-
1.
Je to prostě bez keců ten nejlepší fantasy film...hned bych to zkoukla znova klído bych na to šla znova do kina ta stovka (zaokrouhleně ;) ) je v podstatě nic za takovej film *5* -
Re: Avatar
tak stim naprosto naprosto souhlasim..taky bych chtela nejakyho vlastniho avatara.) -
great!
v iMAXu je to naprosto nepřekonatelný zážitek, to mi věřte *3* takže, kdo ještě neviděl - honem to běžte napravit! *5* -
Re: Kino
tybláho no to mě podržte!!! Teda to je ten nejlepší filmík co jsem viděla!!! n prostě WOW!!! *5* -
Včera jsem byla na tomto úžasném 3D filmu a ještě teď to rozdýchávám,to se nedá popsat to se musí vidět a prožít.Jak mě se nechtělo z Pandory a od lidu Navi domů. -
... je ten nejlepší film jakej jsem kdy viděla. *14* nemám co k tomu víc dodat. -
Kino
Jůůů dneska na to jdu do kina...se těšííím!!!! xD *3* -
wow.....
neskutečný, úžasný, to se nedá popsat to se musí vidět už dlouho jsem nešla z kina tak moc nadšená jako když jsem byla na premiéře AVATARA. Na tohle existuje jen jedno slovo a to je wow..... -
Nekutečné..
Nemám co dodat. Na to že se na tomto filmu pracovalo 15 let.. je to unikátní.. vypracované, skvělé! -
paaani
no ja mam poukazku do kina a rozhoduju sa jestli mam jít na New Moon (který jsem uz viděla) nebo na tento filmíík .. ale už mám vybránoo! takže sa těšim když vy říkáte že je fakt bestovníí! *3* *3* -
Mně se to hrozně líbilo. Grafika byla detailní, ěj napínavý a všechny ty rostliny a ptáci, které musel režisér vymyslet byly úchvatné. Nebo jak se země rozzářila, když na ní Jake šlápnul. STrašně se mi líbil vztah mezi obyvateli planety a přírodou-bylo to stršně přirozené a plynulé a v duchu děkuju režisérovi, že nenechal hlavního hrdinu umřít:) Lepší film jsem už DLOUHO neviděla!!! -
BFF(Best Film Forever)
vážně ten nejlepší film, kterej sem kdy viděla...ta grafika..ty efekty...ten děj.....nic bych nezměnila!! Bylo to sci-fi, akční, romantické, nepínavé a naprosto magické...prostě Best film -
the best !
tak v 3D je tenhle film uplně nejlepší co kdy natočili !!!! *4* *4* *4* -
:)
nejlepší film co sem kdy v životě viděl *14* -
Film
hej lidi nemohu se dočkat až ten film bude na DVD a ještě více se nemohu dočkat až ho uvidím ,nejlepší je mít koupené DVD s originalem než stahnuté z netu s děsnou kvalitou a bez menu -
tak tohle určitě bude pecka (asi jako titanic) když to natočil James Cameron hmmmm ...už se na to těším jdu na to v sobotu do kina *5* -
:-)
já osobně se na ten film docela těšim, sem na to zvědavá už jen protože tam má hrát Michelle Rodriguez já jí prostě žeru