Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je nemohla nenapnout třeba Lucka Vondráčková nebo Monika Bagárová?. NE! Oni tam museli dát tohle vymaštěný tele. Co naděláš jejich chyba, ted už nikoho jentak nenapadne brát si jí do poroty.
  • Naprosto souhlasím. Její výlevy jsou ostudou pro celý národ. Po klucích žádá telefony, hezké slečny uráží a vyhazuje je jen aby byla v místnosti ona tou ,,hvězdou". Ať se vrátí ke svým písním z jejích 14 let typu ,,měls mě vůbec rád" a z této relace dobrovolně odstoupí, udělá tím laskavost myslím hodně lidem, nejen mně.
  • to že se otočila zády si opravdu pomohla ;) a co se týče Habery, tak ten už v téhle branži dělá nějaký ten pátek a jeho kritika má alespoň nějakou úroveň, jestli se to tak dá říct
  • Jop a ešte som zabudla dodať...všetky tie vaše komentáre mi pripadajú ako by ste tam boli a nedostali sa do top 100...ale holt když na to nemáš nelez tam!!!!
  • Neviem o tom žeby Ewa robila nejaku hambu skorej naopak len kvoli nej to pozeram pretože týchto speváckych súťaží už mám po krk a nudia ma ona tam robi aspoň nejaké to haló a osviežuje to..a tomu komu sa nepáči ,že sa otáča chrbtom a čo ako? Habera tam robil v minulosti iné veci za ktoré by sa mal hanbiť...ona sa len na to nemohla pozerať tak sa otočila a pri tom ako si niektorí ludia myslia že vedia spievať a ako sebavedomo vystupujú a spievaju pri tom hrozne sa EWE nečudujem... ludia zobudte sa!!! *3*
  • Dříve, ještě před superstar jsem ji měla ráda, líbila se mi, ale teď? Potom co začala předvádět v soutěži, klesla u mě a myslím si, že i u dalších lidí. Někteří soutěžící si zaslouží zkritizovat, ale otáčet se k nim zády nebo odcházet? To jen ukazuje jak je hloupá. Myslím, že spousta lidí by na jejím místě raději viděla nějakou jinou zpěvačku...
  • Tak to se prober raději slovenskýho rap macka než českou stračenu co zprasila celou soutěž v takovým měřítku že sledovanost je taková že nova ještě díky top hvězdičce farné ještě prodělá ... *1* *1*
  • Mě příjde Ewa občas i vtipná, ale co je moc to je moc. Nějaké její výstupy jsou opravdu trochu přehnané a myslím si, že to přehání. Avšak takovou kritiku si taky nezaslouží. *4*
  • Jedine co mě na tom baví je ona zbytek je ješte vetší komedie :))
  • Naprosto souhlasím *15*
  • Pořád lepší Farna .. než to TELE RYTMUS ne??
  • hm, mne príde vcelku zlatá, nechápem prečo to všetci berú tak vážne, je to súťaž určená primárne na zábavu, tak prečo by sa nemohli zabávať aj porotcovia?
  • je trapna stimhle už *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* :((
  • Nedivím se,že klesá sledovanost co ona tam předvádí a jak komentuje soutěžící vážně nemá obdoby chápu,že je to dítě,ale když chctějí dát dítě do poroty tak jí mají ponaučit o tom,že taky na to koukají lidi a nezajmají nás její trapárničky a poberťárny....kdyby bylo po mém bych jí vyhodilo a dla tam Lucinku Bílou tebo Karla Gotta ti aspon mají chování na urovni a pěveckou karieru na špičce Kvality !!!
  • to co tam vyvádza nemá obdoby,po druhykrát nech si poriadne premyslia koho tam dajú,alebo nech to rovno zrušia!!!!
  • Stejně ani nechápu to tam dělí, myslím že v porotě by měl být někdo kdo má víc zkušeností, a kdo se umí chovat, co ona tam předvádí mi hlava nebere...měla by se zklidnit...
  • Chová se jak rozmazlenej fracek,vyhoďte jí nandu a dejte tam někoho kdo se umí chovat a né takovou kravku.... *10*
  • Přijde mi trapná, pěkně mě odradila od té soutěže!!! Radši se na to nekoukám nebo bych se musela stydět !! A Osvaldová mi přišla o hodně lepší než Farna!!!
  • Svojí roztažeností a rozmazleností už fakt neví jak se má chovat.Opravdu profesionální porota !!!!
  • No a co že neumí zpívat, tak prostě řeknu NE a běž domů. A ne, že začně dělat trapku ze sebe i z druhých. Když jí bylo 14 tak se chovala líp, to jsem zvědavá jak se bude chovat v 50 letech, když už v 19 ani ze čtvrtiny nedospěla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit