-
Včera jsem viděl 2D verzi filmu Avatar. A ptáte se jaký jsem z toho měl pocit? Bylo to senzační, film mě vynášel až k naprosté extázi z nádherného světa Pandora a jeho obyvatel - domorodců Naviů, stejně jako mě dokázal "shodit" do hlubin melancholie nad tím, jak brutálně se chová lidská rasa. Ne, nestává se mi u filmu často, že by se mi do očí hrnuly slzy! Film byl špičkový a měl své hluboké poselství. Je mi jedno, že hlavní hrdina byl běloch, je mi fuk, že se jednalo o archetypální příběh se snadno čitelnou zápletkou i rozuzlením. A ptáte se co jsem ve filmu viděl já? Viděl jsem v něm drancování Afriky společnostmi typu Exxon či Shell, viděl jsem v tom britskou, nizozemskou, franouzskou a já nevím ještě jakou kolonizaci Asie, Ameriky a Afriky. Viděl jsem v tom lidskou hamižnost a naprostou ignoranci, která je vlastní zejména kapitalismu (ale ne jen jemu). Viděl jsem v tom nádherný souboj dobra a zla a ve chvíli, kdy dobro začalo vítězit jsem pochopil, že se dívám na pohádku, že prostě toto se nikdy nestane. Kdyby film skončil tragicky bylo by to snad ještě silnější, ale to je tak jediné co mi možná trochu chybělo. Že skončil hollywodským happyendem, ve kterém snad šlo vidět další historickou epizodu se vznikem USA a vyhnáním britských kolonizátorů, to mi možná trošku vadila, ale ne tak moc, neboť film byl úžasná podívaná, kterou bych doporučil každému. Sám se ještě chystám někdy v dohledné době shlédnout 3D verzi. -
je to super film !!!
Miluji ten filmík ! Když jsem na to šla
myslela jsem že je nijáká fantasmagorie
!! Ale po filmu jsem brečela i při filmu
! Je to skvělá podívaná je to romanký
, fantasy film je nej ! *14* *14* *3* *4* -
Luxus
Tohle je úplně luxusní film! Poukazuje na to,že lidi už jdou jenom po penězích,ikdyž musej zabíjet! LuXuSnÍ FilMeCzEcK§ *3* *4* -
Re: Re: Re: Prostě BOMBÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naprosto všichni lidi jsou svině, už se nezměníme a opravdu k tomu dojde, kdybych měla citovat Martix, tak řeknu "Je to nevyhnutelné" ...takže spíš děkujme, že žádný další svět nebyl objeven, protože kdyby jo, tak by to nebylo jak v tom filmečku, že by domorodci zvítězili, všichni víme, kdo by se vítězem stal ...a pak bychom zničili další svět. Ale já si počkám, třeba se ještě soudného dne dožijem ...a já budu jenom stát, dívat se jak lidi zmatkujou a smát se jim a taky možná hooodně oslavovat! *1* -
Re: ??
víš existuji lidi který jsou citlivější a dokážou vžít do děje tak že to obrečí já to taky obrečela a obrečela bych ho znova -
Re: Re: Re: Re: Já si myslim.....
Dyť se z něj stal nakonec Avatar co byste chtěli aby natáčeli v druhym díle? Tamty zmetky co jim to tam zničili vyhnali. Nic by se nemělo přehánět tenhle film neměl chybu skvěle propracovaný skoro 3 hodinový film -
Re: Důležitý dotaz
nejsem si 100% jistá ale myslim že to je jako bonus AVATAR GAME -
Re: Re: Re: Wes Studi
hrál Eytukan myslim že to byl otec Neytiri -
Bomba
z tohodle filmu sem naprosto unešená luxusní filmík je vidět jak pan Cameron poukazuje na lidskou chtivost po penězích i přes utrpení druhých smutný scény sem samozřejmně obrečela sestra se mi smála, ale sama na něm nebyla 3D AVATAR nejluxusnější film *4* mít peníze du na něj znova -
Avatar v 3Dje nej film...ja sem byla moooooooooc natsena akorat muj nevlastni bracha rikal ze je to SLATANINA je to idion je to best fil *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: avatar
Mno jo, ale on má pravdu i když si to chceš rezervovat tak mají většinou úplně vyprodáno mě to dalo velkou práci sehnat lístky na 3D jsem pořád hlídala stránky palacecinemas a pak jsem na ně naraziláá mezi prvníma *3* *3* *5* -
Re: Re: Wes Studi
Nemáš-li co napsat, nepiš ! -
Re: avatar
slyšel jsi někdy o rezervaci? *15* -
jéžiš...dit je to film...fantazie ne dokument na čt2 -
včera jsem na tom byla v kině... vážně naprosto SKVĚLEJ filmííík... a když je to ještě 3D...bomba *14* *14* *1* -
všichni ten film vychvalujou..a fakt je skvělej..škoda ale že jsem nebyl na 3D ale tam jít nejde protože je to pořád vyprodaný..sakra *1* -
....
já na to chci znovu do kina a nejradšíi bych šla do 3D...ale nemám kdy mno a tady u nás to ještě není ani v normal. kině mno -
kouzelný
kouzelný, neskutečně nádherný film... s jistotou mohu říct, že je to ten nejkrásnější a nejpropracovanější film, který jsem kdy viděla :) Veliká poklona:) -
Twl,kdo by se se s tim takhle zabejval :D ... Mě stačí,že to bylo super,dojemný a krásný..Nikdy sem neviděla lepčí film *14* :*** .....Koukam na to pořád..Každej den a pořád se mi to líbí :)..Prostě úžasný !! *14* *4* -
Re: Wes Studi
Já myslím, že jednoho modráčka??Co ty na to?? *9* *9* *3* *3*