Přejít na výpis diskuzí

FILM 30.1.2009 
217 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sweet.anne

Je to nejlepší film na světě. Nechápu ty, co sem píšou, že je to blbost, ikdyž každý máme jiný názor. James Cameron je úžasný režisér a scénárista, film má nějaký děj narozdíl od nějakého High School Musical (omlouvám se fanouškům), grafika je taky úžasná a hlavně - má to vést lidi k zamyšlení, co je v životě vlastně správné. Jamesi Camerone - dobrá práce.
  • sweet.anne

Re: tem kmu se to nelibi

Pěkně napsané. Souhlasím.
  • úžasný film!!!

úžasný film!!! To je snad nejlepší film který jsem kdy viděla fakt super film!!! Fakt ten film se jim povedl! *4* *3*
  • jenn

Pandora

Tan na Pandoru bych asi na dovolenou fakt neletěl,
    jinak Avatar je super!!
    skvělé vizuální efekty no prostě bašta. *4*
  • Re: best movie

Nesouhlasím, ta písnička se mi ani kapec nelíví...nee
  • 3D fakt úúúža

Dneska jsem byla s kámojdou na 3D, mrtěěě!! Není to nej film co jsem viděla ale je to super *3*
  • mileycyruska

Re: best movie

už je *9* *3* *1* *4*
  • mischicka

best movie

ahojky Avatar je fakt nejlepší film ze všech :) :** a ta písnička od Leony Lewis je taky dobrá *3* *3* nevíte kdy Avatar bude na DVD??
  • alficka

Re: Avatar =)

Jo prej bude ale netuší se o čem bude...A slyšela jsem i o 3 i 4 dokonce *1*
  • rakopavouk

Celou dobu jsem čekal na rakopavouka a ono nic. Když už něco kradu, tak aspoň kompletně.
  • veny9

Je to super film,krásnej,a i když trošku dlouhej,tak mě vůbec nepřestal bavit =) Nevíte někdo jestli náhodou nemá být 2???

Avatar je nej,nej,nej filmik na svete i Pandore!!!!!!!Byla jsem na nem 6x a nikdy jsem se nenudila i kdyz o znam na zpamet!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Vsem film Avatar doporucuji!!!!!
    P.S.juknete na muj blog pro fanousky filmu avatar:neyterin.blog.cz *3*

Avatar je nej,nej,nej filmik na svete i Pandore!!!!!!!Byla jsem na nem 6x a nikdy jsem se nenudila i kdyz o znam na zpamet!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Vsem film Avatar doporucuji!!!!!
    P.S.juknete na muj blog pro fanousky filmu avatar:neyterin.blog.cz
  • vrtulka

Avatar je pro mě jeden z nejlepších filmů poslední doby. Viděla jsem ho v kině už 3x *15* Jednou v normálním kině, pak také v normální kině ale 3D a nemohla jsem na to nejít do IMAXU že? *1* prostě úžasný, úžasný, úžasný *3*
  • yuris.sun

Best Avatar

Je to fakt peckovej film.Jeden z mála filmů,který se v poslední a dlouhé době fakt poved. *3* *3*
  • sooner.or.later

Re: Re: muj nazor

kryple *9*
  • sooner.or.later

...

Nic hezčího sem snad neviděla!Fakt sem to hltala od začátku až do konce.Nádhera a ten soundtrack...pecka
  • sooner.or.later

Re: je to kravina

drž hubu krávo a bež se radši koukat na hsm děcko *9*
  • Ahojte

já bych taky pandoru nezničila.ale lidi bych vybombardovala!!!!!! *16*
  • c.nancy

tem kmu se to nelibi

Ti kterym se avatar nelibi jsou zrudy.a asi nemaj v sobe dusi.jde uz jenom o pribeh ktery ma treba jen prinutit lidi k zamysleni.vy kteri pisete takovy sracky jste asi ti ketri by se pridaly k tem co by pandoru znicily.jste ubozi.jen ta priroda a postavy a hlavne soudrznost kmene,tak by jsme se nikdy my lidi nechovaly.ti kteri maji dusi a srdce tak v tom pribehu zily prozivaly kazdou napjatou sekundu.aji mozna uronily slzu tak jako ja.musela jsem jit po druhe do kina abych to znovu videla.je to proste nadhera.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit