-
avoš
každý ma jiný vkus někomu se tolíbí někomu ne!!!!!!!!!!ale na tom nezáleží.......mě osobně se to nelíbilo..................ale každýmá rád něcö jiného....... *3* -
Re: Re: je to kravina
lol *1* *1* *1* nechci bejt hnusná ale hsm ,neznám nic stupidnějšího ...no možná tak bořek stavitel *1* ten je o kapku stupidnější -
Re: super
dobrej film ale na stmívání to rozhodně nemá,třeba že jetam efektů hromada ,přesto má stmívání hlupší myšlenku oba filmi sou super ale stmívání je lepší,jen můj názor,nemusíte mě hned odsuzovat *3* -
Re: Avatar
Dneska jsem taky byla *1* super to byla *1* hlavně 3D -
Re: Avatar
Jj..Doufám, že se ti to bude líbit.. *4* -
Dnes jdu na to do kina. Moc se těším. *4* -
Re: super
neříkejte že máte v pořádku zrak! to je fakt taký sprostý film animovaná pohádka pro děti s kapičkou romantiky a bitek,plný efektŮ,ty kdy by tam nebyli byl by to film na H.Jenže vy to nevidíte.zrejmě nemáte vlastní vkus a jen se prispusobujete ostatním a kdový jestli nemá nikdo z vás jiní oblíbený film *16* *8* *9* *9* *5* -
Re: Ahoj
nikto je to STUPID film -
Ahoj
Ctěli by jste být taky nějakým Navi a žít tam??A kdo se vám z postav nejvíc líbil?? *7* *7* -
super
N to že se ten film natáčel 15 let je kouzelnej nic víc nedá dotak,,krásnýý a stmívání ať jde do pr.... *14* *14* *4* *4* -
Re: je to kravina
píše někdo kdo fandí muzikálu ze střední 3 *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
je to kravina
Je to největší kravina kterou jsem kdy viděla!Byla jsem na tom se třídou a....zklamalo mě to!A taky to bylo drahý jak prase!Jako grafika ÚŽASNÁ!!!Ale ten DĚJ?!?!Hrůza! *16* *8* *5* *13* *9* -
Avatar je super viděl sem fim je skvělí. -
Re: dotaz
to kvůli takovým, jako vy lidé nechodí do kina...chodí aby poslouchaly film a ne osmileté fracky *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: AVATAR
ne, Cameron měl asi 15 let v hlavě tento nápad a nemohl to usktečnit, film se natáčel asi 1-2roky -
Re: Re: Re: hahaha
pak si na avatarmanii málokdo spomene,protože mánie dlho netrvaji -
Re: Re: hahaha
jo počkej na titanic 3D oni ty zisky budou přičtévat a pak bude znovu na prvním míste.(tak sem to četla...) -
Re: AVATAR
Jo, LOLINKO? děti by se měly dívat na to...citace "jací lidi jsou"? a nehrabe ti náhodou? *16* *5* -
Re: Re: hahaha
Já jsem ráda, že tam vůbec je - nechtěli to, protože to prý není "klasické drama"... dobře že tak... držím palce -
Re: great!
škoda, že ho má jen Praha... naštěstí i jiná multikina v republice maj 3D, ale na IMAX to bohužel nemá.. :(