Přejít na výpis diskuzí
Ewu Farnou ostře kritizují za její výstupy v Superstar, které klesá sledovanost
19.2.2013 | Kateřina Vodrážková
82 příspěvků
-
myslím si že ona tam nemá co dělat,to je na tom náš šoubyznys tak špatně,že tam strká kdejakou.......??????
-
Tady se ale lidi baví jak na ně nové Superstar působí, tak nechápu proč se tady vyjadřuješ ve smyslu: nechte si své názory. A tohle není o závisti dělá ze sebe debilku a přehání to. Já mělaSuperstar docela ráda ale na tuhle řadu se nemůžu koukat jenom kvůli ní. V tom je ten problém, člověk by se rád koukal ale když tam je taková pinda tak si to raději odpustím a myslím, že nejsem sama.
-
Rozmazlená puberťačka, která předvádí svou nevyrovnanou osobnost v tv. Hlas má sice pěkný ale v hlavě nasráno. Pardon za výraz
-
Přesně.. Uplně . To Hnusíí *10*
-
Chowá See . Ako Kráwa . . A Moc Ze Sebe Dělááá .. Moc..Nesnáším Jí Bléé *16*
-
Jen ať se vyřádí, aspoň to není stejné pořád dokola :D
-
neviem ako ty... ale ja z väčšinou súhlasím... niektoré pesníčky má fájn ale nič viac v podstate nedokázala...
-
veď práve... má len 19... prečo potom je za porotcu??? *8*
-
ako mala som ju celkom rada ale po tomto čo ukazuje v tv mi sakramentsky lezie na nervy... normálne už nemám chuť ani len kukať na tú superstar a to som sa na úvodné kolá tešila bo bývali tak vtipné.... je to niečo strašné... vôbec to nie je o závisti, ale ona tam má hodnotiť nie robiť zo seba idiota... je to strašné... nechápem čo tam hľadá
-
je opravdu hrozně trapná nedá se na to ani koukat...
-
no a co ked je trapna koho to ma zaujimat tak sa nato nepozerajte...toto je iba poj*bana zavist ze je mlada a je taka znama a slavna a ze este zhrabne balik zato ze robi kraviny v telke
-
Ano,dobře zpívá,ale aby hodnotila účastníky na to je ještě mladá.Chci napsat,že si pořádně ještě ničím neprošla, jako například Habera a Soukup.No jo lidi ,už to tak je *4* a bude hůř pchééééé . Eva je prostě Eva,tak jí v tom nechte :-D Je to prostě frndička noooo ,klíd .
-
Nemáte co psát tak pisete o takovej kravinach... Co je vsem do toho si muze delat co chce *3* abyste se z toho nepo´rali...
-
je fakt že to co se tam někdy přihlásí je děs a je potřeba jim to dát najevo, ale ona je trapná a nemá svůj názor. Podle mě v porotě byla dobrá Osvaldová..ta se s nima taky nesrala a když tam někdo neměl co dělat tak mu to dala najevo..:D
-
Závidí hezkým holkám,protože je zakomplexovaná a ikdyby zpívali úžasně ona by je nepustila dál jen proto,že by vícitila těžkou konkurenci a spadla by z lopaty..Ona má co dělat sama ze sebou ,aby jsi vůbec našla pořádného chlapa,ktrerý by s ní vydržel ,proto dává čísla asi na potkání jak jsme sami viděli v 1 díle...Akorát to tomu klučinovi posere,jelikož ,když bude postupovat každý jsi bude myslet,že to je díky ní..Tlačenka....
-
To je taková píííča :D:D:D
-
Kdyby se nepřihlašovali lidi, kteří zpívat neumí, tak je nemusí nikdo ztrapňovat!!
Kolikrát člověk jen žasne, co se dokáže přihlásit za individua..
Farnou jako zpěvačku nemusím, ale v SuperStar mi nevadí.. -
Výsměch je spíš každá soutěž tohohle typu.. a já se směju všem, co se přihlásí a všem, co posílají hlasy... HAHAHAHAHAHAHA *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
A když někomu připadá nemístné, jak slečna Farna hodnotí soutěžící, kteří zpívat neumí.. tak to sorry, ale co má říct třeba takové Jolaně, nebo jak se ta holka jmenovala??? Pochválit a říct, ať příště přijde zas?? -
Nemůžu jí ani vidět vůbec nikoho nehodnotí jen tam dělá kraviny,nehodí se tam přijde mi že se přišla jen zviditelnit:-)Je to namyšlená rozmazlená .... *6*
-
vždyt ji jé 19,každý se chová podle toho jak se cítí .. nemusím ji ale je tam alespon sranda:D alespon nejaké spestření v te TV! mě se to naopak libí co tam dělá:D