Přejít na výpis diskuzí

FILM 30.1.2009 
217 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajulina

Re: Re: ??

no me to prislo ulne normalni *9* ja vim sem divna *1* *1* necitliva *1* *1*
  • Já si myslim.....

No já si myslim že pokud by byl druhej díl tak by byl asi nějak takhle...... Lidi by se vrátili a začalo by to znova protože 20 milionů nebo kolik za kilo toho šutru je celkem lákavá nabídka a myslim že se toho někdo jen tak nevzdá.....Každopádně vymyslet pokračování který by nemělo podobnej průběh jako jednička by bylo celkem těžký.....vemte si že by to žřejmě byla samá bitva.....jinak ten film je úplně cool strašně se mi líbil nejrdši by sem si tam zahrállll *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • narzis

Re: ??

ja jsem taky brecela,ne doslova ale i tak:D preci kdyz chteli znicit pandoru no ne? vzdyt to bylo kruty jak jim vyhoreli svuj domov jen kvuli prirodnim zdrojum
    pche a ani jim to nepatri.....
  • :-)

Souhlasiim...po dlouhej dobe skvelej filmik..uzasne natocenej a mrte dojemnej......proste super..:-))
  • paninka

Re: Perfektní film....

nevíte kdy to víde na dvd ja sem to neviděla ?
  • ??

nwm proc ae ten film me nejak nezaujal *1* no sem asi divna ae proste mi to nic nerika a jak tu holky pisete ze ste u toho i breceli tak to vubec nechapu kdy? *9* no proste nwm.... *4*
  • nejkrásnější film..:)

doufám že bude pokračování ..ale aji kdyby jo obávám se aby to zase netrvalo 5 let.. *9* ..avatar 2 už by mohl vyjít příští rok.. *3* ten film prostě miluju.. *14* *14* *14* *14* *14*
  • Best Film

Ten film je úplně suprovej a ve 3D je to ještě lepší......
    Taky bych chtěl svýho Avatara myslim to tělo xDDDDDD *1* *1*
  • andrej5

NEJ FILM!

OMGGGG!!!TEN FILM JE BEST A JEŠTĚ 3D JE TO NEJ CO SEM KDY VIDĚLLLLLLLLLLLLLLLLL *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • elramos

Re: Prostě BOMBÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

100% souhlas co tady píšeš.. *3*
  • elramos

Nadhera..

Lidi souhlasim tady se všema je to fakt krásnej film.. už se těšim až vyjde na dvd na to budu koukat každej den hihih..když jsem se na to dival ani sem nemrkl okem jak jsem byl z toho mimo..a přesně jak tady nekdo říkal..štvalo me ze sem se musel vratit do reality *1* *1* fakt nad tim celym přiběhem pořad přemejšlim atd.. kež by se fakt neco takovyho ve vesmiru našlo..pač je to krasa...mohli by udělat náký pokračování,sem z toho celej paf .. *4* *4*
  • amy15

Re: Re: Re: Prostě BOMBÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fantazie s náma dělá divy *3* , kdyby takovýto svět existoval, asi bych neváhala se vzdát těch našich moderních strojů a přestěhovat se tam... líbilo se mi na filmu hlavně to, jak Na'vi byli spjati s přírodou planety, lidi se tam fakt projevili hnusně..
  • amy15

Re: Nádhera

souhlas, já nadávala na lidi v buse, mě museli mít ostatní za blázna, ale co, je to pravda, člověk udělá kvůli prachům všechno...
  • xx-paula-xx

Nejlepší film co jsem v životě viděla!

Bože jak já ten film milujuuuu. Nejlepší film co jse viděla ta hudba příběh akce ouuu. Já nemám slov. Ten film je naprostě úžasný to spracování emoce nic v něm nechybý dokonalost sama!!! Wooow
  • alficka

Re: Re: Prostě BOMBÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

já musím s váma souhlasit...já taky často přemýšlím nad tím proč je jenom (asi) tenhle pomalu umírající svět. Něco jako Pandora to by bylo uplně úžasný kdyby jsme měli třeba aspon nějakej důkaz že existuje..My žijeme tady na Zemi a sami jí ničíme...v tom filmu se mi taky líbilo jak tam říkal že na Zemi už žádná zelen není, že svoji matku už jsme zabili...tohle asi bude v brzké budoucnosti fakt pravda a je to hnus!!! Některý lidi jsou fakt svině! *9* *5*
  • andyytisdale

Perfektní film....

....Páni...teď sem se na to dodívala...a nezmůžu se na nic jinýho než na: pááni♥ :D dokonalej,perfektní,úžasně udělanej film prostě...:)) nemáám slov....nádhera♥
  • harper

Re: Prostě BOMBÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hošku, chtěl sem na nástěnku taky něco přihodit, ale naprosto přesně jsi mě vystihl :)) bylo by fajn, moct si vycetovat někam na Pandoru ;) Je to luxusní dílo, smekám.
    Rád si o filmečku s kýmkoliv popovídám, jen pište
  • flymike

Prostě BOMBÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AVATAR, film, na který jsem čekal přesně 3 měsíce, po shlédnutí první upoutávky v kině a doma na youtube mi padala čelist a nemohl jsem se nabažit perfektním propracováním celé epochy příběhu, propracovanosti hlavních figur, krásná hudba, která ve mně zanechala nějaké to vnitřní vzrušení (určo to znáte), prostě pecka a za necelý 3 hodiny bylo po všem, pak jsem se musel vrátit zpět do reality a zachtělo se mi aj brečet, proč, tak krásnej svět neexistuje doopravdy a pouze a jen v našich fantaziích *4*
  • Nádhera

Vážně krása!!Cameronovi se to fakt povedlo...u některých scén jsem brečela...ničit takovou nádhernou přírodu jen kvůli prachům...určitě si taky ale většina lidí uvědomila pravou podstatu naší matičky Země...
  • ...

Avatar je proste uzasnej film uz sem na tom byla dvakrat v 3D a proste zazitak a ve stredu na to jdu znova s kamoskou *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit