), nikdy žádná sadisticky dominantní kontrola druhých lidí. Tak vypadá skutečná duvěra a skutečná láska. Násilí se dá nejlíp definovat slovy jako nedostatek lásky, (pokory) a duvěry i jako strach, který nemá jasně definované své hranice a také vždy i emoční (citová) msta z nenaplnění vždy svých emočních potřeb a z nenaplnění vždy mezilidsky partnerského vztahu a pocitu smyslu života. MD.
-
NeCítím dnes z moderního rappu žádné upřímné emoce, jen své sebepohrdání i pohrdání druhými lidmi, bezcharakternost a bezpáteřnost, absenci či nedostatek cti a svědomí. Cítím dnes z rappu pohrdání a nenávist a nedostatek i absenci zdravé a kladné sebeucty, absenci cti a svědomí, povrchní hraní na city u druhých lidí a citové vydírání druhých lidí jak jít egoisticky arogantně nejlíp dnes za penězma, za bohatstvím, za svým vlivem a svou mocí vydělávané na hlouposti a najivitě a bezpáteřnosti druhých lidí, egoisticky arogantní sebeprosazení se na sociálních sítích a porovnávání se dnes na sociálních sítích k tomu jak mit dnes nejlepší vliv na druhé lidi a své nejlepší postavení v konzumní společnosti, to co je dnes pro moderní hudební trend rappu v hudebním prumyslu marketingově obchodně dnes nejlíp vypočítané co chtějí lidi dnes bohužel slyšet - absolutní, uplný kulturní i morální upadek lidí - rapperu - v dnešní konzumní společnosti i kulturní a morální upadek už samotné dnešní konzumní společnosti, cítím v rappu sebepohrdání i pohrdání druhými lidmi a nenávist, bezpáteřnost a bezcharakternost, absenci cti a svědomí - moderní rapp to už je dnes největší hnus!, hudební bahno a marketingově dnes obchodně nejlepší masový konzum! Nenávidím dnes u rapperu tu jejich egoistickou samolibost a jejich bezpáteřnost a bezcharakternost, rappeři jsou bezpáteřní gauneři. Nikdy je nebudu mit v lásce, protože swinský rappeři si myslí že mužou dnes vyjebat uplně už s každým! (se mnou osobně nikoliv!) A chovají se tak rádi podle toho, mám raději už pořádné rockery (punkery i vyjímečně metalisty u hudebních fan německých RAMMSTEIN!) než hnusné rappery, ty si mužou zustat na červeném Očku nebo ve své slavné Trumpově Americe, která je nepříznivě politicky dnes s republikánem Trumpem sama dnes v největších společenských nesnázích. At si tam ty slavný rappeři laskavě už konečně dnes zustanou. Nemužu dnes už ani slušně komentovat jaký mainstreamový konzumní odpad rockové hudby hudební obliby tzv. Hard and Heavy dnes hrají na české hudební TV stanici Rebel. Martin Dyntar.
-
Psáno pro Darinu Dušekovou v Trutnově, nebo snad jen další neuspěšná seznamka :-) Přijal jsem Dari nabídku od majitele ubytoven Karla Beka v Solnici na bydlení na ubytovně ve Skuhrově nad Bělou, mám Dari v životě tolik svých osobních nepřátel, mužete si nejspíše stoupnout do řady :-), nikde v obci žádný kamerový systém - ideální místo pro unos a mou ukladnou vraždu :-) :-) :-), vypadá to na hodně špatný vtip :-), ano je to svým zpusobem špatný vtip, někdo v Mladé Boleslavy v Kosmonosech má rád asi černý humor :-). MD.
-
Cítím dnes z moderního rappu sebepohrdání i pohrdání, bezcharakternost a bezpáteřnost, absenci cti a svědomí. Cítím dnes z rappu pohrdání a nenávist a absenci zdravé a kladné sebeucty, absenci cti a svědomí, povrchní hraní na city u druhých lidí a citové vydírání druhých lidí jak jít egoisticky arogantně nejlíp dnes za penězma, za bohatstvím, za svým vlivem a svou mocí vydělávané na hlouposti a najivitě a bezpáteřnosti druhých lidí, egoisticky bezohledné sebeprosazení se dnes na sociálních sítích k tomu jak mit dnes nejlepší vliv na druhé a své nejlepší postavení v konzumní dnes společnosti, to co je dnes pro moderní hudební trend rappu v hudebním prumyslu marketingově obchodně dnes nejlíp vypočítané co chtějí lidi dnes bohužel slyšet - kulturní i morální upadek dnešní konzumní společnosti, sebepohrdání i pohrdání druhými lidmi a nenávist, bezpáteřnost, absenci cti a svědomí - moderní rapp to už je dnes hnus, hudební bahno a marketingově dnes obchodně nejlepší masový konzum! Nenávidím dnes u rapperu tu jejich egoistickou samolibost a jejich bezpáteřnost a bezcharakternost, rappeři jsou bezpáteřní gauneři. MD.
-
Ve své první politické písni Armee Der Verlierer Campino velice durazně jasně vzkázal že pro svou novou budoucí Generaci svých punkrockových příznivcu v Německu bude rád trpět, psal se rok 1982. A současnost? Německé DIE TOTEN HOSEN! dnes poslouchají deprimované i štastné děti! Tak na mě v Mladé Boleslavy rádi mávali z MHD u Kauflandu. Český Campino je slavný alespon ted u dětí. Možná by měl rozjet výhodný lukrativní byznys v adopci. MD.
-
Dari stýská se mě po tobě, myslím na tebe a vzpomínám na nás co jsme všechno zažily, bylo to krásné a bylo daleko více mezi námi toho dobrého než špatného, doufám že se na to díváš dnes stejně a doufám že se tam v Trutnově máš dobře, at se ti do budoucna daří, jsi krásná a vyjímečná holka, doufám že mi někdy odpustíš, bylo by mi pak líp, nebylo pro mě nic horšího než odcházet ve zlém alespon už bez rozloučení se právě s tebou. Chtěl bych se s tebou znovu vidět a usmířit se alespon, rozejít se v dobrém. Na tom mi záleží. Budu už daleko od Trutnova, přesto rád bych tě někdy viděl, chtěl bych ti toho tolik říct, mám ti co říct, mám tě rád a stýská se mi po tobě, chýbíš mi v poslední době v životě hodně, nejspíše to tu stejně už ani nečteš, je to asi zbytečný. Martin
-
Melancholici jsou vskutku zvláštní lidé upřímní, hloubavý a přemýšlivý, filozoficky i humanitně nadaný, klidný i výbušný - milují hluboce oddaně a věrně tak silně jak stejně silně i nenávidí. MD.
-
Mám mnohem raději důstojnější označení volnomyšlenkář než bizar děkuji. Campino je taky zvláštní člověk. MD.
-
Ano jsem přece bizár, tak si to mužu dovolit, ale já to u sebe tak nevidím, nechci psát kontrovérzně, ale vést otevřený kritický dialog sám se sebou a začnu tím že Ortodoxní slovenský vlastenec Ondrej Ďurica je sebedisciplinovaný, neuplatný, ctižádostivý, odvážný a statečný, nedělá kompromisy! - jen je bohužel už krajně pravicově politicky ideologicky pravicově pomýlený, osobně je fascinovaný árijskou mytologií a nacistickou i neonacistickou ideologií, a prosazuje v politice ve společnosti pro mě nepřijatelný antisemitismus, rasismus, xenofobii a pravicový radikalismus, vše ostře radikálně proti ideologii Punku! -, ale s ortodoxními punkery mají ortodoxní vlastenci jedno společné - je jich dnes málo a pro konzumní společnost jsou dnes nepotřebný, proto by měli vést spolu občas otevřený dialog. Sebedisciplinovanost, neuplatnost, ctižádostivost, odvážnost a statečnost - to jsou dobré melancholicky osobnostní povahové vlastnosti blízké i mě osobně, němec Andreas Frege, ortodoxní Punker či ortodoxní Punk rocker z německých DIE TOTEN HOSEN! je pro změnu empatický, klidný i výbušný, ctižádostivý, upřímný a laskavý, hluboce dobrosrdečný a solidární, levicově humanistický, jako levicový volnomyšlenkář s romantickou duší je aktivní demokrat a přesvědčený pacifista, je jako volnomyšlenkář hodně odvážný a na sebe je vždy hodně tvrdý a k sobě je poctivý, proto je i svědomitý a pro mě je osobně čestný, je otevřený k druhým lidem - má v sobě pokoru!, která slovenskému vlastenci Ondreji Ďuricovi stále ještě v lesčems v mnohém chybí, je přátelský, v partnerském vztahu je hluboce oddaný a věrný, je tolerantní, duvěryhodný, a zodpovědný za vztah a spolehlivý v partnerském vztahu, je bystrý a dobrý (psycho) analytik a precizní systematik, vážím si ho proto dnes mnohem více než slovenského vlastence Ondreje Ďurici. Swinský rappeři jsou dnes bezcharakterní a lehce uplatný, lehce zkorumpovatelný, jdou jen po penězích a z žen dělají jen obyčejné kurwy, jsou to zákeřný podrazáci a bezcharakterní zmetci, nikdy je nebudu mit v lásce! DIE TOTEN HOSEN! dnes poslouchají deprimované děti! Tak na mě v Mladé Boleslavy u Kauflandu rádi mávali z MHD! Děkuju, to bude asi tím mím trikem s potiskem německých DIE TOTEN HOSEN! s jejich oblíbeným logem "Bis Zum Bitteren Ende!". Martin Dyntar.
-
Ano v něčem si vážím slovenského vlastence Ondreje Ďurici přes naše rozdílné politické smýšlení, a on ví nejlíp v čem! Některé jeho písně jsou velice dobré nahrané na vysoké profesionální urovni - jsou to pro mě dnes jeho nejlepší písně Piesen pre Slovensko, Mama, Ďakujem, Nemám Rád, Republika, Rekviem a Dom. MD.