Přejít na výpis diskuzí

FILM 30.1.2009 
217 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: AVATAR V 3D

ano ale i s titanicemprotože jsou oba mooooooooooooooooooooc krásné *14* *14* *14*

Dneska jsme na tom byli se třídou v Praze v 3D a je to nejnádhernější film na světě!!!!!!!
  • alficka

Re: Avatar

Podpořuji tě....tam jsem pravidelně *1*
  • alficka

Re: Doporučuju!

Musím s tebou souhlasit, že je to nej film, ale jenom...Avatar se nenatáčel 15 let, ale jen se 10 let čekalo na správnou počítačovou grafiku, jinak scénář atd. byl už napsaný a promyšlený, jen se čekalo na tu grafiku *1* *3*
  • Doporučuju!

Komu se Avatar nelíbí, je mi to jedno, ale podle mého názoru je to jeden z nejůžasnějších filmů z této doby.. *14* Kam se na Avatar hrabe Stmívání, High School Musical,..atd. Avatar se natáčel a tvořil 15 let a každý kdo má rád fantasy filmy by se na to měl podívat, vlastně každý kdo má rád filmy typu: Harry Potter by se měl kouknout.. *15* Ještě když je to 3D film, o to víc by jste si filmu Avatar měli cenit. Jen tak se takový film znovu na plátnech neobjeví! *3* Avatar u mě vede na 1 *5*
  • Re: muj nazor

to ty si vymaštěnec, když si to myslíš. *16* avatar je úchvatný, nenahraditelný film z tohoto desetiletí! *14* úplně vidim jak bys to dokázal udělat ty! [ironie] *13*

podle mě to nemělo ani pořádnej přiběh, když sem na tom byl v kině, tak jsem skoro usnul, naštěstí vypadl proud a to mě vzbudilo. a to sem člověk co jen tak neusíná
  • Re: Re: super

ty ses teda pekna no radsi se nebudu vyjadrovat.Je to nahodou upa supac film jasny a muj nazor je ze ten tvuj je pekne trapnej *16*

zdar lidi pokud máte chuť pokecat o Avatarovy tak vám mohu jenom doporučit Diskuzi Avatar na lide.cz jsou tam super lidi a naštěstí tam skoro nejsou takový co pořád Avatara uráží.

děkuji všem
  • Re: užasný film!!!

souhlas, oba mají skvělý příběh,režisera,soundtrack...
  • jane-

Celkem dobry

Myslim ze avatar je celkem dobrej ,,akorat nekdy je to film na kterej by se mohly divat 5lete deti a nekdy je to pro dospeli ...ae je to dobry *4* *4*
  • užasný film!!!

ten flm je skrátka super!!!!!!!!!!je krásny,fantastickí,nádherný!!!! !!!!!!!!!!!!ale stejne se mi víc líbí titanic...ale líbí se mi i avatar.je to tak narovnako,mylím že oba tihle filmy sou krásné *14* *14* *14*
  • avril-nely

Re: Re: Nádhera

jo přesně! byl to úžasnej film! fakt nejj! všech dob............njn já taky u některejch scen bulelaaa...takowý dojemný.... *14* lowuju
  • avril-nely

nEjjJ fíílmík všecH dOb

Zrovna sem se dokoukala na Avatara...musím vám říct...ten film je prostě božží !!! opravdu nádhera! úplně to obdivuju jak to filmaři dokázali natočit...to muselo dát hodně práce! 15 let se to natáčelo a ...... stojí to za to !!! opravdu super! byl to nejlepší film co jsem kdy viděla *14* *14* ty postavy,ta planeta.......obdivuju ilmaře,režiséra....všechny! *14* kdo se na tom podílely! ten film měl nádhernej příběh...šťastnej konec...prostě film jak má být......tohle se povedlo! kam se hrabe třeba high school musical nebo stmívání..omg! tenhle film- nej všech dob! mám ho v Pc takže každej den co příjdu ze školy letim na Pc pustit si Avatara! *14*

Čau Dave tak jsem asi výmaz, ale mě se to líbí.. Pro hlupáka každý hloupý.. a komu se to nelíbí ať mi pr... políbí!!! *1* *13*

taky si to myslím *5*
  • muj nazor

AVATAR JE PĚKNÁ BLBOST.KOMU SE TO LÍBÍ TAK MUSÍ BEJT PĚKNEJ VYMAZ. *1* DAVE
  • Re: AVATAR-senzační biják

film je ploste uzasnej neni mozny aby o nem rekl ze to je nejaka ptakovina.film ukazuje na to co mi nemuzeme ani zazit.a musime si priznat jako fanclub ze Cameron to mel v hlave dlouhou dobu a to nemel ani veskere vybaveni ktere mu umoznilo vytvorit tu atmosferu a napeti kolem tech scen.kazdy detail zakreslil do toho uzasneho a velmi popularniho filmu.AVATAR vydelal nekolik miliard korun pres vikend kdy byl oficialne vyhlaseny jako premiera *15*
  • Re: AVATAR

souhlas,reziser uz uvazuje ze natoci AVATAR 2 to byde urco taky super snad ho natoci...hlavne aby tam byli stejni herci.. *3*
  • beast

Re: avoš

napad je dobrej , efekty sou dobry ale dej je blbej a predvidatelnej americkej happy end

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší