Přejít na výpis diskuzí

FILM 30.1.2009 
217 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: hahaha

nezáleží přece na tom, kolik má který film nominací na Oskara, ale jak po něm lidi šílí, no a já si myslím, že budou víc šílet po Avatarovi. Já aspoň určitě. AVATAR je prostě NÁDHERA !!!!! *14*
  • Re: BFF(Best Film Forever)

best film NEVER
  • Re: AVATAR

trhni si.... *1*
  • hahaha

avatar má jen 9 nominácíí na oscara!a to ich titanic má 11.tak co je teď lepší§
  • rain

Re: dotaz

pokud chcete aby vaše dítě vidělo jaký dokážou být lidi svině...
  • klerys

Já jsem viděla zatím jenom začátek filmu, ten mě ale vůbec nezaujal, takže jsem to vypla. Přišlo mi to jako pohádka pro děcka. Ale teď když si čtu ty pozitivní komentáře, tak se na to mám chuť dodívat. Takže až to zhlédnu celé napíšu taky svůj názor.

BLBOST!!POHADKA PRO DETI!! *5*
  • ashleyamiley

Re: Avatar

jj nádherný mocccccc *14* *14* *14*
  • magdik.24

Podle mě je to skvělý film a jeho režisér má neuvěřitelnou fantazii.Je to můj nejoblíbenější film.A vůbec je to krásně udělaný. *14* *15* *14*
  • dotaz

Je ten film vhodný pro osmileté dítě?
  • rain

:-)

já ten film žerů každej den posloucham dokola soundtrack a no och uplně se mi všechno vrací ten svět krásná příroda :-) *14*
  • stem.i.i.i

<3bestovní film<3

Upee nejkýý film *14* ...upee ho žeru...největší dokonalost! *14*
  • miley1cyrus

Re: AVATAR

vazne se film natacel 10 let? *8* *8* *8*
  • rad0vka19

peckááá

je to krásnej film...v 3D je to úplně super..už se těšim na další díly!! :) hrozně se mi líbili ty postavičky..bylo to prostě bezvadně udělaný....pstě nejlepší na světě!! :)
  • Úžasnej filmík..:-**

Tak, včera jsme byli v kině na tomtoto filmíku..Ze začátku jsem si myslela, že to bude nic moc ale pak? Pak se mi to začalo strašně moc líbit.. *14*
    Bylo to úžasný..A ještě k tomu v 3D..To byla dokonalost! *14* Jako bych tam byla sama.. *3* Všem se to líbilo..Prostě jednoduše řečeno..Je to bestovní filmííík *14* :-*
  • miley1cyrus

je to nadhera

jo uplne souhlasim s kazdym kdo rekne ze je krasny ano to je je to ten nejskvelejsi film a v 3D je to jeste lepsi hned jak bude k dostani na dvd tak si ho koupim je nejlepsi jaky mohl tento reziser udelat jen musim podotknout ze ten jake byl mnohem hezci jako avatar nez jako clovek(ne ze by byl osklivi)byl to proste nadherny film

Avatar, když mi kamarádka oznámila že chce jít na tento film, říkala jsem si ,,AVATAR-bože to bude kravina" (s prominutím).Ale když jsem vstoupila do kina do sálu číslo 5,můj názor se změnil. Tenhle film je krásný. Myslím že to odpovída době natáčení filmu 10 let. Tenhle film nemá ani jednu chybu, ještě když to bylo v provedení 3D, jakoby jsem se ocitla na planetě PANDORA. A ať se někdo opováží že je to KRAVINA, není , v žádným případě. Ano řekla jsem na začítku že jsem si myslela že je to kravina, ale změnila jsem názor, tenhle fil je podle mě lepší i než TITANIC, ale nemohu to JÁ posuzovat. Titanic byl také krásný. Avatar, ale to je prostě Film z velikým F! Ten režisér je dokonalý . *3*
  • mrs.bajunecqa

Libovej film

nejlepší film co sem kdy viděla! Možná i lepší než Titanic.... *1* Také bych chtěla někdy si prohlédnout Pandoru. 3D bylo nádherný! *14* režisér Cameron musí mít neuvěřitelnou fantazii! Kino bylo přecpaný a chápu proč! *1*
  • Re: avatar

njn je těžký to rezervovat, mi na tom byli až o půl desátý večer a čekali sme na ty lístky 14dní. Ale vždycky půl hodiny před filmem ruší rezerve a vždyky se tam cca 20 míst uvolní, akorát to je trohu risk, jestli se tm vůbec dostaneš.
  • lovemiki

Senzace

Tento film je neuvěřitelně nádherný.. Veškeré efekty a herci prostě všechno.. Neuvěřitelný zážitek.. Jako by Pandora opravdu existovala.. Nádher.. nejde to ani vyjádřit jaký jsem z AVATARA měla pocity, když jsem ho viděla poprvé.. naprosto best!!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší